sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
skowyt pisbolszewi niesie się jak Polska długa i szeroka.

Formix ja napisałam ile ja jestem w stanie zarobić, ale nie wiem czy wcześniej czytałeś u nas jest wyścig szczurów, kto pierwszy ten lepszy można naprawdę zarobić ale musisz być wytrwały i naprawdę ciężko pracować i nikt mi nie powie że przy zbiorach truskawek jest lekko bo w to nie uwierzę.Chyba tym jest lekko, którzy jadą się tam zabawić i nic nie zarobić bo są i tacy.

Marta03 nie wierzę że nie jest ciężko, a tak naprawdę ile lat jeździsz? Ile dziennie zbierzesz skrzynek truskawek jak tylko 20 to nie jest ciężko zbierz dziennie 70-80 to wtedy będziesz wiedziała czy ciężko czy nie i codziennie musisz wstawać o trzeciej nad ranem do godz 17 trzeba pracować dzień w dzień,wtedy sama się przekonasz czy to ciężko czy to tylko rozrywka.

HAHAHAHA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: skowyt pisbolszewi niesie się jak Polska długa i szeroka.

i ja się przyłączę

jankeson -dzieks za pytania,,teraz moja kolej,,
1. Dlaczego słonce przyciemnia skórę a rozjasnia włosy?
2.Dlaczego sok z cytryny robiony jest z konserwantu, a płyn do mycia naczyn z prawdziwej cytryny?
3.Jaki jest synonim słowa "synonim"?
4.Skoro do teflonu nic sie nie przykleja jak przyklejono teflon do patelni?

Pozdro..

Rozstańcie się normalnie, po ludzku, rozwód cywilny i do widzenia... Nie zaprzątajcie sobie głowy bzdurnymi, anachronicznymi, sprawami jak unieważnienie kościelne. Wg prawa kanonicznego takiego czegoś nie ma, tylko kościół reaguje powoli na społeczne zapotrzebowanie, bo rozwodów jest mnóstwo i za dużo owieczek żyłoby bardzo daleko od stada. Praktyka pokazuje, że w kościele wszystko kupić można, nawet zbawienie wieczne....to tylko kwestia pieniędzy.

Modlitwa wieczorna kobiety

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie...
Daj mi faceta i ma być bogaty,
ma mieć Ferrari - za cash nie na raty.
Duże mieszkanie, a najlepiej willę!
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę...
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę,
śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę!
Oglądać romanse, biżuterię kupić.
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić.
Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki,
ja wydaję kasę - on płaci podatki!
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki.
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki.
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara...

Ateista na tamtym świecie

Ateista po śmierci trafił do piekła. Pierwsze, co zrobił, to zapytał diabła, jak tam jest.
-Nie ma się czego bać, tu jest naprawdę fajnie. Chodź ze mną to ci pokażę.
Przechodzą korytarzem i mijają kina, restauracje, puby, domy publiczne, teatry, kluby, kręgielnie... Normalnie życie jak w Madrycie, dla każdego coś miłego. Ateista jest już prawie całkowicie przekonany, że będzie mu tu lepiej niż na ziemi, kiedy nagle widzi otwarte drzwi, a za nimi ściana ognia i przytłumione krzyki ludzi...
-A to co ma znaczyć, diable? Miało być fajnie.
-Spokojnie, to tylko katolicy. Jak sobie wymyślili-tak mają.

Przepraszam tych, co mogą się czuć urażeni słowami "reprezentowanie Łomży". To jednak pokazuje jak ważny jest dla mnie i Martusi ten konkurs. Z drugiej strony naprawdę dziękuję z całego serca za wszelką pomoc :) życzę spokojnego wieczoru i ponownie zachęcam do głosowania :

http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html

Wszyscy zainteresowani niech wyślą na podany adres e-mail nr telefonu z pewnością oddzwonimy . Aha jedna z osób która będzie potrafiła niech opisze całą sprawę od początku do końca . Z góry dziękuję i czekam na e-mail.

HAHAHAHA

Dzisiaj około godziny 19 z wieżowca na Żeromskiego został zrzucony kot.. W łatki, czarno-biały. Nie widziałam z którego balkonu, jednak wiem na pewno, że spadł z czyjąś pomocą, ponieważ sam by pod takim kątem nie poleciał.. Szybko zabrał go przechodzący mężczyzna, widać było z daleka, że kot nie mógł się o własnych siłach ruszyć.. Jestem ciekawa czy ktoś jeszcze to widział, lub może wie, kto w tym budynku miał takiego kota..? Myślę, że (...), który to zrobił powinien za to ponieść konsekwencje. Jakiekolwiek, choć najchętniej zafundowałabym mu takie same wrażenia jakich doświadczył ów kot..

Niech żyje Polska!
Niech żyje Łomża!
Niech żyją nowi urzędnicy!
Niech żyją wszyscy!
I się kręci.

o masakra...;/

ja polecam na polowej taki duży budynek na góże jest pizzeria a solarium na dole po lewej.
dziś tam bylam pierwszy raz i troche zbrązowialam
polecam

Super impreza była, dziękuję za przybycie i organizację! Czekam na kolejne edycje, które muszą się odbyć! Muzycznie zupełnie coś innego niż w łomżyńskich lokalach.

Auto Drozdowski

Wincentego Witosa 94 Mały Płock
86 279 13 67; 606 807 192
Również serdecznie polecam.

Powtarzam to, co mówiłem drzewiej, gdy rozpatrywany był wątek dot. kryteriów podziału kasy:
1. każdemu wg potrzeb... cóż... widocznie ŁKS ma większe i na więcej składał, w przyszłym sezonie, który zacznie się już w sierpniu, zagra w III lidze, gdzie koszty utrzymania znacznie wzrastają, a Perspektywa... życzę utrzymania, ale jak się remisuje z Piastem i Hetmanem, to pewnie wróci do KOS-u
2. każdemu wg zainteresowania, jakie stwarza... ŁKS na Sparcie 650 osób, a Perspektywa?
3. każdemu wg wyników: ŁKS 59 pkt, Perspektywa 19...

Trzeba pamiętać również, że chociaż poszły "oddzielne" pieniądze na MŁKS, to jednak to, ilu chłopaków trenuje w zespołach młodzieżowych, jest zależne od tego, jakie wyniki ma pierwszy zespół. ŁKS to 7 drużyn młodzieżowych i ponad 150 dzieciaków, a Perspektywa, wbrew temu, co Pan Prezes wciska swoim spółdzielcom w sprawozdaniach z działalności spółdzielni 2 drużyny młodzieżowe, więc maksymalnie ok. 50 dzieciaków.

Poziom, jaki obecnie ŁKS prezentuje, osiągnął BEZ WSPARCIA MIASTA. Życzę Perspektywie dobrze, ale najpierw niech osiągnie poziom ŁKS-u, później chce dostawać takie same pieniądze.

Aha... I najpierw niech nie robi swoich zawodników w bambuko i wypłaca im UMÓWIONE pieniądze.

na LOTOSIE widzialam.

HAHAHAHA

bo on nie ma tam stac aby karać mandatami tylko podejmowac działania zmierzajace do przeciwdziałania utrudnieniom w ruchu drogowym

HAHAHAHA

O gustach się nie rozmawia...
Zachęcam ponownie do głosowania :) Będę baaardzo wdzięczny

http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html

A to nie jest przypadkiem tak, że to wykonawca, ma zorganizować płynny ruch na modernizowanym odcinku drogi? Tak oczywiście, kierowcy też muszą uważać, być uprzejmi na drodze. Policja też w czasie największego ruchu, tak w okolicach godzin porannych i popołudniowych powinna ustać i kierować ruchem. Według mnie ciężko wskazać jednego winnego.

tu jest dobra pioseneczka o Augustynie :))) ale troche cierpliwosci jest w 6.04 minucie :))). a tak poza tym super film !!!!!!!!!! wiec wklejam http://www.youtube.com/watch?v=us_8U9-pccs&feature=related i milego ogladania . Eilm naprawde jest super .

HAHAHAHA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org