piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kijowski murem za KOD

JA MIAŁEM U TEGO GRZBIETA SIĘ O ROBOTĘ DOWIADYWAĆ ALE NIE PODOBAŁA MI SIĘ JEGO GADKA
NIE WSPOMINAJĄC O ŻAŁOSNEJ STAWCE ZA GODZINĘ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kijowski murem za KOD

Autor: anullka90 (---.wifi.szeptel.net.pl)
Data: 10-05-11 19:52

Smutne ;( wiem co przeżywasz sama przeżywałam to dokładnie rok temu. I chodź dziś znowu jesteśmy razem to cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam wybaczając i wracając bo zapomnieć się nie da ;( Dzisiaj rozegrałabym to zupełnie inaczej...
anulka90.Pamietaj jak raz cie zdradzil to i 2,3.Zdrady sie nigdy nie wybacza.Przykre ale prawdziwe.

Wszystkie są dobre.
Każdy kończy je z wyróżnieniem!
Dyplom odbierasz w WORD`dzie
Powodzenia.

Wiesz, zależy czym wyślą paczkę z USA. Czy to DHL, UPS, czy też polskim Polonezem (takie biuro wysyłkowe z Nowego Jorku), od tego zależy gdzie jest biuro.

Kupic nowe.

Możesz zadzwonić do Częstochowy i zapytać czy paczkę masz już w Łomży tylko musisz posiadać numer nadania :D Firma nazywa się Karex więc musisz poszukać nr, a w Łomży paczki rozwozi taka prywatna firma J.Fiertek niestety sama musisz poszukać numeru telefonu bo akurat nie mam ze sobą.

niestety przegrana, ale cóż, chociaż walczyli...

Zespół Enej - 4 czerwca. Nie wiem tylko w jakim miejscu w Łomży

kod na 30 smsów do orange to SW58S9

zależy kto jest właścicielem dworca, bo jak łomżyński PKS, a nie miasto, to wątpię, żeby miał pieniądze na takie inwestycje nie dające zwrotu :)

Te nasze 3 Jelczyki nie mają 25 lat. 2 są z 1989 roku a jeden z 1990 . Ten z Wawy to nie jest taki jak u nas choć podobny. Ale skoro mają jeszcze pojeździć to by im naprawdę porządny remont mogli zrobić. Po pierwsze kapitalny remont silnika i osprzętu, blacharka, szkielet (kratownica), wnętrze. A takie remonty to robią albo ich właściciele albo takie zakłady jak np. KZNS Solec Kujawski, albo Autosan, który "unowocześnia" swoje "ogórki". Jak Jelcz jeszcze istniał, też robił remonty swoim produktom.
W Ełku tak ze swoimi Jelczami tak zrobili :
(sprzed remontu zdjęć nie ma ale chyba każdy wie jak one wyglądają)

http://phototrans.eu/14,91069,0,Jelcz_M11_76.html

http://phototrans.eu/14,322283,0,Jelcz_M11_65.html

Witam.
Dnia 10 maja 2011 roku w Łomży, na ulicy Piłsudskiego, w okolicach nowego szpitala, podczas wywrotki na motocyklu, zgubiono telefon Nokia C1 ciemnego koloru, podczas upadku wypadł mi z kieszeni.
Znalazcę o dobrym sercu bardzo prosiłbym o zwrócenie zguby.
Z góry serdecznie dziękuję.

5x5=25 zł dziennie, jeśli 5 dni w tygodniu=125 tygodniowo, x4 =500 zł miesięcznie =|

CZY RATUSZ JEST CZYNNY W SOBOTY???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org