sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trzeci ile od tematu?

Cyprian podaj im swój telefon lub e-maila.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trzeci ile od tematu?

ja bym zakandydował ale już mnie ktoś inny zajął :(

HAHAHAHA

wspolczuje :( mam nadzieje ze mozemu nic sie nie stalo, tylko poprostu ktos go wzial lub cos... :(

BARDZO CI DZIĘKUJĘ

lecisz i ty z nami?

HAHAHAHA

Może trn swój samochodzik za 1000zł też na te złomowisko zaprowadz.

witam.chciałbym niedrogo i dobrze przyciemnić szyby w sharanie.moze ktos cos podpowie u kogo i ile mniej więcej to kosztuje.pozdrawiam

na sankach

trzebiński tomasz stanie zwany trzepak hehe

ok tylko go dowiez jeszcze do mnie bo nie chce mi sie po niego jechać ok

ok dzięki ,bo na nowogrodzkiej w husqvarnie nie chce przyjąć podobno ma dużo swoich do naprawy

No to nic się nie dowiedziałam.

Nikt nie pisze tu o organizowanych przez MOSiR imprezach , na stronie MOSiR-u takich informacji też nie ma, wnioskuję więc, że MOSiR nie planuje na rok 2011 żadnych akcji sportowych i rekreacyjnych oprócz chodzenia z kijkami.
Ok, wszyscy Łomżyniacy- do kijków!
Więcej to pewnie się nie doczekamy.
Tak myślę sobie- to po co jest ten MOSiR???

"Najlepiej płci męskiej. Ktoś kandyduje?" rozumiem, że płeć piękną też bierzesz pod uwagę:P

Pozdrawiam:)

Spokojny jak jesteś taki bamber to zadam tobie krótkie pytanie w celu weryfikacji czy aby na pewno jesteś tym za kogo się podajesz! Wolisz pytanko z hodowli czy mechanizacji? Potraktuj to jako przychylność że daję tobie możliwość wyboru dziedziny. To jak? gotowy?

Zgubiłam klucze Słowackiego znalazce prosze o kontakt

Nieważne jak bardzo go potępicie czy jak skaże go sąd to i tak życia jej nie zwróci więc lepiej po prostu zakończyć wątek.

ja zostawialem kosiarke do naprawy na ul. spokojnej i nie narzekam

Mogę ci odsprzedać kontakt (na 230v)

znalazlam pieska huski

Jak się wabi?

ile razy będziesz o to pytał, jak zgubiłeś tem to zglądaj do wyszukiwarki.

Witam nie zgadzam się z 1985grzegorz że aby przejś ms to trzeba mieć plecy. Ja miałem ms w zeszłym roku pojechałem bez przygotowania gdyż pani zadzwoniła z dnia na dzień. Miałem jedną zasadę odpowiadać zgodnie z prawdą no i trzymałem się jednej wersji gdyż pytania sie powtarzały. Odpowiadałem że wolę pracować w zespole niż w samotności no i że w życiu najważniejsza jest dla mnie rodzina a nie praca te pytanai powtarzały się najczęściej. Potem jak miałem rozmowę z pania psycholog to byłem tak wyluzowany że poezja miałem wrażenie że rozmawiam ze swoją sioastrą i o to chodzi aby nia pokazać zbytniego zdenerwowania i udało się.Było nas tam jak dobrze pamiętam 5 lub 6 osób ale tylko ja miałem takie szczęście. Ms w porównaniu z tym co miałem dzisiaj to pryszcz. dzisiaj byłem na badaniach lekarskich w poradni zdrowia psychicznego w MSWiA. Przez cztery godziny pisaliśmy testy podobne do ms tylko bardziej pojebane wszystko odbywało się na kartkach potem dokończenie zdań i wyjaśnienie znaczenia wyrazów które dla mnie były bezsensowne ale to nie ma znaczenia. Jeszcze jutro czeka mnie rozmowa z psychologiem i psychiatrą i wtedy się okaże tak lub nie. Jednak mam głupie wrażenie że nie zaliczę tego ale to nic zawsze można sie odwołać. Powodzenia wszystkim

Wymiękła po 1 dni walenia maili tworzenia sporów i olaniem allegro ją ...

Ale ja chciała panu odesłać ale jak pan mi odda kasę. Ja nie mam żalu że on używany tylko że nie działa bo mimo wszystko mi się podoba. Ale niech działa!! CO mi po telefonie który się kurzy!! I leży takich to ja mam całą szafę swoich starych z salonu heh chyba nawet lepszych... Wie pan co ciekawe jak by miał pan taką sytuację co pan by powiedział jeszcze gorzej...
Ja mogę panu wystawić rachunek nie ma problemu ale ciekawe czy zapłaci pan 300 zł za naprawę bo żaden serwis nie chce się bawić bo to nie ma sensu i się nie opłaca. Ciekawe miałam zadzwonić dostał pan od razu meila a dzwonić z czego?? z zepsutego telefonu ciekawe. Po prostu szkoda słów... Ja swoje wiem po prostu oszukał mnie pan... szkoda myślałam że jest pan uczciwy ale trudno. A pójdę do salonu i nie ma problemu poproszę o rachunek ciekawe czy zapłaci pan bo nie sądzę żeby miał pan na tyle honoru. Tylko najpierw muszę znaleźć taki co weżnie bo żaden nie chce a do Gdańska mi się też nie za bardzo opłaca jechać nie sądzi pan?? Nie gadam już z panem życzę podobnej sytuacji. żeby mógł się pan poczuć tak samo jak ja.
Żegnam ozięble.

;-) to ci bajka .

h0j :)

Mój skarbie :)
Elegancko u mnie raz przy razie sie jedzie :):)

jankeson - gotowy i zwarty, zadaj pytanie z życie wzięte, magazyn motoryzacyjny bądz o hodowli kazdy może przeczytac,, czekam na owe pytanie...

ja też wyjeżdźam od paru lat ale niestety na tą plantacje to już jest za pozno bo juz jest lista osob ktore jada. a zarobić mozna jesli sie oczywiscie chce, strasznie ciężko nie jest (przynajmniej mi) i ja jeżdżę juz w czerwcu i ogólnie mi się podoba ")

do: "Coccinelle" a do jakiej miejscowości jeździsz jesli można wiedziec? :)

To taka odmiana Włoska Kabanosów - Green Kabanos;D

Dyzio Kosiarka;D

Zdjęcie masz? Bo tak bez zdjęcia to trudno raczej uwierzyć....

rudy błazen z druhem

spokojny i już pytamy! żeby było po równo to jedno z każdej dziedziny! 1. Ile żołądków ma krowa?jak się one nazywają? 2.Co to jest EHR i TLS.

Pokaż jakieś zdjęcia tego auta: z zewnątrz, silnik itd.

czlowieku

kup/sprzedaj na allegro :)

chyba ze jestes bogaczem/frajerem :)

Jak w temacie.

Gdzie w Łomży lub okolicy można kupić obciery najlepiej pocięte już na kawałki i dobre jakościowo?

spokojny - Nie czekaj.

Pozdrawiam:)

ktoś-coś nic nie wie o tym :):):):)

tzn kupić.... sorki za błąd

prawda to .

Koles 25 , jesli chodzi ci o sieciowke do stacjonarnego to mam 2 na sprzedanie.

I w sklepach z bogatym wyborem piw, jest ich w Łomży z tego co wiem dwa - na ul. Prusa i na ul. Kazańskiej 28.

HAHAHAHA

CIEKAWE RZECZY:) A DLACZEGO AUCHAN (czyli oszołom) NIE ZŁOŻYŁ OFERTY?
POWINIEN . O !! I MAKRO TEŻ BY SIĘ PRZYDAŁO. HUA HUA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org