Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzki pan wygwizdany przez suwerena |
.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzki pan wygwizdany przez suwerena |
najlepiej na czole
|
|
lomza23 w jedwabnym chyba jest we środy rynek ale dużo łomżyniaków w kolnie w piątki handluje.
|
|
czarnasukaczarna hehe Browna i ścierwo sprzedają?
|
|
ile chcesz ??? Ja kiedys mialem 1979 rok
|
|
a jak chodzi o ochronę impry to bardzo dobrze postąpili ze zawineli paru na policje należało im się cwaniaczkom z wsi podobno jeden z nich narobił w gaty z strachu jak go dorwali
|
|
Chciałbym sprostować informację z http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=25491, policja przyjechała na samym końcu z kierunku Śniadowa-pewnie akcja trzeźwość- w tym czasie do szpitala odjechał pasażer audi, a kierowca audi, ponoć młody stażem, ale dobrze wyszkolony według polskich norm dalej był w szoku. Obserwując sytuację na bieżąco pytam- dlaczego dla poprawy stanu nawierzchni drogi leje się trochę smoły i zasypuje drobnym kruszywem? Oczywiście przyczyną bezpośrednią wypadku mogła być prędkość i doświadczenie kierowcy, ale pośrednio łatanie drogi od Konarzyc w kierunku Śniadowa z grubą warstwą nieutwardzonego kruszywa na wierzchu. Niedowiarków zapraszamy na szutrową drogę krajową Łomża- Ostrów Maz. Żenada.
|
|
do Fazi666666666666666666...................... złap dzecko lepszą fazę albo założ sobie gume na kolano cwel
|
|
mi sie zdaje ze robisz to celowo aby jeszcze bardziej obnizyc range tego forum i weypisujesz te swoje idiotyzmy
|
|
tak to już jest w Polsce. Dopiero jak dojdzie do kilku tragedii postanowią coś z tym zrobić. Podejrzewam że nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania, wszystko jest robione 'na odwal', żeby ludzie widzieli że coś się dzieje. Czemu nie można czegoś zrobić raz a porządnie? Podobnie jest na trasie Łomża- Kuzie, nie wiem jak jest dalej, ale ta droga tez do wybitnych nie należy. Pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
|
nie wiem. oczywiscie taki maluch to rarytas. nie jest w magicznym stanie na zewnatrz bo tru troche rdzy i tu. ale 300 mysle ze za ten rocznik jak cos. a i kierownica zmieniona na grubą była ale tą cienką gdzieś też mam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |