niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niech moc będzie z wami.

Raczej nie ma sensu,ja przyjeżdżam jedynie na weekendy do domu, do tego moja firma zwraca mi koszty paliwa, w tygodniu mam firmowe mieszkanie za które w ogóle nie płacę. Ja nie narzekam. Warto coś szukać w Warszawie lub w okolicach z tym że najlepiej mieć swój samochód.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niech moc będzie z wami.

Ludzie, nie Wy jesteście od tego, żeby osądzać czy ktoś go wyrzucił czy nie. To, że spadł nie odznacza, że został wyrzucony. Akurat ten kochany kotek w tym momencie odpoczywa u weterynarza i została mu udzielona pierwsza pomoc. Nie ludzkie jest to, że osądzacie człowieka, o którym nic nie wiecie. A a propos - balkon był doskonale zabezpieczony siatkami, więc to czysta głupota zwierzęcia, by wspiąć się tak, żeby ją zerwać.

NAJPIERW WEŹCIE SIĘ ZA SIEBIE, PÓŹNIEJ OCENIAJCIE INNYCH.

Tyle w tym temacie. Udanej majówki życzę.

Dzis w radiu słyszałem ze statystycznie co drugi mieszkaniec łomży ma samochod, czyli daje to jakies plus minus 30.000 aut, ciekawe ile w tym L jest?

Ma bys na fortach 2 od godziny 17

bob chyba raczej ty peknij sie w leb!!!!!!!!Ostatnio zakupilam lodowke i telewizor - zabrali !!!!!!!! jak kupujesz to na wymiane!!!!!!!!!!moze wiesz ,gdzie stare graty oddac - prosze o adres!

Fiku -samochod to zaden luksus!!!!!!!! a to ze po miescie nie mozna spokojnie przejechac bo przed toba 3-8 L to krew ciebie nie zaleje????????? - ja juz mam alergie delikatnie mowiac!!!!!!!

HAHAHAHA

Jakiś gdzieś napewno jest :):):)

Hey, możesz je zostawiać na stacjach paliw P.H.U."KURPIEWSKI" - nadal są tam zbierane - już na nowy cel. Ewentaulnie można je przekazać bezpośrednio do Fundacji EDUKATOR - która organizuje zbiórki.

Łomża Siedlce.
Kto 4 lub 5 lub 6 maja jedzie dosiedlec lub by mógł by mnie zawieź ??

HAHAHAHA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org