Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Perfekcyjne porównanie tzw. opozycji-małpy w klatce. |
śledczy jednak jesteś totalnym idiotą, co ma do tego znowu k*** PO? A i sięgnij po słownik, "sondarze". Komentować Ci się głosujących zachciewa, a pisać po polsku nie potrafisz :) Niestety Państwo Wojnarowscy nie są jedyną taką rodziną w Polsce, a podobne rodziny też nie dostawały pieniędzy, niestety było to do przewidzenia i współczuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Perfekcyjne porównanie tzw. opozycji-małpy w klatce. |
qurwa!! czy ONI z "dużej litery" narobili więcej gnoju jak wasz Jarek Kaczyński, którego nikt nie lubi, a którego wybieraliście. Ludzie puknijcie się w łeb ten zasrany łomżyński. To są ludzie i ich wiara i niech nikt nie pisze przeciko nim nic złego. Patałachy kurpiowskio- łomżyńskie.
|
|
Ahahahahahaha mistrzowski post. Uśmiałem się jak nigdy :] rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
AXA Direct wejdż na stronę i sprawdź,do tego możesz dostać za grosze ubezpieczenie od kradzieży i pożaru
|
|
do tego samochodu nie potrzeba znawcy.każdy mechanik naprawi ci go kombinerkami.tu masz namiar na bardzo dobrego mechanika,który zdiagnozuje ci usterkę od ręki i jest tani tel.698616937
|
|
przez okres świąteczny zgineło 35 osób PYTAM SIE KIEDY ZAŁOBA NARODOWA ????? I KIEDY DLA KAZDEGO Z CZŁONKOW RODZINY PO 250 TYS NO PYTAM SIE KIEDY?????
|
|
mam dwuletnie dziecko ma krzywy zgryz możecie mi kogoś polecić dzięki!
|
|
Wielkie dzięki. Dokładnie o to chodzi, że żaden mechanik nie chce się podjąć naprawy lub sprawdzenia czegokolwiek, 2 tygodnie stało auto u fachowca na Nowogrodzkiej i nawet do niego nie zajrzał, powiedział że się nie podejmuje naprawy i kazał zabrać samochód. Piszcie jeżeli możecie jeszcze kogoś polecić. HAHAHAHA
|
|
juz nie trzeba mam
|
|
to prawda ceny kosmiczne a obsługa niezbyt miła , szkoda że przenieśli sklep z ul Poznańskiej i tego chłopaka na Legionów. U niego można było dostać dobrą radę a nie od razu jak szef coś doradzi to człowiekowi odechciewa się słuchać , już mniejsza z cenami. Niestety póki co nie ma dla tego sklepu żadej alternatywy w Łomży a szkoda .
|
|
Tego nie wiem, ale wiem, że kobiety w takich spodniach ładnie się prezentują :)
|
|
O? Czyżby pan prezydent Komorowski szukał krawcowej?
|
|
ja przed świętami zamówiłem antenę DVB-T jak tylko ją otrzymam jak z sygnałem cyfrowym i jak się sprawdza na analogowej telewizji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |