piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O co biega z tym Piorunkiem

WŁASNIE MACIE RACJE PE...ŁY PISZECIE DOPIERO PO 00.00 JAK MY WSZYSCY SPIMY WIEŚNBIAKI BURAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA TYLE WAS STAĆ POJ...BY????!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O co biega z tym Piorunkiem

Szukaj szczęścia ***** nie domyty! :-) Robciu.. Ty fałszywa mordo! :-) Nara SIOSTROJEBIE :dddd

przecwelować to zawsze Ciebie mogę , abyś tylko umył dokładnie zęby , bo mój koń lubi czystą stajnię .
@ robciu , jak ty jesteś CIOTĄ , to nie znaczy , że każdy musi nią być .

a wieczorem w sobotę do kota na zabią.....ale chyba za późno.....

boże a wy sie duśiliście przed kompem kochani fajna impra była dzisiaj w Łomży ja właśnie wróciłam byłam chyba wszędzie heheheh wybaczyć proszę błędy ale na trzeźwo się nie skończyło dzięki bogu :)a wy czemu nie wyszliście?

fresz1

Fajny koncert ,ale bardziej mi się podobał koncert dwa lata temu zespołu Ira na Starym Rynku, to był czad :):):)

straszne,to chyba od slonca ludzie gina

a tak chwala sobie lato itp.

a tu same ------------------------------------------------------------

rzepicha

Czytam od początku do końca . Ktoś złożył wniosek o koncesje ,ktoś rozpatrzył go pozytywnie ,na pewno zgodnie z prawem i przepisami bo tam nie napisali ,że na ul. Bocznej nie można otwierać baru , a to ,że Tobie to się nie podoba rozumiem ,masz prawo złożyć skargę .
Na temat imprezy wczorajszej mam takie zdanie , że raz na rok można przecierpieć niedospaną noc .Wszystko w temacie !
Mam prawo mieć własne zdanie ,nie sądzę żebym robiła z siebie durnia , a jeśli nawet to moja sprawa ;)

robciu

Witaj kofany ;)

No i jak tu pogodzić wszystkich....... Panie Prezydencie jak ?????

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=384955&t=384955

czarnasukaczarna też korzystała i zobacz co jej sie z głową porobiło :):):):):)

no ja jak do tej pory nie znalazlem do kupienia rozsadnego kaszlaka niestety. Ludzie powariowali niestety z cenami, bo ponad tysiac zlotych za te auto, gdzie wiekszosc jest do robienia to przesada. Nawet na wioskach, u starszych ludzie znalezc cos graniczy z cudem. Szybciej poloneza znajdzie jak 126, a szkoda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org