Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia 2 prędkości -Dziękujemy Kaczyńskiemu. |
cornelia75 czy bedąc z facetem np 2 lata raz pusciły mu nerwy nie wytrzymał w kłótni ,związek bys skonczyła i jaki uraz masz na mysli?my tu zaczelismy pisac o związkach a właścicielce postu chodziło o co innego ale tego nikt nie wziął pod uwage bo raczej takie sytuacje nie mają miejsca ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia 2 prędkości -Dziękujemy Kaczyńskiemu. |
fresz1 szczerze to po 3 latach jeszcze coś napisze jakiś spacerek proponuje ale ja odmawiam. Coś tam do głowy trafiło przyznaje się do błędów. Ma jakiegoś tam narzeczonego ale jak to krótko opisała " przyjęłam oświadczyny bo nie wypadało odmówić " . Dziwie tylko to że faceta potrafi raz dwa znaleźć i tylko i wyłącznie przez internet ja jakoś trafiłem się z realu.
|
|
fresz1 tak masz racje jeszcze takiej sytuacji nie widziałem .
|
|
Re: Unia 2 prÃÂdkoà Âci -DziÃÂkujemy Kaczyà Âskiemu. |
Jasminea znam takie sytuacje manto dostawała siostra a jej bracia siedzieli cicho. Znieczulica panuje wszędzie sąsiedzi wola posłuchać i ploty robić niż zareagować .
|
|
7angelfree prawidłowo skomentowane :)
|
|
Narkotyki niszczą pokolenie młode...
|
|
Ja swoje nie bije ale powiedzialem jej kiedys ze pozwole jej sie uderzyc tylko raz po czym dostanie ostrzezenie, natomiast jak mnie uderzy drugi raz to jej polame reke ktora mnie uderzyla.
|
|
odważna...
|
|
Ale cię ktoś odje*ie żabi ryju!!!
|
|
Z tym ryjem to na pokaz pekińczyków powinnaś wystartować je*ana suk*!!!
|
|
Takie są uroki życia w mieście . Wszystko ma swoje dobre i złe strony . Trzeba iść na kompromis i postarać się zrozumieć racje drugiej strony . Wiem , zaraz podniosą się głosy , że łatwo powiedzieć jak się nie mieszka na osiedlu Jantar . Współczuję lokatorom , którzy to musieli znosić te dzikie ekscesy hołoty . Tak - HOŁOTY - ponieważ inaczej nie można nazwać uczestników tych nocnych wybryków . Nie wsadzajmy jednak wszystkich do jednego worka . Była to tylko część uczestników koncertu/ Juwenaliów . ( niewielka , nieliczna chociaż uciążliwie głośna ) . Normalni kulturalni ludzie spokojnie wrócili do domów . Imprezy tego typu są Łomży potrzebne , przecież tu jest kulturalna posucha , prawie pustynia . Młodość swoje prawa ma - chce nie tylko chleba , ale i igrzysk . Z chlebem , wiadomo jak jest - bezrobocie , brak pracy (dobrej roboty za uczciwe pieniądze), igrzyska ??? - sfera kulturalno-rozrywkowa leży " na łopatkach". Leży to nie znaczy , że już jest przegrana , trzeba walczyć do końca . Próbujmy to zmienić . Trzeba rozruszać Łomżę , trzeba Ją obudzić z letargu !!!!! Łomżą powoli wymiera i gnuśnieje . Nie można do tego dopuścić !!!!!! Co Łomża ma do zaoferowania młodym ludziom ? Co młodzieży ??? Jak tak dalej pójdzie to wkrótce ostatni zgasi światło . Co do kwestii nocnych wybryków , to są przecież odpowiednie służby. Lokalizacja imprezy niezbyt udana , można to zmienić . Zastosować takie rozwiązanie , aby WILK BYŁ SYTY I OWCA CAŁA . Nie rozumie też CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ???????????????? Co , Prezydent jest temu winny ???? Te nocne ekscesy to chyba nie On osobiście ? Czyżby ? Czego to wódka z ludzi nie robi ? To co ? - ma pozamykać lokale , zlikwidować ogródki piwne , zakazać organizacji imprez sportowych , organizacji koncertów i imprez plenerowych , może najlepiej wprowadzić godzinę policyjną - tak od 20:00 Trzeba było inaczej głosować . Teraz TO CIERP CIAŁO JAK SIĘ CHCIAŁO . Był przecież inny wybór . < kandydat partii o JEDYNIE SŁUSZNYCH POGLĄDACH , dobry katolik - łatwiej byłoby wprowadzić królestwo KLECHISTANU . Patrz , poprzednik - korzenie w ZCHN -ie , a jakie efekty ????????????? Uprzedzam oszołomów , pseudopatriotów , kabotynów i innych frustratów , że nie jestem sympatykiem SLD , nie jestem Żydem , nie mam nic wspólnego z komuchami czy też gejami . Jak dla mnie , nieważne kto rządzi , ważne JAK ?? Liczą się efekty , poczekamy - ocenimy . ŁOMŻA potrzebuje dobrego gospodarza !!!!!!!! To miasto zasługuje na więcej .
|
|
Nic by sie nie wydarzylo jakby ochorna nie pobila jednego chlopaka ktory dostal za darmo nic nie wiecie i piszecie ze to wiesniacy itd sami nimi jesteście bronicie frajerów bo są w kamizelkach . przez takie służby są właśnie takie zadymy ! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Pytanie takie samo jak w temacie :)
|
|
Takie są uroki życia w mieście . Wszystko ma swoje dobre i złe strony . Trzeba iść na kompromis i postarać się zrozumieć racje drugiej strony . Wiem , zaraz podniosą się głosy , że łatwo powiedzieć jak się nie mieszka na osiedlu Jantar . Współczuję lokatorom , którzy to musieli znosić te dzikie ekscesy hołoty . Tak - HOŁOTY - ponieważ inaczej nie można nazwać uczestników tych nocnych wybryków . Nie wsadzajmy jednak wszystkich do jednego worka . Była to tylko część uczestników koncertu/ Juwenaliów . ( niewielka , nieliczna chociaż uciążliwie głośna ) . Normalni kulturalni ludzie spokojnie wrócili do domów . Imprezy tego typu są Łomży potrzebne , przecież tu jest kulturalna posucha , prawie pustynia . Młodość swoje prawa ma - chce nie tylko chleba , ale i igrzysk . Z chlebem , wiadomo jak jest - bezrobocie , brak pracy (dobrej roboty za uczciwe pieniądze), igrzyska ??? - sfera kulturalno-rozrywkowa leży " na łopatkach". Leży to nie znaczy , że już jest przegrana , trzeba walczyć do końca . Próbujmy to zmienić . Trzeba rozruszać Łomżę , trzeba Ją obudzić z letargu !!!!! Łomżą powoli wymiera i gnuśnieje . Nie można do tego dopuścić !!!!!! Co Łomża ma do zaoferowania młodym ludziom ? Co młodzieży ??? Jak tak dalej pójdzie to wkrótce ostatni zgasi światło . Co do kwestii nocnych wybryków , to są przecież odpowiednie służby. Lokalizacja imprezy niezbyt udana , można to zmienić . Zastosować takie rozwiązanie , aby WILK BYŁ SYTY I OWCA CAŁA . Nie rozumie też CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ???????????????? Co , Prezydent jest temu winny ???? Te nocne ekscesy to chyba nie On osobiście ? Czyżby ? Czego to wódka z ludzi nie robi ? To co ? - ma pozamykać lokale , zlikwidować ogródki piwne , zakazać organizacji imprez sportowych , organizacji koncertów i imprez plenerowych , może najlepiej wprowadzić godzinę policyjną - tak od 20:00 Trzeba było inaczej głosować . Teraz TO CIERP CIAŁO JAK SIĘ CHCIAŁO . Był przecież inny wybór . < kandydat partii o JEDYNIE SŁUSZNYCH POGLĄDACH , dobry katolik - łatwiej byłoby wprowadzić królestwo KLECHISTANU . Patrz , poprzednik - korzenie w ZCHN -ie , a jakie efekty ????????????? Uprzedzam oszołomów , pseudopatriotów , kabotynów i innych frustratów , że nie jestem sympatykiem SLD , nie jestem Żydem , nie mam nic wspólnego z komuchami czy też gejami . Jak dla mnie , nieważne kto rządzi , ważne JAK ?? Liczą się efekty , poczekamy - ocenimy . ŁOMŻA potrzebuje dobrego gospodarza !!!!!!!! To miasto zasługuje na więcej .
|
|
Kup nowe, będzie taniej:)
|
|
przyjmę lub odkupię rower treningowy. macie? może wiecie komu zawadza w domu i chciałby się pozbyć??? nie kasujcie, pliz :)
|
|
to prawda jda to dno
|
|
Omania Do czwartku :) "Trzeba się cieszyc każdą chwilą i powinno się ja wykzystywac w 100% ponieważ już nigdy ten sam moment się nie wydarzy, każda sekunda, minut, godzina i dzień jest nie powtarzalny i dlatego życie ludzkie jest takie piękna, nie zaleznie co sie właśnie dzieję" :)
|
|
moniq jak paru postach potrafisz ocenić człowieka to gratuluje Ci kobiecej intuicji . Nie jestem chodzącym ideałem potrafię otwarcie przyznać się do swoich wad i zalet. Bardzo dobrze że nie chcą takie idealne kobiety się zemną wiązać bo aniołowi mi było by trudno się przyrównać.
|
|
|
|
Tak jak w temacie , gdzie w Łomży najtaniej mogę nabić klimę w samochodzie ? ew. jaki jest to koszt i czy sprawdzają szczelność ?
|
|
w sklepie KORSA na ul.piułsudzkiego
|
|
do fazi666666666666666666666666666666666666666 leczony psychiatrycznie z dziada pradziada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |