Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USYSTEMATYZUJMY DOWODY NA PARANOJĘ KWACZYŃSKIEGO |
MrS zadzwoń do mnie, please ..... .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USYSTEMATYZUJMY DOWODY NA PARANOJĘ KWACZYŃSKIEGO |
:) elmar1973
|
|
Ja mam radeona 9600 i naprawde polecam ;)
|
|
Ptysiu jak zwykle mądrze żartuje ... ale Ty jesteś człowieku przykry :/ Zbych
|
|
Kompa okupują wnuczkowie i nie mam dostepu a nocami dobrze spie wiec mnie za bardzo nie widac.Przyjda długie wieczory jesienne to sie zaktywizuje.Pozdrówka.
|
|
Jest klima? :o Ale mam nadzieje, ze nie mylisz to z wentylacją :) No zobaczymy czy klima bedzie wlaczona zimą razem z ogrzewaniem - jesli tak to wielki PLUS. A Skoro sa jakies bonusy to za tydzien w sobote odwiedzam lokal :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Tomek jest nie tylko z ufo,ale również przechodzi intensywne terapie na oddziale psychiatrycznym w Tworkach.To 58 letni schizofrenik unikający złączeń między kostką brukową podczas spacerów do kliniki. opiekuję się nim od prawie roku i jestem niemalże pewna,że nie był do końca poczytalny twierdząc,że jest jemu przykro:P Tomuś buziaczki :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Tomek pedofilu! to jeszcze nic,bardzo dobrze się czuję z +2kg na dupie:P za to ja nie ganiam małych dziewczynek po osiedlu krzycząc: chodź ze mną w chaszcze to Cię pogłaszczę,lub dalej jeszcze to Cie popieszcze:P
|
|
Ja nie mam czasu. Aha... i nie pokazuj się we Wrocławiu :P .
|
|
Zawiodłem was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:( nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Musiałem załatwic sprawe biłem sie ! nawaliłem dla typa Przepraszam was Będą poprawiny ?? wpadne na 10000000000000000 % jerry
|
|
Zawiodłem was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:( nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Musiałem załatwic sprawe biłem sie ! nawaliłem dla typa Przepraszam was Będą poprawiny ?? wpadne na 10000000000000000 % .
|
|
Thompson, karta jest dobra i bez podkręcania. Podałem tylko taką możliowść. A po drugie: Radeon 9600 Pro Gigabyte GV-R96P128DE 128 MB DDR DVI + TV BOX - 349zł Radeon 9550 Gigabyte GV-R955128D 128 MB DDR DVI + TV (128-bit) BOX - 235zł Ceny z Komputronika. Jak widać, ciężko będzie dostać 9600 Pro za 270zł. PS. Pajonk, pograj sobie w kierki na tej swojej NVIDII :P Zbych
|
|
ja jakoś nie buliłem!!1 jak chcesz sciągnąć to musisz bulić ale sobie spokojnie przesłuchać to już nietracisz ani grosza!!!
|
|
Czy to prawda , że pojedynczy palant z delty wyciągał z młyna kogo chciał? Umiecie tylko dzieci pod przedszkolem straszyć.
|
|
LIPA PO PROSTU ... nawet fotek nie ma . .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |