Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piątnica |
ja wam powiem tak, na duże piersi to jest fajnie popatrzeć, a do takich np. 80c to jest się fajnie bezpiecznie przytulić:P szef logistyki coś o tym wie:P zresztą duże są niepraktyczne- tak jak wspomniałam wcześniej,można się przydusić ( a samobójstwo to poważny grzech;-)) można garba dostać,potrącić niewinnego człowieka etc. No,zaletą jest amorytzacja oczywiście:P a kobietom karmiącym należy się szacunek,bo ich piersi są stworzone do przedniej idei - wykarmienia potomstwa:-)respect:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piątnica |
Antoniuk Fabryczny 1(internat),za jedna noc 25 zl:Dpozdrawiam
|
|
Kudłata mocny tekst D hehe prawdziwy hicior ;) a co do kopiowania - wolę tego nie czynić bo abstynent ze mnie żadny :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
to w takim razie dodatkowo wypijemy za młode pielęgniareczki:-D
|
|
wredna i pyskata: W służbach mundurowych mówisz? Dzisiaj widziałem służby mundurowe w parku obok poczty na ul. 3-go maja. Nawet fajne były te mundurki... Takie pomarańczowe... I nawet dobrze im szło koszenie tych trawników ;-) śLeDcZy: idź do kuchni Caritasu! kudłata: będziesz pielęgniarką? Suuuuper! Ekhm, ekhm... Mam ranę pomiędzy dużymi palcami u nóg ;-) Opatrzysz? [-:
|
|
MrS czekaj,niech no tylko znajdę ten skalpel.....:P Nasza
|
|
Jeśli pokaleczysz sobie dla niej rękę to wyjdziesz na p*o*j*e*b*a*n*e*g*o idiote ze wsi. Myślę, że skok z nowego mostu byłby bardziej ekonomicznym rozwiązaniem - zaoszczędzisz na opatrunkach związanych ze skaleczeniem... Udany skok na główkę będze bardzo efektowny - jeśli będą w pobliżu inne laski to napewno zwrócą na Ciebie uwagę (postaraj się wyrwać przynajmniej dwie - jednej będzie ciężko pchać wózek inwalidzki). Bardzo romantycznym miejscem, w które można zabrać dziewczynę jest Oddział Intensywnej Opieki Medycznej (OIOM) lub (jeśli nie będziesz miał szczęścia i obrażenia będą powierzchowne) to Izba Przyjęć Zespolonego Szpitala Wojewódzkiego w Łomży...
|
|
Już jedną smerfetkę tu mieliśmy. Teraz śmiga po mieście niebieskim rajdowozem i udaje, że ludzi nie poznaje... PS: Wiecie, co oznaczają belki na czapce policjanta? - Poziom wody w mózgu! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
MrS bo Cię przymknę na 48 godzin=) Hehehe. I proszę mi tu z władzy się nie nabijać!!! BUHAHAHA=) bagrmosen
|
|
może być taki...? poproszę suchy chleb dla konia :] Nasza
|
|
don-key
|
|
Chciałbym zobaczyć oświadczenie majątkowe Cimoszewicza :] (ponoć jest w obiegu) :P:P don-key
|
|
były dostepne cały czas http://orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/web/048
|
|
właśnie o to chodzi.... zależy na co ona wrażliwa.... ...bo jak bardziej ją rusza zapach paliwa wlewanego pod McDonaldem, niż wschód słońca nad doliną, czy głębia lasu wieczorem... to trzeba będzie skuter wyciągać..... :) ściemka wszystkim
|
|
Aneta fajną sygnaturke masz :P
|
|
a no czego niewymyślą 21 wiek jest ludzie !! Nasza
|
|
Potwierdzam ... sprawcą tego niecodziennego wydarzenia (możliwości spotkania się twarzą w twarz) z Izabellą Scorupco i Domogarowem) jest pragnący pozostać anonimowym pracownik jednej z łomżyńskich firm niejaki Piotr P., który zasponsorował takową możliwość dotyczy to tylko zarejestrowanych użytkowników forum 4lomza, którzy zechcą wpisać się do księgi (zeszytu) gości - wyłożonego na stoliku, oznaczonego logo 4lomza. Pozdrawiam Ps Kudłata dołącz do nas... jak masz skąd napisz do mnie na maila bagrmosen
|
|
ej ja wiem ze z dworca pks mozna dijechac do nowogrodu bede tam specjalne autobusy :P
|
|
Pomysł doprawdy zacny. Ja niestety 20 minut temu wróciłem znad morza i nie zdążyłem się jeszcze rozpakować. Bawcie się dobrze. Na poprawinach mnie nie zabraknie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |