Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSda PiSdzie oka nie wykoli |
i wyspal sie!!!!!!!!!!ma dobry humor poniewaz na ul. BOCZNEJ nie ma barow!!!!!!!!!!!!!!! wiec pytam PANIE PREZYDENCIE DLACZEGO WYDAJE PAN POZWOLENIA NA PROWADZENIE BAROW W NAJWIEKSZEJ SYPIALNI LOMZY?!!!!!!!!!!!!!!!!mOZE SIE ZAMIENIMY DOMAMI????pROPONUJE pANU WYDAWAC POZWOLENIA CHOCBY DO PROWADZENIA TAKICH PRZYBYTKOW NAD RZEKA ,ZOBACZYMY JAK DLUGO PAN POMIESZKA na spokojnej ulicy?? A ECHO IDZIE:))))))) urbi et orbi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSda PiSdzie oka nie wykoli |
No co z wami jest????????????????? Znowu śpicie??????? Bójcie się Boga , od 3 godziń dzień a wy śpicie :( Pochulało się wczoraj , popiło to sie spi tak ??? Niema mi tu spania o tej porze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSTAJEMYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raz, raz, raz , otwieramy oczka i na drżących nóżkach szorujemy do łazienki szybciutko :):)):):):):):) moje kalesony , *Sun* Perełko moja :) fresz1 i robciu POBUDKAAAA !!!!!!!!!!!!
|
|
Co z wami jest ??????????? Jeszcze śpicie ???? Od 3 godzin słoneczko świeci pieknie a wy sobie spicie tak ???? Hulało sie wczoraj a dziś ciężko oczka otworzyć ??? Nie ma lekko , nikt wczoraj nie obiecywał że będzie łatwo:):):):):):) POBUDKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstajemy , raz , raz , raz , otwieramy oczka i na drżących nóżkach do łazienki marsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nosz kurnasz ile można wołać ??????????????? moje kalesony, fresz1 ,*Sun* moja perełko i robciu , wygrzebywać mi sie z beciorów ale już !!!!!!!!!!!!!!!!! A sorry robciu nie bo on dyżurował na kompie do rana :):):):):):)
|
|
Autor: franio30 (---.elomza.pl) Data: 04-06-11 21:07 maruda drażnisz. du.py nie ruszyłeś, a najwięcej się udzielasz. i nie ściemniaj o obowiązkach, bo żal dupę ściska na te ściemy. w któryś czwartek wpadnę, to pogadamy. >:] /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// O czym ty baranku wielkanocny chcesz ze mną gadać ?? hę ??? Dwa rózne światy, dwie różne bajki , koleżko :):):) Ale próbuj :) Może raz w życiu uda się tobie przemówić ludzkim głosem :):):):):)
|
|
eveline polecam pawla z navary,imprezowicz wysoki,26 l. WE...................................LOMZYNIAK
|
|
HokusPokus raz do roku? Chcesz się zamienić na domy? Ciekawe jakbyś pisał, gdybyś miał tak prawie co tydzień, od piątku do niedzieli. Taki jest urok mieszkania przy różnego rodzaju klubach, ogródkach i działkach. Nie mam nic przeciwko temu, żeby ludzie się bawili, ale jak jacyś naje**ni durnie włażą mi na posesję, niszczą lub kradną, to ja przepraszam. Chyba kupię sobie w końcu psa bojowego, wypuszczę na posesję i jak kogoś zagryzie, to może jeden z drugim w końcu się nauczą, żeby nie pić i ćpać tyle, aż im palma odbije.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sun ja kupuje tego..... http://allegro.pl/patrol-2-8-off-road-i1646433305.html I co masz lepszy ??? Haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |