piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polakom trzeciego sortu miesza się czas, szlachta i chłopstwo. Komuniści i złodzieje cała Polska z was się śmieje!!

BOJĘ SIĘ !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polakom trzeciego sortu miesza się czas, szlachta i chłopstwo. Komuniści i złodzieje cała Polska z was się śmieje!!

;-)Piękności;-)

Re: Polakom trzeciego sortu miesza się czas, szlachta i chłopstwo. Komuniści i złodzieje cała Polska z was się śmieje!!

Orientuje się może ktoś gdzie w Łomży można dostać bieliznę w dużych rozmiarach? W sumie chodzi mi o gorsety.

http://www.roswell47.pl/antygrawitacja.html
Polecam lekturę z tego linku i wiele innych, wystarczy się zainteresować i poszukać. Ale wiele zdarzeń z tzw. UFO to właśnie testy nowej broni czy technologi. Nie jest powiedziane co to jest na prawdę, ale Bóg jeden wie co "włodarze" tego Świata jeszcze ukrywają?"

powiem krótko , nie polecam , traktują ludzi jak popychadła , narozwieszali tabliczek na parkingu że będą odholowywać samochody chociaż parking nie jest ich , pracowałem tam tydzień , tak jak wspomniał kolega , szpiegostwo jest premiowane, są bezkarni...

Również polecam pana Iwanowskiego. Bardzo dobrze uczy, wszystko wytłumaczy ;)

skrzyniowy? Dokumenty muszą być?

Jacy prezydenci byli , taką Starówkę nam zostawili.

zgadzam się z sienią.

Powiem szczerze, jestem zszokowany.. myslałem, że jest inne nastawienie,że tak jak wszędzie są możliwości.. w sumie to nadal tak myślę, ale parę tematów trzebaprzemysleć dzięki Waszym opiniom, dzięki !

Czy ktos wie wiecej niz podano w informacjach?jaki byl motyw?

otóż to pierwsza zasada to kupować świadomie i nie dać się nabierać na tandetę, takie produkty "czekolado-podobne" powinny być wyraźnie oznakowane jak papierosy, np: "PRODUKT SERO-PODOBNY" itp. nie każdy zna się na oznaczeniach symboli typu E...

czy po rozstaniu, dobrym ruchem jest wejście w nowy związek ? Wsensie natychmiastowe wejscie pare dni potem Czy jest to próba zapomnienia, czy akt desperacji przed faktem pozostania w samotnosci ? Jak sadzicie, jak jest z tym u Kobiet ?

Ja sadze tak gorszej policji i strazy miejskiej niz w lomzy nie spotkalem ani w wawie poznaniu mazurach a w lomzy odrazu ci walo mandaty takie ze szok za byle ...

Ja zamawialem perfumki spod tego adresu email ;) Bardzo trwale, zapach identyczny jak ze sklepu, ladne opakowanie... Tylko cena o niebo lepsza niz w sklepie. Bralem juz kilka razy, dla siebie i znajomych, a ostatnio wzialem hurtem (dostalem dobra cene) i sam sprzedaje znajomym, zarabiajac na tym ;)

Co daje sukces a co zabiera ?
Z czego trzeba zrezygnować żeby to osiągnąć ?
Jakie nowe możliwości daje sukces a jakie przynosi ograniczenia ?
Czy można osiągnąć sukces bez sprzedawania własnej osoby ?
Czy sukces oznacza szczęście w życiu ?
Czy miałeś bardziej szczęśliwe/pogodne/beztroskie życie przed czy po ?
Sukcesy są krótkotrwałe. Co zrobiłbyś po utracie (czegoś) ?
Czy osiągnięcie (czegoś) przyjaciół zabiera czy odwrotnie - prawdziwych przyjaciół przybywa ?
Czy osiągnięcie (czegoś) zmieniło twój stosunek do Boga/rodziny/pieniędzy/nędzy ?
Czy utrzymujesz kontakty z kolegami ze szkolnej ławy ?

Można też chamsko.
Kiedy zacząłeś oszukiwać siebie i innych po to, żeby to osiągnąć ?
Czy szczurzy wyścig do (czegoś) uczy miłości, czy raczej pogardy/nienawiści ?J
Jak bardzo trzeba deptać innych, żeby to osiągnąć ?
Czy twój sukces nie oznacza czyjejś klęski/katastrofy ?
Co czują do ciebie przegrani w rywalizacji z tobą ?
Co jadłeś wczoraj na obiad, w jak dużym domu mieszkasz i jakim samochodem jeździsz ?
Czy małżonka wie, że jesteś rozchwytywany przez... (np. licealistki) ?
Kiedy ostatnio odwiedziłeś swoich rodziców ? (jeśli mieszkają daleko)
Czy dręczą cię wyrzuty sumienia w stosunku do tych, którym nie dałeś szansy ?

orientujecie sie moze cyz jakis kantor jest o tej porze otwarty w sobote?

NewInTown, masz absolutną rację, ja np po rozstaniu nawet nie moge patrzeć na inne kobiety, nie interesują mnie, nie chce ich poznawać, ani z nimi rozmawiać.. Cały czas nawet pomimo rozstania, mam w sercu tylko jedna osobę, która jednak nie chce być już dalej ze mną, i cięzko jest naprawde ciężko, to jest niemal nie do przejścia ... :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org