Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak PiS demoluje zasady prawa i polskiego parlamntaryzmu. |
jak uzbieram na czołg to będziecie mieli wszyscy prze.je.bane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak PiS demoluje zasady prawa i polskiego parlamntaryzmu. |
stwierdzenie nieważności,a unieważnienie dla normalnego człowieka to to samo, lucynko a koszty są zależne od wielu rzeczy,więc nie pieprz bo mój koleś wpierniczył majątek wtaki interes
|
|
Ja również widziałem tego kota gdy już spadł na ulicę, i uwierz mi atari że Kot nie wiem jak skoczny nie przeleciałby całej długości ogródków aż na ulicę tym bardziej, że odległość jest tam na prawdę duża. Więc nie próbuj podważać tutaj czyjegoś zdania jak sam g*wno widziałeś.. A co do karania to służby takie jak policja zdecydowanie za rzadko reagują na krzywdę zwierząt, a to przecież też stworzenia..
|
|
dobry komiks nie potrzebuje takiego wsparcia.
|
|
qawqaz na pierwsze z poprawką dobrze,drugie oblałeś całkowicie a trzecie to wiesz że gdzieś dzwoni ale nie wiesz dokładnie gdzie! Ale mimo wszystko szacunek ze chociaż próbowałeś nie tak jak ten tam jakiś spokojny!Spróbuj doprecyzować... nie daj się.... czekam i powodzenia życzę!!!!
|
|
na pewno do 21.30 ale nie pamiętam od której...chyba od 8 lub 8.30
|
|
"Między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą każdy swoje sprawy trochę dla zabawy popycha przed siebie po zielonym niebie a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam..." - Grzegorz Turnau Taka ta nasz Łomża i majówka jest... HAHAHAHA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |