sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zamiast naparzanki, może zastanowić się co przegłosowali - rekordowy deficyt aż 59 mld

Widać znam się bardziej od Ciebie,nie ma czegoś takiego jak antena dvb-t
to są zwykłe anteny na których został przyklejony kolejny znaczek i sprzedawca ma okazję podnieść cenę
a z pokojowej anteny to max z 10 km ściągniesz sygnał ,antena siatkowa do 25 km najlepszy sygnał przy mocnej płytce wzmacniacza nawet do 100km
wiec powodzenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zamiast naparzanki, może zastanowić się co przegłosowali - rekordowy deficyt aż 59 mld

w niedziele do Elku owszem, ale w sobote na pewno nie.

Re: Zamiast naparzanki, może zastanowić się co przegłosowali - rekordowy deficyt aż 59 mld

po to przy podpisaniu masz warunki zatrudnienia, jezeli sie nie zgadza to wychodzisz i dziekujesz, a jezeli cos im nie pasuje to inspekcja pracy wita.

Poszukuje sukni w sprzedaży jej juz nie ma ponieważ to jest model z 2006 roku może posiadacie informacje kto ja może posiadać ?

masz;) Wesołe miasteczko:)

jeśli nie masz obrzydzenia do używanych ubrań to w każdym używaku powinny być, wiem,bo sama kiedyś kupowałam takie spodnie; najczęściej w polo takie widziałam

zależy jaka wielkość itd.

jedne wygląda na nie aktualne .. mam nadzieje że te drugie aktualne i mam nadzieje że suknia w dobrym stanie Dzięki

Treść jest ukryta

dlaczego piszecie caly czas nowe tematy o wiomarze? wszyscy wiedza ze ten cham oderwany granatem od pluga to prostak ktory ledwo skonczyl agrobiznes calkiem niedawno. czy nie mozna byloby obic mu gdzies w ciemnym kacie tego tepo wygladajacego ryja?

Przed tym zielonym przystankiem po prawej stronie w prawo, żebyś się nie pomylił bo są dwa przystanki he ;) Pozdro.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org