Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cimoszewicz na prezydenta! |
Może uchroni to nasze silniki i nerwy, zatem polecam wpisywać rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cimoszewicz na prezydenta! |
:) Jakie gazety takie bzdety :)
|
|
To ile będzie osób na tym spotkaniu ?? bo jak mało ludzi to nie ma co iść =/ chyba że jakieś bardzo ciekawe osoby będą ;-)
|
|
Czy widać było trochę, że sponsorem jest Browar Łomża?? widać było ogródki, parasole czy balonowe butelki??
|
|
a kiedy dokładnie?tak,żeby się ostatni raz piwa napić,najeść,zabawić i iść w pełni szczęśliwości do nieba:p rudy błazen z druhem
|
|
Cimoszewicz na prezydenta Rusi! |
Już zaczęłam dziergać worek płócienny, coby czaszkę o zajęczej korze mózgowej zakryć szczelnie...:)
|
|
bardzo blisko :d rudy błazen z druhem
|
|
grabos a ty co czytać nieumiesz ?? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
jednak netowy nałóg bierze górę na urokami brzegów jak i samego Bałtyku :P ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Jeśli już wpiszę do księgi, to na pewno nie pod okiem Vladka i Misiza, o nie!! Jakaś zasłona dymna czy cuś...:P rudy błazen z druhem
|
|
2 lata temu??? wy chyba nie pamietacie czasów atlantica!!!!!8-9 lat temu bawilo sie tam po 800 do 1000osób a ty mowisz ze 2 lata temu byly czasy, hehehhe
|
|
a kto to jets Łomżyńscy motocyklisci??? kogo masz na mysli???? moze podaj jakis konkretny przyklad??? ludzie na forum umieja tylko kytykowac czemu ich nie lubisz znasz ich???? czy tak samo jak kolezanak w temacie o disco slyszalas???
|
|
no wlasnie! 8-9 lat temu to ja jeszcze malolat bylem wiec skad mam wiedziec jak tam bylo? 2 lata temu wiem ze bylo zajebiscie to mowie... a ty sie nadal upierasz ze teraz warto tam przychodzic... po co ? zeby sie lansowac jak to robi cala lomza... ?? hehe rudy błazen z druhem
|
|
Spiero: lepiej się nie pokazuj na tym spotkaniu, bo Ciebie ktoś obije (naprzyklad ptyś), hehehehehee. elmar1973
|
|
Kolega mnie poradził żebym zmieniła rozkład dnia (kazik zresztą też tam kiedyś coś podobnego wspominał): mam wcześniej kłaść się spać i wcześniej wstawać, to nie będę miała problemów ze spaniem. hmmmm... Jeślibym tak zrobiła, to kiedy zaglądałabym na 4lomza i czytała co tam ludziskom w oddali "w duszy gra".........?? pozdrówko
|
|
1. Wlaczam mu mojego wewnetrznego 'ignora' 2. nie ja 3. chyba mnie tam nie bedzie i malo mnie to interesuje 1. nigdy go nie spotkalem ale uwazam ze nalezy go opodatkowac bo zapewne stoi w wodzie. 2. pytanie jest tendencyjne 1. zapytam pierwszej lepszej na ulicy 2. bo w epoce kamienia lupanego nie znali internetu, co za tym idzie - te ktore nie wychylaja nosa sprzed komputera rzadko ich spotykaja. 3. nie, czasem (szczegolnie gdy kreci sie w druga strone) kreci sie wokol seksu i pieniedzy. albo nagich kobiet ze szmalem. 4. hm. nie czas i miejsce.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
modrzew Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
damianku bys sie zesral w figi swoje w kratke a tak na marginesie gdzie mieszkales zanim wprowadziles sie na niemcewicza wiesniaczku
|
|
aaa i jeszcze PiH- Nigdy już nie wróci :)
|
|
Przynajmniej nie jestem nowobogackim. Nie wywyższam się nad innymi. Doceniam walory swojego kraju, bywam tu i tam, ale w Polsce, kredytów w banku nie biorę a i u Ciebie też nie jestem zadłużony. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Hej MrS=) A admina zostaw w spokoju... Niech kopiuje dalej=) don-key
|
|
jakie to towarzystwo ? moze powiesz ze Elita lomzynska tam sie bawi ? hehe :)) A mlody jestem nadal to przyznaje :) pozdro rudy błazen z druhem
|
|
O.Szomańska i P.Branny-,,Niech mówia ze to nie jest milosc'':D i oczywiscie stare nuty skladow hh tj.molesta ewenement,wwo.hemp gru,firma ,zip sklad :D
|
|
śLeDcZy ...a niech to ze wczesniej nie przeczytalam o Twoim problemnie ale jak juz go masz....bym Ci przywiozla zaje**** wodke z USA -Sterling ,dobra i pije sie ja jak wode<30$>ehehe.pozdro:D
|
|
voyager ....... frajer to ten co ,,sprzedaje'' policjii:D a nie ten co sciga sie i placi mandaty:D pozdro:D
|
|
Dziwne, że firmy tytoniowe nie pomyśleli o tym samym. Widać otyłość jest bardziej szkodliwa od raka, a pozwów raczej się nie obawiają.
|
|
Maciek masz racje zwiedzić to OJCZYZNE !!
|
|
Wydaje mi się, że do otyłości małolatów, no i później też, bardziej przyczynia się brak ruchu. Żaden problem załatwić sobie zwolnienie z wf. Szczególnie jak wf jest na pierwszej czy ostatniej lekcji. Niech se piją tą cole i zajadają czipsy byle potem to wszystko wybiegały. ps. też miałam zwolnienie i tera muszę biegać - pozdrawiam.
|
|
Ptysiek, cicho być! Ale z Ciebie przerywnik się zrobił. rudy błazen z druhem
|
|
Widzisz Grzesiu, jam troche 'slow' w tych sprawach, ale powoli juz zaczynam kumac o co chodzi ...:) wychu Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Śledczy... czy to przypadkiem nie są polonezy? :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Są gusty i gusta :) Nie wolno myśleć tylko w kategoriach estetycznych, ale i praktycznych. Duże piersi to także (tak mi się wydaje, chociaż specem w tych sprawach nie jestem) więcej pokarmu dla przyszłego dzidziusia :P Suma sumarum, mamy połaczenie ergonomii z praktyczym zastosowaniem i estetyką :P Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Bardzo dziękuję za zaproszenie, unfortunatelly w tem czasie bedę zajęty w centralnej części naszej Ojczyzny pokazywaniem bliskiej rodzinie obecnie mieszkającej za oceanem uroków tejże centralnej części. Aczkolwiek podoba mi się, że impreza jest i że ma swoją nazwę, do tego sugerującą jej cykliczny w przyszłości charakter. Bardzo pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
|
Ufff! Jak tu gorąco! Chyba się rozpłaszczę... :))
|
|
DZięki Ryska,no ale taka prawda:-) Zbych
|
|
Fajna historyjka :D
|
|
Niestety, jednak nie :((( - siła wyższa... Ale życzę Wam kapitalnej zabawy! A może będą jednak te poprawiny?? :D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ryska skąd Ty takie arcymuzykalne teksty bieresz?:-) rudy błazen z druhem
|
|
Srebrny ksieżyc na niebie a ja nie mgę spać wziąłem starą gazetę poszedłem do lasu sr..... ....ebrny księżyc na niebie... etc :P Pozdrawiam Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
chcę zająca :)
|
|
i różowy dla Damiana Poproszę Świętego Graala :]
|
|
he he poproszę ptysia :)
|
|
A ja poproszę ptysia w butelce :] jak za dawnych czasów rudy błazen z druhem
|
|
prosze bardzo bieszczadzkie anioly a ja poprosze GESIĄ SKÓRKĘ \ :)))
|
|
o a ja mam :P a ja proszę o obrazek Polskiego FIATA 125 :] -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
malutka_891, prawdopodobnie będziemy bywać w Białymstoku w tym samym czasie. Proponuję pieniądze przeznaczone na nocleg przebalować na dyskotece ;) Do rana jakoś damy radę... rudy błazen z druhem
|
|
Piesza wycieczka do Jastrzębiej Góry Wyszliśmy z ośrodka w którym mieszkamy. Przeszliśmy koło kościoła Wniebowzięcia N.M P Następnie Aleją Gwiazd Sportu doszliśmy Do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Cetniewie przez który wyszliśmy na plażę we Władysławowie. Plażą spacerkiem doszliśmy do Wąwozu Chłapowskiego, którym wyszliśmy do Chłapowa na posiłek do samolotu baru.Po nabraniu sił ruszyliśmy dalej, ale już szosą doszliśmy do Rozewia, aby obejrzeć Latarnię Morską. W Rozewiu stromymi schodkami, zeszliśmy na brzeg morza. Po 2-kilometrowym spacerku docieramy do plaż u stóp Jastrzębiej góry. Po stromych schodkach wdrapaliśmy się na gorę. Obejrzeliśmy Gwiazdę Północy. Obejrzeliśmy obelisk z usadowionym na kuli orłem wzbijającym się do lotu- symbolemPolski rozpoczynającej działalność zagospodarowywania dziewiczych terenów nad Bałtykiem. Zwiedziliśmy Jastrzębią Górę. Bajkową ciuchcią wróciliśmy do ośrodka. Przyjemne z pożytecznym, dla zdrowia i dla kondycji. Zbych
|
|
Skoro jesteście za to umowcie sie razem,wezcie kolegow i idzcie, bo na internecie wszyscy sa za a na meczu niema chetnych.
|
|
Myślę, że i obecnie frekwencja przekraczałaby te 3 setki i to znacznie... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czy to prawda, że jednak kudłata była i się napiła?
|
|
No ale napewno wiem że włąsciciel mieszka lub pochodzi zamborwa, bo kumpel m mówił co zna jedna pania co "przeszukuje: przy wejsciu:) Poza tym skojarzyło mi sie troche z dyskoteka Delta w Zambrowie :P Pozdro4ALL .
|
|
SIKORSKI na prezydenta! |
Chciałem podzielić się z Wami moją wiedzą. A tu z każdej strony ataki, ehh... .
|
|
Mialem podobne doswiadczenie w jednym z podmiejskich sklepikow na Mazurach, takim 'general store', gdzie wszystkiego po trochu. Zachodze, miejsce puste i tam cztery panie do obslugi. Natychmiast jedna z nich 'przylgnela' i krok w krok za mna. Wreszcie grzecznie szeptem nadmienilem, ze jam nie zlodziej, a tylko taki ot, turysta, ciekaw co tu maja i jak przebiegaja takie zakupy, a jesli bede potrzebowal pomocy to sie do niej zwroce. Ona odeszla na chwilke aby znowu przylgnac jak poprzednio. W koncu mysle sobie: na pewno wlasciciel tak im przykazal, wiec po co robic jakies ceregiele. Kupilem pare drobiazgow i wyszedlem. Tak jak i moi przedmowcy, tez nienawidze zakupow, a przede wszystkich jakichkolwiek ciuchow i prawdopodobnie z tych samych powodow. wychu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |