Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skowyt pisbolszewi niesie się jak Polska długa i szeroka. |
Formix ja napisałam ile ja jestem w stanie zarobić, ale nie wiem czy wcześniej czytałeś u nas jest wyścig szczurów, kto pierwszy ten lepszy można naprawdę zarobić ale musisz być wytrwały i naprawdę ciężko pracować i nikt mi nie powie że przy zbiorach truskawek jest lekko bo w to nie uwierzę.Chyba tym jest lekko, którzy jadą się tam zabawić i nic nie zarobić bo są i tacy. Marta03 nie wierzę że nie jest ciężko, a tak naprawdę ile lat jeździsz? Ile dziennie zbierzesz skrzynek truskawek jak tylko 20 to nie jest ciężko zbierz dziennie 70-80 to wtedy będziesz wiedziała czy ciężko czy nie i codziennie musisz wstawać o trzeciej nad ranem do godz 17 trzeba pracować dzień w dzień,wtedy sama się przekonasz czy to ciężko czy to tylko rozrywka. HAHAHAHA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skowyt pisbolszewi niesie się jak Polska długa i szeroka. |
i ja się przyłączę
|
|
jankeson -dzieks za pytania,,teraz moja kolej,, 1. Dlaczego słonce przyciemnia skórę a rozjasnia włosy? 2.Dlaczego sok z cytryny robiony jest z konserwantu, a płyn do mycia naczyn z prawdziwej cytryny? 3.Jaki jest synonim słowa "synonim"? 4.Skoro do teflonu nic sie nie przykleja jak przyklejono teflon do patelni? Pozdro..
|
|
Rozstańcie się normalnie, po ludzku, rozwód cywilny i do widzenia... Nie zaprzątajcie sobie głowy bzdurnymi, anachronicznymi, sprawami jak unieważnienie kościelne. Wg prawa kanonicznego takiego czegoś nie ma, tylko kościół reaguje powoli na społeczne zapotrzebowanie, bo rozwodów jest mnóstwo i za dużo owieczek żyłoby bardzo daleko od stada. Praktyka pokazuje, że w kościele wszystko kupić można, nawet zbawienie wieczne....to tylko kwestia pieniędzy. Modlitwa wieczorna kobiety Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie... Daj mi faceta i ma być bogaty, ma mieć Ferrari - za cash nie na raty. Duże mieszkanie, a najlepiej willę! Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę... Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę, śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę! Oglądać romanse, biżuterię kupić. W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić. Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki, ja wydaję kasę - on płaci podatki! On nie ma kolegów - ja mam koleżanki. Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki. Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara... Ateista na tamtym świecie Ateista po śmierci trafił do piekła. Pierwsze, co zrobił, to zapytał diabła, jak tam jest. -Nie ma się czego bać, tu jest naprawdę fajnie. Chodź ze mną to ci pokażę. Przechodzą korytarzem i mijają kina, restauracje, puby, domy publiczne, teatry, kluby, kręgielnie... Normalnie życie jak w Madrycie, dla każdego coś miłego. Ateista jest już prawie całkowicie przekonany, że będzie mu tu lepiej niż na ziemi, kiedy nagle widzi otwarte drzwi, a za nimi ściana ognia i przytłumione krzyki ludzi... -A to co ma znaczyć, diable? Miało być fajnie. -Spokojnie, to tylko katolicy. Jak sobie wymyślili-tak mają.
|
|
Przepraszam tych, co mogą się czuć urażeni słowami "reprezentowanie Łomży". To jednak pokazuje jak ważny jest dla mnie i Martusi ten konkurs. Z drugiej strony naprawdę dziękuję z całego serca za wszelką pomoc :) życzę spokojnego wieczoru i ponownie zachęcam do głosowania : http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html
|
|
Wszyscy zainteresowani niech wyślą na podany adres e-mail nr telefonu z pewnością oddzwonimy . Aha jedna z osób która będzie potrafiła niech opisze całą sprawę od początku do końca . Z góry dziękuję i czekam na e-mail. HAHAHAHA
|
|
Dzisiaj około godziny 19 z wieżowca na Żeromskiego został zrzucony kot.. W łatki, czarno-biały. Nie widziałam z którego balkonu, jednak wiem na pewno, że spadł z czyjąś pomocą, ponieważ sam by pod takim kątem nie poleciał.. Szybko zabrał go przechodzący mężczyzna, widać było z daleka, że kot nie mógł się o własnych siłach ruszyć.. Jestem ciekawa czy ktoś jeszcze to widział, lub może wie, kto w tym budynku miał takiego kota..? Myślę, że (...), który to zrobił powinien za to ponieść konsekwencje. Jakiekolwiek, choć najchętniej zafundowałabym mu takie same wrażenia jakich doświadczył ów kot..
|
|
Niech żyje Polska! Niech żyje Łomża! Niech żyją nowi urzędnicy! Niech żyją wszyscy! I się kręci.
|
|
o masakra...;/
|
|
ja polecam na polowej taki duży budynek na góże jest pizzeria a solarium na dole po lewej. dziś tam bylam pierwszy raz i troche zbrązowialam polecam
|
|
Super impreza była, dziękuję za przybycie i organizację! Czekam na kolejne edycje, które muszą się odbyć! Muzycznie zupełnie coś innego niż w łomżyńskich lokalach.
|
|
Auto Drozdowski Wincentego Witosa 94 Mały Płock 86 279 13 67; 606 807 192 Również serdecznie polecam.
|
|
Powtarzam to, co mówiłem drzewiej, gdy rozpatrywany był wątek dot. kryteriów podziału kasy: 1. każdemu wg potrzeb... cóż... widocznie ŁKS ma większe i na więcej składał, w przyszłym sezonie, który zacznie się już w sierpniu, zagra w III lidze, gdzie koszty utrzymania znacznie wzrastają, a Perspektywa... życzę utrzymania, ale jak się remisuje z Piastem i Hetmanem, to pewnie wróci do KOS-u 2. każdemu wg zainteresowania, jakie stwarza... ŁKS na Sparcie 650 osób, a Perspektywa? 3. każdemu wg wyników: ŁKS 59 pkt, Perspektywa 19... Trzeba pamiętać również, że chociaż poszły "oddzielne" pieniądze na MŁKS, to jednak to, ilu chłopaków trenuje w zespołach młodzieżowych, jest zależne od tego, jakie wyniki ma pierwszy zespół. ŁKS to 7 drużyn młodzieżowych i ponad 150 dzieciaków, a Perspektywa, wbrew temu, co Pan Prezes wciska swoim spółdzielcom w sprawozdaniach z działalności spółdzielni 2 drużyny młodzieżowe, więc maksymalnie ok. 50 dzieciaków. Poziom, jaki obecnie ŁKS prezentuje, osiągnął BEZ WSPARCIA MIASTA. Życzę Perspektywie dobrze, ale najpierw niech osiągnie poziom ŁKS-u, później chce dostawać takie same pieniądze. Aha... I najpierw niech nie robi swoich zawodników w bambuko i wypłaca im UMÓWIONE pieniądze.
|
|
na LOTOSIE widzialam. HAHAHAHA
|
|
bo on nie ma tam stac aby karać mandatami tylko podejmowac działania zmierzajace do przeciwdziałania utrudnieniom w ruchu drogowym HAHAHAHA
|
|
O gustach się nie rozmawia... Zachęcam ponownie do głosowania :) Będę baaardzo wdzięczny http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html
|
|
A to nie jest przypadkiem tak, że to wykonawca, ma zorganizować płynny ruch na modernizowanym odcinku drogi? Tak oczywiście, kierowcy też muszą uważać, być uprzejmi na drodze. Policja też w czasie największego ruchu, tak w okolicach godzin porannych i popołudniowych powinna ustać i kierować ruchem. Według mnie ciężko wskazać jednego winnego.
|
|
tu jest dobra pioseneczka o Augustynie :))) ale troche cierpliwosci jest w 6.04 minucie :))). a tak poza tym super film !!!!!!!!!! wiec wklejam http://www.youtube.com/watch?v=us_8U9-pccs&feature=related i milego ogladania . Eilm naprawde jest super . HAHAHAHA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |