Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kopacz zaprzecza |
chyba wiekszosc Lomzynian ,chcialaby ,zeby Lomza nie nalezala do woj. podlaskiego,w koncu Lomza lezy na ziemiach mazowsza...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kopacz zaprzecza |
a ile takie lekcje prywatne kosztują i ile ich miesięcznie mniej więcej trzeba?
|
|
przejdz sie do jakis klubow lokali moze tam cos znajdziesz wypatrzysz;)
|
|
wybierz sie do kisielnicy
|
|
ja slyszalem tez "biznesmeni" ale przynajmniej radza sobie jakos w zyciu i nie pija
|
|
i tak wszyscy puszczaja z dyskietek bo grac nie umieja,lepiej wez Dj. i taniej i nie gorzej:)
|
|
Riposta dlaczego ty zawsze szukasz zaczepki ? ze jestes nieokrzesany to zauwazylam juz dawno az piane toczysz z ust aby komus dokopac ,dokuczyc---------------------szkoda mi ciebie bo jestes nieszczesliwym czlowiekiem. --------------------------------------------------------
|
|
a ja proponuje zwracac uwage na pisownie bo bykow jest nie miara jasu smietana tez
|
|
a co wtym dziwnego ze chlopak wpadl w oko ?? jak wolny to sie odezwie
|
|
Niestety nie mam szafy na wymianę , jedyne co mogę Tobie poradzić to, spróbuj zobaczyć w komisie (kiedyś tam można było kupić tanio ,teraz nie wiem czy jeszcze jest ). Może wstawisz tam swoje rzeczy i ktoś kupi lub daj ogłoszenie i będą pieniądze na zakup szafy używanej lub nowej :) KOMIS Z MEBLAMI I AGD Łomża ul. Obrońców Łomży 2A tel.: 862150325
|
|
rambotic990 Był taki temat ostatnio ,już ludzie nie chcą się powtarzać ,poczytaj http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=378751&t=378751
|
|
W latach siedemdziesiątych mieszkałem z nimi w jednej kamienicy na Dwornej.Od kilkunastu lat już rozebrana.Byłem wtedy małym brzdącem.Wszyscy w okolicy nazywali wtedy tą rodzinkę Jajaki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |