Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kijowski murem za KOD |
JA MIAŁEM U TEGO GRZBIETA SIĘ O ROBOTĘ DOWIADYWAĆ ALE NIE PODOBAŁA MI SIĘ JEGO GADKA NIE WSPOMINAJĄC O ŻAŁOSNEJ STAWCE ZA GODZINĘ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kijowski murem za KOD |
Autor: anullka90 (---.wifi.szeptel.net.pl) Data: 10-05-11 19:52 Smutne ;( wiem co przeżywasz sama przeżywałam to dokładnie rok temu. I chodź dziś znowu jesteśmy razem to cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam wybaczając i wracając bo zapomnieć się nie da ;( Dzisiaj rozegrałabym to zupełnie inaczej... anulka90.Pamietaj jak raz cie zdradzil to i 2,3.Zdrady sie nigdy nie wybacza.Przykre ale prawdziwe.
|
|
Wszystkie są dobre. Każdy kończy je z wyróżnieniem! Dyplom odbierasz w WORD`dzie Powodzenia.
|
|
Wiesz, zależy czym wyślą paczkę z USA. Czy to DHL, UPS, czy też polskim Polonezem (takie biuro wysyłkowe z Nowego Jorku), od tego zależy gdzie jest biuro.
|
|
Kupic nowe.
|
|
Możesz zadzwonić do Częstochowy i zapytać czy paczkę masz już w Łomży tylko musisz posiadać numer nadania :D Firma nazywa się Karex więc musisz poszukać nr, a w Łomży paczki rozwozi taka prywatna firma J.Fiertek niestety sama musisz poszukać numeru telefonu bo akurat nie mam ze sobą.
|
|
niestety przegrana, ale cóż, chociaż walczyli...
|
|
Zespół Enej - 4 czerwca. Nie wiem tylko w jakim miejscu w Łomży
|
|
kod na 30 smsów do orange to SW58S9
|
|
zależy kto jest właścicielem dworca, bo jak łomżyński PKS, a nie miasto, to wątpię, żeby miał pieniądze na takie inwestycje nie dające zwrotu :)
|
|
Te nasze 3 Jelczyki nie mają 25 lat. 2 są z 1989 roku a jeden z 1990 . Ten z Wawy to nie jest taki jak u nas choć podobny. Ale skoro mają jeszcze pojeździć to by im naprawdę porządny remont mogli zrobić. Po pierwsze kapitalny remont silnika i osprzętu, blacharka, szkielet (kratownica), wnętrze. A takie remonty to robią albo ich właściciele albo takie zakłady jak np. KZNS Solec Kujawski, albo Autosan, który "unowocześnia" swoje "ogórki". Jak Jelcz jeszcze istniał, też robił remonty swoim produktom. W Ełku tak ze swoimi Jelczami tak zrobili : (sprzed remontu zdjęć nie ma ale chyba każdy wie jak one wyglądają) http://phototrans.eu/14,91069,0,Jelcz_M11_76.html http://phototrans.eu/14,322283,0,Jelcz_M11_65.html
|
|
Witam. Dnia 10 maja 2011 roku w Łomży, na ulicy Piłsudskiego, w okolicach nowego szpitala, podczas wywrotki na motocyklu, zgubiono telefon Nokia C1 ciemnego koloru, podczas upadku wypadł mi z kieszeni. Znalazcę o dobrym sercu bardzo prosiłbym o zwrócenie zguby. Z góry serdecznie dziękuję.
|
|
5x5=25 zł dziennie, jeśli 5 dni w tygodniu=125 tygodniowo, x4 =500 zł miesięcznie =|
|
|
CZY RATUSZ JEST CZYNNY W SOBOTY???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |