Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Nowoczesna przeżyje bez subwencji |
jak moja panna była w takiej sytuacji to po bandzie poszła bez opamietania ,non stop koledzy alkohol dyskoteki,ciche poruchawki w innym miescie i miała przyjaciela który ja pocieszał i ocierał jej "łzy" hehe to chyba dobry sposób :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Nowoczesna przeżyje bez subwencji |
Akcyzy?, nic mi nie wiadomo na ten temat...
|
|
tez jestem w orange, o co chodzi z tymi kodami? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ma ktoś już te kody?na dziś?
|
|
Swoją drogą zastanawiam się jak się czuje ten ksiądz który podał namiary doktorkowi. Bądź co bądź to osoba duchowna która w jakiś sposób dała się podejść.
|
|
Soho, a co Ty masz do ludzi, co wracają z "roboty"? To już nie można tego słowa użyć jako zamiennika dla pracy?? A tak się składa, że z pracy bliżej mi do kafety niż do domu i nie zawsze chce mi się biec do domu na obiad i wracać w okolice Starego Rynku. Trochę zrozumienia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |