Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A kim oni są? |
Gruby Benek na wynos?! Smacznego ;],na miejscu jest jeszcze ok,ale na wynos to jeden wielki "zakalec". Da Grasso się spieprzyła w ostatnim czasie to prawda, Diavolo dobra ale droga jak na swoją "objętość" no i fatalne sosy mają, Chilli Pizza niech spada na szczaw, ceny mają z kosmosu, grube ciasto niczym nie różni się od cienkiego ,a różnica w cenie wynosi 3 zł. W Łomży nie ma dobrej pizzy za rozsądną cenę, zresztą w naszym mieście wszystko jest zawyżone ,bo przecież to "burżujskie" miasto ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A kim oni są? |
po zdjeciach to g** zobaczyc mozna. Lepiej obejrzec na zywo :p na aukcjach laleczki stoja, a zawias stuka gdzie sie da, silnik klekocze, klima nie dziala, turbina wysiada, pompa tez, skrzynia i sprzeglo robi wysiadke itd wymieniac mozna w nieskonczonosc, bo na zdjeciu to co najwyzej mozemy zobaczyc rdze, albo zle spasowanie elementow tak na prawde.
|
|
http://www.polskaturystyczna.pl/Lomza_-_drugie_wydanie_przewodnika,ce,pl.html?rfg=0>r=29 a czemu o tym nikt nie mowi ??
|
|
Jest teraz nowy właściciel i wgle nowy wystrój i więcej miejsca bo powiększyli
|
|
Marta Niewiadomska, 14-letnia Łomżynianka reprezentuje nasze miasto w konkursie na najlepszy komiks. Możemy jej w tym pomóc klikając CODZIENNIE pod komiksem na znaczek FAJNE... Oto adres jej komiksu: http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html POMÓŻMY JEJ W REALIZACJI MARZEŃ, TO NIC NIE KOSZTUJE, A POMOC JEST ZAWSZE MILE WIDZIANA. POKAŻMY INNYM, ŻE MOŻNA POMAGAĆ SOBIE NAWZAJEM. DZIĘKUJEMY SERDECZNIE ZA POMOC
|
|
ktoś coś - a co ty mi tu .... o Wielkiej Brytanii - idź tam i nakrzycz na tych Polaków skoro ci tak bardzo przeszkadzają. Mnie interesuje moja kieszeń i moje podwórko. A prawda jest taka, że ja do Czeczenii nie jeżdżę straszyć nożem, ani zasiłków od nich nie biorę.
|
|
tak ja znam człowieka który to robi
|
|
http://superlomza.pl/Community/64350,Blog_Wpis,Henryk_Korolczuk_lekarz_z_Lomzy_zwyciezca_telewizyjnego_show_Milion_od_zaraz_Nie_mam_jeszcze_ani_zlo.html I gdzie są pieniądze na chore dzieci pytam się gdzie pieniądze .Proszę przekazać wygraną na cierpiące dzieci .Hypokryzji ,zakłamaniu ,obłudzie mówie stanowcze NIE .
|
|
Zenit ja jeżdżę do Deindrup koło Langforden do Moormanna HAHAHAHA
|
|
chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje zatrudnienie adwokata kościelnego w celu poprowadzenia sprawy w sadzie biskupim; nurtuje mnie też inna kwestia-ile kosztuje biegły psycholog?; jak wygląda przesłuchanie w sądzie biskupim w celu złożenia zeznań jako jedna ze stron sprawy-nie jako świadek- i czy świadkowie obecni na ślubie kościelnym są też przesłuchiwani bez podania ich w skardze jako świadkowie w sprawie. Jak wygląda rozmowa z biegłym psychologiem, czy na przesłuchaniach jest kilka osób czy też tylko jedna np. biegły psycholog lub ksiądz przesłuchujący w sprawie.
|
|
Mój głos też ma.
|
|
a czy jeśli nie mam zęba i mam atopowe zapalenie skóry to jest jakaś szansa na dostanie się do policji? czy te wszystkie testy coś kosztują? trzeba za nie płacić aby do nich przystąpić?
|
|
U mnie pod klatką chodził dzisiaj z rana jak wychodziłem do pracy, miał białe łapki, chyba ktoś go wcześniej na forum szukał z Rycerskiej bądź Kasztelańskiej.
|
|
rampa jak kazdy inny lokal,trzeba isc i sprawdzic jak jest,sa gusta i gusciki i nie kazdemu pasuje co reszcie.nowy wlasciciel wiec i napewno klimat inny.mysle ze trzeba dac se na spokuj z dawna opinia i dac szanse komus sie wykazac.a tak narzekamy ze w lomzy nic nie ma,takim podejsciem napewno tak bedzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |