Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jutro święto 6 króli |
Miłość jest jednak ślepa i głucha, bo do Ciebie nic nie dociera . Tylko szkoda, że jednostronna .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jutro święto 6 króli |
zal
|
|
Zwiazane cos z alkocholem. Pod wplywem alkocholu cos zrobiles albo cos w tym stylu.?
|
|
604-933-798 zadzwoń będziesz zadowolony
|
|
Nawet ja się zaczytałem :):)
|
|
Świetnie, wszyscy przenieśli się kilka wątków dalej i piszą o tym samym :)
|
|
anullka90, przepraszam , ale jeżeli nadal się zastanawiasz i piszesz ,że postąpiłabyś inaczej to chyba coś jest nie tak. Jakbyś była szczęśliwa to chyba takie myśli nie chodziłyby Ci po głowie... chilipepper05 , aż się we mnie 'zagotowało' po przeczytaniu twojego posta. Co za przeproszeniem dupek ! Dobrze,że chociaż masz na kim polegać a to naprawdę ważne. Po długim związku jest ciężko, ale na twoim miejscu bym się cieszyła z takiego obrotu sprawy, poznałaś jego prawdziwy charakter. Jeszcze znajdzie się ten co doceni co ma!:)
|
|
prostytucje rudy błazen z druhem
|
|
kazdy mechanik mowi co innego
|
|
tak taaak taaaakkk :D
|
|
7angelfree nie do końca, zapytałam o konkretną sytuację jaka miała miejsce w pewnym wątku. Poza tym dlaczego tylko w internecie? Mało to kobiet w prawdziwym życiu widujesz? Chociaż, wiadomo, każdy ma swój własny sposób , jeżeli tobie odpowiada to ok. Rzeczywiście, dawno nie było takiego tematu, w którym można było na poważnie napisać o czymś sensowym a jednocześnie ciekawym do dyskusji. Najwidoczniej wcale nie jest tak źle z tym naszym forum. Jak się chce to można. Szkoda tylko ,że temat dość smutny.
|
|
sprzedaj na złom tego golfiacza pewnie 92 rok? i zagazowana bestia?
|
|
3 jelcze są "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
filtr paliwa był wymieniany
|
|
Torowisko ma kilku właścicieli i na pewno się zgodzą... pytanie kto zapłaci za wymianę sporej części torowiska.Łomża to stacja koncowa...
|
|
Myślę, że Ty jesteś gotowy na małżeństwo, ale sama impreza nie jest Ci do niczego potrzebna . Właśnie ta szopka . Niektóre kobiety mają w głowie samą oprawę . Ja akurat jestem jedną z tych, na których słowo wesele działa jak płachta na byka . Miałam co prawda wesele, ale do dzisiaj zastanawiam się, po jakiego czorta mi to było . Byliśmy razem 4 lata przed ślubem . Poznaliśmy się wystarczająco, ale tak fajnie jak przed ślubem już nigdy nie będzie . Cała ta szopka jest ludziom do prawdziwego szczęścia niepotrzebna . Poza tym nigdy nie jest wiadomo, co nas jeszcze w życiu może spotkać . Nigdy nie jest wiadomo kiedy miłość spowszednieje, ulotni się jak kamfora albo przyjdzie druga . Wtedy bez żadnych rozwodów i wzajemnego komplikowania sobie życia można się rozstać i zacząć nowy etap, a dzieci zawsze można mieć . Ślub nie jest konieczny do tego, żeby dzieci były szczęśliwe . Często wręcz przeciwnie . Dlatego rozumiem Cię .
|
|
jak w temacie rudy błazen z druhem
|
|
Albo ktoś coś bardzo pikantnego jadł i ma wrażliwe dupsko.
|
|
|
Hemoroidy, żylaki, zła higena, podrażnienie, odpażenie, zbyt pikantne jedzenie, uczulenie to tylko czesc przyczyn, na poczatek polecam dobrze umyć i uzyc zwykly talk, jak nieprzejdzie to do doktora :)
|
|
LegendarnyObywatel a miałeś ciepły oddech na karku ? bo jak tak to kiepsko z tobą. Jakie są pierwsze oznaki AIDS ? Pieczenie odbytu i ciepły oddech na karku.
|
|
;)
|
|
Za naruszenie poważnych zasad kolarstwa amatorskiego poprzez mało poważne jeżdżenie zygzakiem...
|
|
maść alantan
|
|
Fazi666 Wszyscy siedzą za niewinność
|
|
|
|
desz czasami jeżdże rowerem ale jakaś menda przecieła mi koło nożem heh k.urw.a dzikusy. Jak uzbieram na czołg to wszyscy będą mieli prz.e.je.bane
|
|
"Materiały opublikowane przez oskarżonego nie zawierają informacji nieprawdziwych, lub wprowadzających odbiorcę w błąd"
|
|
Hm, to po kebabie z wiadomej budy pewnie ... Dzieki za porady !
|
|
tam pracują sami kolesie coś ci sie pomyliło ! następnym razem bądź trzeźwy jak idziesz się opalać bo może być jakaś nieprzyjemna sprawa
|
|
A Skoda 4x4 moze być ???
|
|
Lubawski strongman w Łomży Napisane przez lubawamojemiasto.pl miasto Lubawa, Polecamy, Sport i rekreacja, Społeczeństwo, Wiadomości sportowe, Zaproszenia piątek, Maj 6th, 2011 http://lubawamojemiasto.pl/2011/05/lubawski-strongman-w-lomzy/ W sobotę, 14 maja wszyscy fani zawodów strongman, będą mogli podziwiać Adama Domazer, reprezentanta Lubawy na zawodach z cyklu pucharu Polski strongman w Łomży. Lubawski zawodnik tego dnia będzie rywalizować z dziewięcioma silnymi mężczyznami, z którymi zmierzy się w pięciu ciężkich konkurencjach na czas Zawody z cyklu pucharu Polski strongman są dla zawodnika sprawdzianem przed Młodzieżowymi Mistrzostwami Polski Strongman, które odbędą się 24. maja w Płocku. Aktualnie Adam Domazer przygotowuje się do powyższych treningów pod okiem trenera Rafała Antczaka. Podziękowania i wyrazy szacunku składa Piotrowi Truszczyńskiego z firmy Szkłomal Lubawa. Dzięki jego pomocy może trenować oraz startować w zawodach strongman. Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia! | jprass, lubawamojemiasto.pl |
|
|
Audrey w zupełności się z Tobą zgadzam ,często wchodzę na forum i czytam posty ,ale nie piszę bo przeważnie jest jazda i wyzywanie się wzajemne .W tym przypadku jest inaczej , najwyraźniej widać ,że są też ludzie kulturalni i pomocni :) Oby więcej konstruktywnej , miłej rozmowy rudy błazen z druhem
|
|
zaproście WALDEMARA KASTĘ
|
|
a po ile bilety?
|
|
Standardowo: kryta normalny 15 - ulgowy 10 od rzeki normalny 10 - ulgowy 5 kobiety i dzieci do lat 12-stu - 2zł. rudy błazen z druhem
|
|
da się zrobić
|
|
Pracowałem tam i nie polecam. Obóz koncentracyjny. Na rozmowie proponowali 7zł/h a już następnego dnia wersja kierownika brzmiała "coś mi się pomyliło, dajemy 6zł/h". Każą nosić niewyschnięte płyty a jak któraś w łapach się rozsypie to straszą że z wypłaty potrącą. Wytrzymałem tam 2 dni a w momencie gdy powiedziałem że więcej nie przyjdę i chcę aby wypłacono mi te 2 dniówki kierownik za moimi plecami wsiadł w samochód i spieprzył z terenu zakładu. Żałosne.
|
|
dobre
|
|
filmy http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8313 HOMILIA W CZASIE MSZY ŚW. Łomża, 4 czerwca 1991 http://jadwigalegnica.pl/a/jan-pawe-ii/48-homilie/2716-oma-4-czerwca-1991 szukajcie a znajdziecie :)
|
|
Szykuje się ciekawy mecz, Pogoń Łapy w czołówce III ligi z dobrymi statystykami, a ŁKS Łomża... zobaczymy na co stać nasz zespół... przekonam się o tym osobiście...piękna pogoda, do zobaczenia na Zjazd 18
|
|
jak wysłana to dojdzie:)
|
|
Doda ma być w Łomży 2011-07-16 Godzina: 21:00
|
|
To, kiedy spiszą robi różnicę i to dużą. Założą nowe, z nich paruje w lecie, ale na początku okresu grzewczego można fakt zgłosić do spółdzielni, a oni mają obowiązek na nowo dokonać odczytu, czyli nie płacę za to, że słońce mi mieszkanie ogrzewało. Pozbyć się można, ale musieliby się zgodzić wszyscy mieszkańcy danego bloku, ale czy zgodzą się ci, którzy ogrzewali się na koszt innych. Kwoty, jakie spółdzielnia nalicza za ogrzanie średniej wielkości mieszkania starczyłoby na zakup węgla i ogrzanie 4 -5 takich mieszkań. Ciekawostką jest też rozliczanie ciepłej wody.
|
|
To zależy z jaką firmą podpisała umowę firma w której była nadana paczka w USA :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |