Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny sędzia przyłapany na kradzieży |
Donald- tak, masz rację. Ceny są wyższe od rynkowych. Ale mi chodzi o sam fakt. I tak nikt nie kupi w I przetargu ale ceny z czasem się unormują. Fakt, że nasi rzeczoznawcy wyceniają w zależności od zapotrzebowania. Pytają właściciela: ile to ma kosztować a później udają, że pracują, porównują, wyceniają wg różnych wzorów i.... wychodzi im tyle ile chce właściciel. Ale to kwestia roku- dwóch i ceny będą naprawdę rynkowe. Oby tak dalej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny sędzia przyłapany na kradzieży |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
te co pamiętam to działka na Rządowej, na rogu polowej legionów, na osiedlu medyk i kilka innych... I haczyków nie było, normalne przetargi, wadium i licytacja. Inne miasta mają więcej działek w posiadaniu ze względu na swoją budowę. Jak ostrołęka, która jest rozciągnięta i ma pełno nieużytków, których nikt nie chce kupować, tego już pewnie nie sprawdziłeś... a pro po, rodzina Czernawskiego? jesteś na etacie czy społecznie zachwalasz?
|
|
Maślanka przestań bredzić.Córki doktora na otarcie łez mają trzysta tysięcy.T
|
|
Na polowej kiedyś wymieniałem w oplu vectrze b 16 zaworów i za robote wzieli 100
|
|
ul. J.PAWŁA , Bema , Wyszyńskiego , Raginisa , ewentualnie 71 Pułku Piechoty ,Mazowiecka NIE SZUKAJ NA KOSZARACH TO JEDNA WIELKA MELINA NO I SADOWA tam to omijaj z daleka
|
|
czy ktos ma konto vip w pko bp i czy warto?? do kogo się zgłosić i jaka jest tam obsluga??
|
|
100mph mozesz powiedziec co to za placówka i jak się tam dostać?
|
|
buu ale zatrudnił cię browar czy firma Progres?
|
|
"chodzi o pomoc w napisaniu udzielenie wskazówek to chyba nie oszustwo" - znam czlowieka, ktory w tym akurat moze Ci pomoc - nazywa sie PROMOTOR. Ale rzeczywiscie pomoc nie jest oszustwem, ale "...napisała by mi prace inżynierską z informatyki na jak najszybciej..." juz jest. Nikt nie jest genialny, ale sa pewne granice, ktorych nie powinno sie lamac...
|
|
a co to
|
|
a spytam ---dziadka kalesony---- czy ja to mogę przyjść?????? urbi et orbi
|