sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Świat składa kondolencje - Polska poza tym światem...

Przestrzelski :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Świat składa kondolencje - Polska poza tym światem...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

a jaki samohud ?

Z informacji jakie do mnie docierają na e-mail to podobno nie wszyscy ratownicy mają wszystkie uprawnienia i dokumenty ale to jeszcze do końca nie jest potwierdzona informacja.

:)

rudy błazen z druhem

Kia Sportage
ale narazie głównie chodzi mi o wygłuszenie samego subwoofera ze względów finansowych he he

z tym sie zgodze kolego.

Takie maty widziałem wcześniej w sklepie Mastor na Wojska Polskiego i podejrzewam że każdy sklep motoryzacyjny jak nie ma to ci to sprowadzi na zamówienie.

rudy błazen z druhem

nie no racja jest taka ze pobory spadły na łeb, czlowiek pracuje caly miesiąc i dostaje 1100zł, ludzie toz tyle to ludzie zarabiali 8lat temu!!! ktos wyzej napisal ze firma idzie na plus i sie rozwija,czyli musi pracowac w biurze przy panu prezesie, bo mozliwe ze duzo zarabia. ale prawda jest taka ze nikt z pracownikow nie widzi rychlej podwyzki poboró a raczej jeszcze ich spadek. no i prawda jaka praca taka jakość.

Dlaczego okna z domela tyle lat byly uznawane za bardzo dobre jakosciowo??
Bo ludziom placili! w analogicznym okresie dwa trzy lata temu przy takiej samej ilosci godzin i polowie okien co teraz sie tam robi ludzie dostawali od 2100 do 2400zl. A teraz moze i firma sie 'rozwija' ale pracownik traktowany jest jak śmieć!
A ta wypłata to jakaś kpina.

Po za tym jak kiedyś pan kierownik płacił różnie osobom ktore pracowały obok siebie na tym samym stanowisku to teraz za nowych rządów dopiero widać rozbieżności w wypłatach. Kiedyś jeden dostał 2500 a drugi 2300. A teraz jeden ma 1700 a drugi 1200. I za co? Za to mniej że jest nowy i wiecej robi i bardziej sie stara. A wiem od kolegi ze jest taka fajna tablica na ktorej jak ktos cos niechcacy spieprzy to na niej laduje, a potem leci premia i to nie malo.

A na koniec to chcialem pogratulować pomyslunku panu zbyszkowi za komentarze powyzej i podpis emaila. He he he

rudy błazen z druhem

pipi14106 a jak jego godność?

Narazie wszystko oki tylko chciałbym wiedzieć na przyszłosc gdzie znajde dobrego mechanika

zapytaj się na placu niepodległości w 1 sklepie obok pizzerii tam jest spec od bmw

Moim zdaniem najlepszy będzie wibratr ;) Każda dziewczyna bylaby z niego zadowolona, bo to jest inna rzecz niz wszystkie ;) a kiedys moze sie przydac nawet najbardziej wstydliwym dziewcznom, lub takim ktore wyrzekaja się użytku ;)

Jesteście wspaniali. Nie wiem jak Wam dziękować. Niech Wam Bóg błogosławi. Strasznie dziekuję. Demeter i Figa ... Dziekuję Wam pięknie.

http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html

Ostateczny wynik 10 maja. CODZIENNIE pomagajmy mojej najlepszej koleżance. Widzę, że naprawdę można wczoraj osiągnęliśmy dzięki Państwu imponujący wynik. Z CALUTKIEGO SERDUSZKA DZIĘKUJĘ

Treść jest ukryta

Kukulka co innego guz,a co innego upadek z okna.

Max-bike ma teraz dobry serwis na Legionów- ogarniają wszystko, skutery Quady, motocykle i co najważniejsze ekspresem !! czekasz max- 48 godzin ..

a ja polece Gorskiego, siedziba na dmowskiego zaraz obok wypozyczalni. Chyba 2. Podejscie super, instruktorzy wszystko na spokojnie wytlumacza, a co najwazniejsze maja pojecie o czym mowia, bo sami sa zawodowymi kierowcami. Caly kurs zajal mi miesiac z kawalkiem, w tym tydzien wykladow i 30h jazdy. Zdane za pierwszym razem. Paru znajomym, ktorzy podchodzili ktorys raz do egzaminu ich polecalem jako jazdy doszkalajace i zdawali. To tyle ode mnie.

mis , anulka , szuszi - ten baro Ci zyczie uratował , a ty takie głupoty piszesz !!!

rudy błazen z druhem

noooo!!!

tapliczke mnożenia s kalkulatorem snajo na pamnięć :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org