Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ojczyznę dojną zwróć nam Jarosławie |
media expert
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ojczyznę dojną zwróć nam Jarosławie |
sympatia tez jest na Dworcu PKS :)
|
|
kiedy i gdzie?
|
|
Czyli Chemtrails nad ratuszem. Co wy na to?
|
|
I juz zaczynaja sie spekulacje, ze kazdy bedzie zatrudniony po znajomosci itd. A niech i bedzie, co wam do tego, mnie najbardziej interesuje zeby dzialal i cos robil i podatki nie szly w proznie, a czy to bedzie ziec, kolega, siostra czy ktos obcy jest bez roznicy. Nie jeden kandydat obiecywal juz miejsca zeby miec glosy. W naszym ratuszu przydadza sie w koncu zmiany.
|
|
Witam Myślę, że chodzi o oflisy - "obciery", a to można kupić w każdym zakładzie stolarskim zwłaszcza o tej porze roku. Pozdrawiam
|
|
jakiś plakat? więcej info ?
|
|
słuchaj jakie są to są ale to że ze świecą trzeba szukać to prawda;]
|
|
Wczoraj kupiłam sobie takie brązowe bojówki w Cache Cache w Galerii Stokrotka (przepraszam za reklamę) Polecam. Fajnie się układają na figurze.
|
|
zenit podal namiary:))) ja mam tylko domowy numer- wiem ze w lomzy mieszka syn ale nr nie znam- zawsze jade do Malego Plocka . Gdy dojedziesz do M. Plocka przed przystankiem skrecic w prawo i prosto - znajdziesz na bank:)) HAHAHAHA
|
|
julciak może masz racje wreszcie w naszym mieście powstał MOSiR, ale niestety jest z naszych podatków i ma być dla nas, więc nie łaska, że ma coś organizować a teraz kwestia pieniędzy to czy jest ok jak zostały zmienione bez uprzedzenia godziny pracy basenów? Przecież ludzie pozwracali karnety i zostały zwrócone im pieniądze, które by mogły odciążyć budżet i być przeznaczone na organizacje jakichś imprez a teraz imprezy proszę bardzo niech mi ktoś powie, co takiego było zorganizowane, bo ja jakoś nie widzę tych super organizacji i nie o to chodzi by wszystkim dogodzić, bo tak się nie da, ale o to by cokolwiek zorganizować i jak się zarządza majątkiem publicznym to trzeba brać pod uwagę potrzeby mieszkańców danego miasta robi się rozeznanie, co najczęściej ludzie potrzebują niestety nikt takiej ankiety nie przeprowadził w Łomży, bo ludzie odpowiedzialni za organizacje imprez nie ruszą tyłka z biura i nie zrobią ankiety na ulicy, bo po co! Gdyby nie było problemu to by nikt tu nie pisał o MOSiR w Łomży tylko się cieszyła, że się coś dzieje. Problem się zaczął od momentu, kiedy się kombinuje z pieniędzmi i zmienia coś, co od lat zdawało egzamin, jakoś jak szkoła zarządzała basenem to był otwarty dłużej i mniej było potrzeba ludzi do obsługi a teraz jest tych ludzi prawie trzy razy więcej i krócej basen pracuje no proszę julciak odpowiedz w imieniu MOSiR, dla czego tak jest i dla czego nikt się ludzi nie pyta, co by chcieli żeby było zorganizowane!
|
|
pozdrawiam was wszystkich zalezy gdzie zdawaliscie multiselekt i jak duzo chetnych jest w komedzie KWP zalezy maro od czego sie odwolasz tylko 12 miesiecy i ponowna rekrutacja 3 majcie sie do uslyszenia
|
|
no własnie nie wiem, bo ten "pseudo" regulamin co był na BIPie nic nie wyjasnia, właśnie nie wiem kto o ile sie ubiegał może dobrze bybyło podawac od razu kto o ile sie ubiegał i ile dostał, przeciez to żadna tajemnica, ale znając zycie mysle, ze każdy klub skałdający wniosek ubiegał się o wiele więcej niz dostał. Ja śpie spokojnie tylko wolałbym, żeby w mieście było jak najwięcej sportowych inicjatyw, żeby każdy mógł wybrac dla siebie, dla swoich dzieci sport, który lubi. I nie zgadzam sie na finasowanie drużyny zawodowej kosztem klubów amatorskich, na które pzreznaczane są pieniądze z naszych podatków. traktujmy wszystkich równo, a jeżeli zależy komus,zeby wspierać swój klub to prosze bardzo wpałacać swoje pieniążki.
|
|
GS masz racje tu chodzi o kompetencje a nie ilość i o tym od początku pisze! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Andrzej Jastrzębski to był chłop z jajami,teraz mały Piotrek trzęsie wioską.
|
|
A co masz bus pasy w Łomży ;]?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |