piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadki drogowe.

Tak się z Ryską zastanawialiśmy dlaczego o godzinie 21 nie było już żadnego z organizatorów??, a forumowicze wciąż przybywali.... rozglądając się za księgą i nie widząc pili jedno piwko i wychodzili. Wszak kapitan (owie) schodzą ostatni a nie zmywają się pierwsi :D.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadki drogowe.

a jakie są ceny ?

G@wno prawda !!!!

Spoko a jak na piechte pujdziemy ?? to może w jakimiś miejscu się spotkać w Łomży i możem pużniej iść tam i tam :) ja teraz przyjde =D może z koleżanką =D

.

ja odradzam british school mi tam nie pasowalo ale moze mialam zlego lektora...

Chciałem poruszyć temat L-ek na łomżyńskim drogach.
Jak pewnie większość zauważyła bywają takie godziny w ciągu dnia, że przejechanie jakiejś trasy zajmuje nawet 3 razy dłużej niż zwykle. I to wszystko spowodowane Lalusiami. HORROR!!!!! Tak nie może być. Tych ośrodków szkoleniowych wyrosło tyle jak grzybów po deszczu. Widocznie to niezła fucha. Zresztą nie dziwię się. Taki policjancik od siedmiu boleści pójdzie na emeryturke a znajomości pomogą mu się utrzymać w takiej robocie. Ale do tematu. Mogę zrozumieć że ktoś się uczy jeździć ale to już jest jakiś paradoks. Pamiętam swoje pierwszą jazdę. Nawet koleś się nie pytał czy jeździłem itp. tylko od razu wyruszyliśmy "na miasto". I co tu się dziwić że po drogach tak jeżdżą e-L-ki. Przecież to takaś parodia żeby światła na skrzyżowaniu zdążyły się zmienić trzy razy bo dwie szanowne e-L-ki sobie skręcają to w lewo to w prawo. I jeszcze zdąży im samochód zgasnąć ze 2 razy. PARODIA! Taką jazdą powinna się zająć POLICJA! Wsadzić mandat jednemu z drugim za spowodowanie utrudnień na drodze, przecież można za to karać! Tak samo jak za szybką jazdę tak samo i za wolną. Albo chociaż wprowadzić zakaz jazdy e-L-ek w godzinach rannych i ok.15.00-17.00. Co mają powiedzieć ludzie co jadą do pracy. Bo inaczej dostaniemy nerwicy!!!!!!

Wyrazy współczucia "keicam". Na przyszłość lepiej zainwestować parę złotówek na paliwo (zwraca się z nawiązką) i zrobić z przyjemnością zakupy w CH Marki lub Targówek (najbliżej), albo też niebawem nie zagłosować na bezradnych, którzy popierają byle jaki łomżyński "handelek".

Siur ;-)

karturo

Tylko czemu wszyscy jak jeden brat uczą się jeździć 30km/h na pustej drodze, gdzie dozwolona prędkość to 50km/h?

Co z nich za kierowcy, skoro nawet duża ciężarówka musi takie coś wyprzedzać na dwupasmówce?

:*

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org