piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HOLLYWOOD

Akurat zwierzęta SĄ egoistyczne...

Ludzie też, w olbrzymiej większości - i to dobrze (do pewnych granic).

Nie ma czegoś takiego jak 'asertywność' - to politycznie poprawne nazywanie egoizmu.

Egoizm nie jest z gruntu zły, dzięki niemu postępuje cywilizacja.

Pozdro.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HOLLYWOOD

Ostatnimi czasy sporo poruszam się autem po Łomży i okolicach. Prawdą jest iż po ulicach miasta jeździ dużo pojazdów ze znakiem "L", ale jakoś jak do tej pory nie przeszkadzają mi one wcale. Może to kwestia wyrozumiałości i zrozumienia.
Tobie samochody ze znaczkiem "L" jednak przeszkadzają jak mniemam w myśl przysłowia że "złej tańcownicy przeszkadza i rombek u spódnicy"

A poza tym "L" jest dużo, a Ty jesteś jeden, a przecież normą jest ogół a nie margines.. i tym optymistycznym akcentem... :D

rudy błazen z druhem

czy jery47 musi tak śmiecić na forum ?

ADALL

markac dziękuję za dobre chęci,ale bratu to nie po nosie.Zresztą to nie dla nas,tylko komuś przysługę chcemy wyświadczyć.;-)

Wejdz tylko na czata :D

ADALL

ptysiu91 chory jesteś na czacie to 2/3 ludzi to chora jest a 1/3 to normalni ale są pozajmowani :) najlepiej iść z kolegą albo samemu na miasto albo osiedle poderwać na ulicy jakoś i zaprosić tu i tam tak jak ja zrobiłem ;-)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

No i Co ?

Chciałem powiadmić wszystkim o chamstwie jednego z kierowców TAXI B... (Trzy litery) biały mercedes . rejstracja BL........ dzisiaj próbowałem przejechac na jednej z ulic jednokierunkowych( DWORZEC PKS MIEDZY SKLEPAMI) ten taksiarz (draiver od siedmiu boleści, i chamisko) zablokował jezdnie bo wysadzał klijentele gdy mu mrUgnełem swiatłami oczywiście się bardzO obruszył JAK MOGŁEM MU ZWRACAĆ UWAGĘ PRZECIERZ on PRACUJE A CO GO RESZTA OBCHODZI i probował wysiadac ale wporę się chyba opamiętał. Może żebym niebył z synem to pewnie bym wysiadł ale nie chciałem przy synu robic widowiska.
Pewnie chiał mnie pobić już się bałem. :))) Pózniej zaparkował przy taxi na dworcu życzę mu aby klijenci się na nim poznali
Zresztą zauważyłem że bardzo często tak robią w tym miejscu nie rozumiem chyba nie są uprzywilejowani a może innym się spieszy też do pracy. Jak tłuką kasę to niech innym przynajmniej nie utrudniają życia.
Teraz przynajmniej wiem jakiej korporacji Taxi nie zamawiąć. A tego buraka pozdrawiam ty ........u.

Szkoda, wielka szkoda! Naprawdę wspaniały, młody zawodnik!
[']
Polska siatkówka, polski sport, my wszyscy ponieśliśmy wielką stratę:(
Kondolencje dla wszyskich jego bliskich!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

†††† Arkadiusz Gołaś †††† Spoczywaj w pokoju ††††

Marysia

Chamstwo :P Ja bym nigdy do niego niewsiadł !!

Marysia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org