Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
500+ widać efekty |
Przestań to już lepiej żeby za te pieniądze co wsadzą w remont kupili nowe.. To jest niewłaściwe myślenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 500+ widać efekty |
co to są piwoszki? kobiety lubiące piwo? ;)
|
|
,,Stefankiem'' w tym wieku to już wiele się nie podziała :)
|
|
Dzięki.
|
|
do dawid1784 wiecej info napisałam ci na gg pozdrawiam:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ariva Pytając się Zenita ''Czy to ta dziewczyną, z którą umówiłeś się na spacer, przez forum?'' zrozumiałem że chcesz zaczerpnąć wiedzy jak to jest ogólnie czyli ( nawiązywanie znajomości po przez internet i czy w realu wszystko co ktoś pisze jest prawdą w realu)?
|
|
jasne!
|
|
podzielam zdanie hezjota - jesli potrzebny Ci tylko kwit, bo masz ustawionych rodziców lub czeka już na ciebie ciepła posadka , to łomżyńska uczelnia wystarczy - jeżeli jednak możesz liczyć tylko na siebie to poroponuję coś ambitniejszego i to w mieście jak najdalej na zachód od Łomży . Pamiętaj, że okres studiów to nie tylko zaliczanie egzaminów ale też czas kiedy możesz zrobić ciekawy staż w dużej międzynarodowej firmie - doświadczenie, którego w Łomży nigdy nie zdobędziesz i bez którego wyjeżdzając z Łomży jesteś na gorszej pozycji od tych co taki staż zrobili - ponadto okres studiów to też nawiązywanie nowych kontaktów.... - w dużych miastach większe szanse, że twoi koledzy dostaną się do dużych firm, założą własne biznesy itp. - a dalej będą Twoimi znajomymi - kontakty bezcenne w dalszej karierze.... /kilka lat temu wyjechałem z Łomży - najlepsza decyzja w moim życiu :)
|
|
hahaha
|
|
szukam transportu niedużej paczki Gliwice - Łomża tel502331521
|
|
Riposta. Nie Ty budowałeś, nie Ty dawałeś i nie Ty będziesz decydował co tam będzie się działo.
|
|
wpisujesz w wysz tajemnicze kody orange i tam szukasz wysylasz pod nr 80101
|
|
W Office Center ja oprawiałam 85 w oprawie miękkiej to zapłaciłam 10 zł za jedną pracę. Pan mi powiedział że cena jest zależna od ilości stron. Chyba od 10 do 12 zł. O ile dobrze pamiętam. Oprawa miękka to znaczy zbindowana praca tak? Jeśli chodzi o zbindowanie to są jakieś tam groszowe sprawy.
|
|
cudze was boli bo swojego nie macie. wielcy "podatnicy". zapłacą akcyzę pare razy w tygodniu za czteropak, raz na miesiąc prywaciarz potrąci im dochodowy i wielka postawa roszczeniowa się aktywuje. typowo socjalistyczne pomioty. śmiać mi się z was chce.
|
|
to centum istnieje dzięki środkom finansowym z miasta i an działce podarowanej przez miasto więc potomku roztrząsaczy gonoju miej tego świadomośc. Wielu innym pozarządowym organizacjom odebrano aby temu centrum dać a robią o wiele więcej i nie lansują się tak jak to centrum. Niech moc będzie z Wami
|
|
oprawa miękka to praca niezbindowana lecz zszyta, lecz w miękkich okładkach:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |