piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paplik chciał argumentu! Polacy macie wybór!

:) wspieramy cie wszyscy w tych trudnych dla ciebei chwilach krynek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paplik chciał argumentu! Polacy macie wybór!

poszukiwana praca jako kierowca. Pracodawco dodaj ogłoszenie na toplomza.pl

@Donald:
Polsat naprawdę zarabiał na tym show. Problem tkwił jednak w tym, że w tej porze antenowej nie zdołał przyciągnąć tylu widzów, ilu Polsat sobie wymarzył. W efekcie program przegrywał z ofertą TVP. To że zarabiał gorzej od oczekiwań nie znaczy absolutnie, że nie zarabiał.
Po 3 odcinkach wpływy z samych reklam wyniosły nieco ponad 1mln zł. O wpływach z smsów się nie dowiemy, bo telewizje nie publikują takich danych.

Inną sprawą jest "mutacja" formatu programu, który został importowany zza granicy, gdzie odnosił pewne sukcesy. U nas uczestnicy zamiast licytować się na pomysły i osobowości licytowali się na nieszczęścia. A Polsat na tym zarabiał - czyli zarabiał na ludzkim nieszczęściu.

Początkowo zakładano emisję od 5 do 8 odcinków. Wyszło 6.

Żeby nie było, że wyssałem te informacje z palca:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/7420-milion-od-zaraz-po-slabym-starcie-traci-widzow

Ja jestem nie sympatyczny :)

anka

Kzysiu- przestan pie,r,olic bo podam chlopakom namiary na ciebie :):):)

< wieczne im odpoczywanie >

Ja znam ten krem. Excipial można kupić w aptece na Dwornej 8 i chyba w każdej innej też, przynajmniej kiedyś był dostępny bez większego problemu. Jeśli akurat go nie będzie w danej aptece (bo może i tak się zdarzyć) to zapytaj, powinni sprowadzic go z hurtowni i będziesz miała na następny dzień.

Do Mirbor-w Pile a podlegam pod KWP-Bydgoszcz.Podobno w Bydgoszczy na MS czeka się około 4miesięcy.

kryna1985 twoje komentarze "czy posty" są na poziomie szkoły podstawowej tekst "wieśniaku" wyszedł raczej z mody i już tego określenia się nie używa... chyba nie wiem jak tam w twoim świecie shreku ale jeśli masz zamiar kogoś obrażać to nie na tym forum.

Wracaj na swoje bagno brzydki potworze bo znasz się jak świnia na gwiazdach.

Czy ktoś coś słyszał o kładzeniu światłowodów w Łomży ostatnio? Pytam, bo kilka lat temu zrobili program, że UE dofinansowuje połowę kosztów kładzenia światłowodów we wschodnich województwach i właśnie w Kielcach wybrali firmę, która ma to zrobić. Jak jest w Łomży ktoś wie?

odradzam wysylke do Lomzy polecam Ostroleka ,Bialestok,Gdynia lomza dziadostwo 600zl za wyjecie auta z samochodu siedza cwele i na swojej pracy sie nie znaja obciach straszny dla lomzy

jaga jaga spójrz za siebie jak cie ŁOMŻA w dupsko je*b*ie ! ! ! !

Tylko Łomża ! ŁKS !

Grzegorz

Jankeson, pomyliły ci się posty miałeś pewnie napisać do mobilnego wędkarza. OtocznyCiszo masz rację że w Dehatlonie jest wybór i łódki ale to daleko i dojazd drogi, taniej pewnie wyjdzie w Łomży i nie trzeba z gwarancją jeździć do Warszafki. A co do tej Zdrojowej to tam jest sklep?
Kolega mi mówił że tam sprzedają tylko zezwolenia wędkarskie.
Pozdrawiam i dzięki za pomoc.

Grzegorz

Zielony budynek na alei legionow, rok temu zdawalem tam mature i zdalem.
Wtedy bylo jescze platna, a jak teraz to nie wiem.

do maro7, no a ja nawet z nieoficjalnych źródeł słyszałam ze nastepny nabór ma byc w połowie lipca.... i kolejne pogloski ze w sierpniu... czas pokaże... niby mają byc wielkie przyjecia... to chyba nabory muszą byc wieksze albo, choc jeden wiecej niz w ubieglych latach...

czekam od 26 marca na termin MS...

pytam, bo 3 lata temu zdałam MS, WZ ale nie zostałam przyjeta na etapie KL( tak to ujeli na pismie pozniej)... dokłazdniej psycholog kliniczny czyli w skrócie PZP....

swoja drogą jestem ciekawa czy są takie osoby, może znacie...???
ze kiedys zdały egzamin MS, a za drugim podejsciem nie zdały.....

preglądałam rózne fora.. i nie nalazłam takich przypadków
ewentualnie warianty:
pierwsza próba: nie zdały druga próba : nie zdały
nie zdały druga próba: zdały

widziałam ze zdały i pozniej tez zdały

ale nikogo nie spotkałam ze zdały i potem nie zdały...

sorki z e tak sie rozpisałam..., ale wiele jest informacji na forach.. rózni ludzi e rózne przypadki....
ale chodzi mi o ten

pozdrawiam, jest juz pózno, ale mam nadzieje ze w miare czytelny post

Grzegorz

Żenada jak to czytam .patrze na to tylko od strony kibicowskiej oczywiscie

za monotonie usnąć można dodać acid libelaratora D.A.V.E. The Drummera

n≡osignal

http://www.dnb-sets.de/

kryna ja tam fanem pilki noznej nie jestem - kibicuj sobie komu chcesz, ale nie pisz ze jaga to jedyny klub z podlasia bo akurat ŁKS nie jest klubem z podlasia i wszyscy kibice ŁKS'u dobrze wiedza, ze wywodzi sie z mazowsza tak samo jak i sama Łomża. Ja tam za konfliktami nie jestem lubie i ŁKS i JAGE i REAL i BARCELONE - takze kibice - łączmy się!!!

rudy błazen z druhem

Kryny to pedały wie o tym Łomżyński stadion cały.

Kryna na Frajerni nr.1 i na niekumatorium.

Żebyś ty taki mądry wtedy był.........hahahha

Sśij po same kule pij z takimi prostytutko jade krótko.

Kryna wypocina...

Dziękuje dobranoc.

Ups rzeczywiście! przepraszam! Ale daleko nie odbiegłem od tematu!:) Tę wyjazdy (mazury morze) to właśnie specjalność Jarka ze sklepu "WĘDKARSKI ŚWIAT" Może ciebie to też zainteresuje?

Jeśli rozważasz zaciągnięcie kredytu hipotecznego np. we franku szwajcarskim bank przeliczy wnioskowaną przez Ciebie kwotę po kursie kupna tej waluty, a spłacać będziesz po wyższym kursie sprzedaży. Rozpiętość spread`u w zależności od banku sięga od 3 do 6 procent, co oznacza, że pożyczając 100 tys. od banku z najniższymi widełkami - możesz zaoszczędzić od 3 tys do 6 tys złotych Przy większej kwocie kredytu, np. 300 tys. kwoty rosną do wysokości 9 tys – 18 tys złotych.

polecam aukcje- otwierając swoją aukcję podajesz informacje na temat poszukiwanego produktu finansowego (np. kredytu hipotecznego). Twoja aukcja jest zaproszeniem, które kierujesz do banków: szukam kredytu – czekam na oferty.
Na podstawie określonych przez Ciebie parametrów kwota kredytu, ilość rat, itp.), banki uczestniczące w serwisie będą składały Ci swoje propozycje. W aukcjach uczestniczą największe banki w Polsce.

http://pozyczka.oni.cc

A moze znasz kogos kto jezdzi prywatnie????

Błagam! Obowiązki stanu, czy dbanie o własny tyłek?

W kierunku Siemienia i Pniewa lub dalej do Gaci,Koty,Bronowo,Bożejewo,Piątnica.

Nie było mnie parę dni i nazbierało się trochę e-maili serdecznie dziękuje za wszelkie informacje niestety widzę, że bez osoby znającej się na prawie większości nie mogę opublikować bo będę posądzona o pomówienia, co najwyżej mogę podsunąć temat gazecie ale która by się tym zajęła wszyscy w tym mieście się boja otwarcie mówić o wielu sprawach a jest o czym.

byle jaka prowokacja...byle jaki prowokator...

próbuje, walczę, ale przynosi to odwrotny skutek.. wszystko co zrobię, powiem, daje jescze gorszy rezultat... nie wiem juz co moge zrobić, po prostu nie wiem, próbowąlem juz wszystkiego.. ale nic nie pomaga, nic.. i nawet nie daje odpowiedzi dlaczego ?? :(

ale w tak szybkim czasie moze byc ktos dla niej wazny ?? Po dlugim związku, planowanym slubie, nagle z dnia na dzien ktos wazniejszy ?? Takie rzeczy sa niemozliwie, nie da sie zapomniec w ciagu jednego dnia o całej historii...

Grzegorz

Koniecznie (!) zmień gorącą czekoladę. Poprzedni właściciel robił ją z budyniu czekoladowego i sprzedawał po 8zł za filiżankę. Raz się nabrałam. Ohyda. Więc z tym z pewnością coś zrób. Wino grzane było w fajnych kubeczkach (jak garnuszki)- to może zostać, ale trochę za słodkie było. A wystrój? Było nastrojowo, to fakt, ale i tak "brudno", miałam takie wrażenie. Trochę więcej jasnych kolorów, nieokrytych materiałem mebli i może światła więcej...

po pierwsze, jest mi bardzo przykro z tego powodu, jestem w podobnej sytuacji.. też właśnie przez ten etap przechodzę, więc dokłądnie wiem co czujesz... jest cięzko.. znam to uczucie, bezradności, bezsilności, nadmiaru czasu i mysli nie na ten temat co powinno.. To Ty skończyłaś ten związek, czy druga strona ?

Grzegorz

zajmuj się swoimi zainteresowaniami pasjami, jesli jestes osobą uczącą się to nauką/studiami, a poza tym spotykaj się dużo z przyjaciółmi !!! o nim nie myśl bo jesli się rozeszliście to z jakiegoś powodu. LEPIEJ STRACIĆ 5 LAT NIŻ CAŁE ŻYCIE !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org