Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOD podwójne standardy |
nie budowałem - ale jak uważasz kto płaci za utrzymanie tego centrum ty i twój biskup czy mieszkańcy miasta. Poza tym dziłaka dostało za darmo nie pod taka działalnośc. Nie powiem o innych dotacjach finansowych z miasta . Tak więc jak chcesz sobie uprawiać politykę zamiast krzewić kulturę chrześcjańską to oddajcie kase i dziake i wówczas możecie sobie nawet zaprosić samego diabła.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOD podwójne standardy |
ambitnie, coś co może tworzyć miejsca pracy, a nie jak te baseny czy centra kultury. powodzenia
|
|
Póki co cisza..... ale poczekam cierpliwie może coś napisze..?
|
|
to weź dotacje z miasta i zbuduj coś a nie piszesz i narzekasz :P
|
|
I tak jak w bajce, wszystko dobrze się skończyło :) a.b.c. powodzenia, a Hanskloss- gratki za kulturę :)
|
|
Ja pomysł popieram, cośktóś chce robić i to jest ważne.:)
|
|
to nie iluzja to fakt roztrząsaczu "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
fakt to tabloid, g******* gazeta
|
|
Pelikan oczywiście. Najtaniej. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Gdybym to ja je zgubiła, to powiedziałabym co myślę wszystkim gamoniom "godnym uwagi". I nie życzę żeby Wasza Matka kiedyś martwiła się o to czy nic jej się nie stanie przez taki właśnie brak okularów. A ci co "gubili z nosa okulary" dawno stracili resztki rozumu i debilizmem jest jeszcze chwalenie się tym na tym forum
|
|
Witam. Gdzie w Łomży mogę sprzedać używany dysk twardy o pojemności 250GB?
|
|
w każdym sklepie powinni pzyjąć oczywiście przed kupnem będą chcieli przetestować
|
|
W Pelikanie na Bema :)
|
|
|
ytaniohttp://moto.gratka.pl/tresc/bmw-316-sedan-1-6-benzyna-1992r-12625488.html#16c2dd84e3967d13,1
|
|
Okularów nie znalazłam, ale mam w domu bardzo ładne oprawki bordowe zakupione w Vission Expres i ich nie używam, bo nie są potrzebne. Moze to okazja by zmienić image :). Moze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. No tylko koszta dodatkowo... rudy błazen z druhem
|
|
jaki koszt? Z góry dzięki.
|
|
w straży pożarnej sprawdz "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
WSZYSCY SWIECI.
|
|
smiac mi sie chce sa jeszcze naiwni hahahahah
|
|
z tego co wyczytałem,to wyroku nie dostałeś tylko zostałeś uniewinniony. chyba,że nie potrafię czytać ze zrozumieniem... sąd uwierzył,że kobieta wsiadajaca do taksowki byla babcia oskarzonego przebrana za czeczenke buahahaha
|
|
Szcz. va a la maison,mais vite. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wyksztalcenie wyzsze, od razu po studiach z 10-letnim doswiadczeniem, bez dzieci, meza i planow na dzieci i meza- to sa wymagania na czasie no i za pol darmo 7 dni w tyg i najlepiej 24h/dobe porabalo ich chyba, a wszystko przez urzad pracy, ktory zaczal sypac po znajomosci stazami gdzie stazystow wymieniaja co 3 miesiace max co pol roku zeby ta wymianka nie byla mozliwa to prywaciarze by sie nie zmadrzyli i by sobie taniej sluzby roboczej nie wymieniali
|
|
tszeba dezynfekcje kfasem od akumulatora.. dostempny na orlenie od renki :) Niech moc będzie z Wami
|
|
Jaki jest dzisiejszy wynik meczu ŁKS-u???
|
|
dzięki :)
|
|
ty wyjedziesz co najwyżej szukać pracy dla swego wykształcenia. Nie ma przemysłu nie będzie pracy dla nikogo. Po co komu urzędasy i handlarze jeśli nie ma petentów i klientów? Zjesz swego kotka pal...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wejdź tutaj: www.lomza4x4.pl zbiórki co niedziela na BP, nie pamiętam tylko o której 9, albo 10.00...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |