niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skowyt kundli się niesie! Zwróćcie uwagę jak POwsko-Ubecko-Kodowska Jaczejka próbuje zawłaszczyć forum!!

W Łomży (chyba na ul. Bawełnianej) ktoś odbiera cyfrówkę naziemną, ale z jakiego kierunku nie wiem...., być może, że z północnego kierunku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skowyt kundli się niesie! Zwróćcie uwagę jak POwsko-Ubecko-Kodowska Jaczejka próbuje zawłaszczyć forum!!

Już widzę na kogo się czaić by oskubać :P

HAHAHAHA

Re: Skowyt kundli się niesie! Zwróćcie uwagę jak POwsko-Ubecko-Kodowska Jaczejka próbuje zawłaszczyć forum!!

ta a swistak zawija w sreberka....hahaha

a może macie kogoś z łomży

W Łomży doktór Kowalewsaka na ul. Konstutucji 2 c na parterze podaję numer telefonu 2198182 trzeba zadzwonić i umówić się na wizytę.Jesta bardzo miła i sympatyczna pani moja córka wcześniej była jej pacjętką a teraz mój syn od niedawna nosi aparacik.

Jeżeli ta transakcja odbywała się z prowadzącym komis samochodowy nie powinno być większych problemów z odzyskaniem zaliczki pod warunkiem, że w ofercie nie były wady wyszczególnione (niezgodność towaru z umową). Natomiast osobie fizycznej trzeba udowodnić, że auto posiadało wady ukryte, albo takie które ten świadomie zataił, czyli otarł się o oszustwo.

no ja słabeusz jestem wiem o Tym Majeczko

na mini mini lepsze bajki lecą.

a jesli to prawda, to kawal dziada z ciebie - znaleźnego należało się 100zł. :P

Witam!
Moich dwóch synków chodzi do tego właśnie przedszkola i ja jestem bardzo z niego zadowolona! Opieka jest super, dzieci przychodzą zadowolone, widać że dużo się tam nauczyły! A pani dyrektor to anioł nie kobieta!
Z tego co widzę w przedszkolu, to jest jedna grupa do której dzieci jakoś niezbytnio lubią chodzić (często płaczą,że nie chcą tam zostawać,ale nie znam przyczyny). Moja Koleżanka prowadza tam córkę już drugi rok i też jest zadowolona.
Ogólnie polecam to przedszkole. Zwiedziłam kilka przedszkoli we wrześniu ubiegłego roku, żeby zapisać dzieci, ale to podoba mi się najbardziej!

Pozdrawiam serdecznie!

Już widzę zapłakanych rodziców jak będą walczyli o niski wyrok, bo to przecież pierwszy raz, a on to taki spokojny chłopiec.

Taki czyn to zabójstwo z premedytacją. Biorąc ojca samochód był świadomy że popełnia przestępstwo, siadając po kielichu też był tego świadom. Właśnie dlatego on jest po prostu zabójcą tej dziewczyny.
Mam nadzieję że ten bydlak do końca życia będzie prześladowany przez wspomnienie tej tragedii i życzę mu tego.

A teraz dla jemu podobnych oszołomów czytających to forum. Jak chcecie się popisać to użyjcie do tego rozumu, a jeżeli go nie posiadacie to zabijajcie się sami.

Nim cokolwiek napiszesz w odpowiedzi na te słowa to zajrzyj do swego telefonu i pomyśl jakbyś się poczuł Ty jakbyś musiał kogoś z niego usunąć . To mógł być ktoś bliski Tobie.

Ludzie jak widzicie pijanego siadającego "za kółko" i nie robicie to jesteście współwinni. Zabierzcie w porę kluczyki lub dzwońcie na policję nim ktoś przez was zginie.

podobno rozdają sprzęt z fabetu??

Chyba jednak nie Cegielniana. Moim zdaniem to trawnik na Prusa 8

Dobrze będzie jak Czerniawski za jakiś czas zda relację ilu urzędników przybyło z jego nastaniem w ratuszu... co oni robią z moimi podatkami...

Bzdury tu piszesz 1985grzegorz!!! Ja nie mam żadnych pleców a jakoś zdałam MS w lutym i nie wiem w czym się objawia ta twoja "normalność".Trzeba się pogodzić z myślą, że nie wszyscy nadają się do policji (na szczęście).
Jeszcze jeden idealny tylko system się na niego uziął.
Pozdrawiam nabór maj 2011.

t ez to popieram !

warto iść do ortodonty, jeśli faktycznie jest coś nie tak, to zaleci profilaktykę (np. właśnie taki specjalny smoczek-płytka przedsionkowa albo jakieś ćwiczenia zapobiegające rozwojowi wady)

uhh Ty k0nusie TY !

Widzisz, a ja popieram apel pana z policji. Bo kierowcy jadą jak .........., na chama. I mnie to też wkurza. Kazdy ma znać ten przepis i wiedzieć że coś takiego jest. Dobrze, że policjant przypomniał.A po drugie jak ty to widzisz? Policjant ma stac na skrzyżowaniu dzień w dzień bo baranki za kierownicą nie wiedzą jak się zachowac na skrzyżowaniach???? Ilości aut nie zmniejszysz już w Łomży, więc do korków trzeba przywyknąć, a zapomnianych przepisów nauczyć. Zwłaszcza teraz, gdy są remonty dróg w zastraszającej ilości.

A na koniec okaże się że tu otworzą kolejną BIEDRONKĘ !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org