Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kacnski sie śmieje a policja napiernicza ludzi |
Znajomy zakłada gaz za 400zł ale bez wbicia w dowód z wbiciem około 1800zł ale to zwykły nie sekwencja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kacnski sie śmieje a policja napiernicza ludzi |
W okolicach raczej tak, w Łomży raczej nie. Sądzę, że z powodu braku funduszy. Kiedyś były - 1 maja. Najpierw pochód a potem popijawa.
|
|
To drogo ten gaz zakłada :) i duża różnica. W kubusia sekwencja to koszt jakiś 2200 (przynajmniej tyle krzyknęli znajomemu z 3-4mies temu). I sprzedaż ratalną mają na pewno.
|
|
Odsprzedam bilet do Warszawy na godzinę 15.20 Dzisiaj! Cena biletu 23zł. tel. 512 772 089
|
|
znając życie teraz jego rodzice będą mieli ciągania lub ktoś kto dał mu te auto może więcej ludzi się nauczy znowu zaczeły się imprezy i małolatki śmigają naje****
|
|
Ja korzystam z usług p. Cwaliny, który ma swój gabinet prywatny w Białymstoku, aczkolwiek przyjmuje też we wtorki w Łomży na ul. Korczaka. Czy jestem jak narazie zadowolona..sama nie wiem, fakt zęby się ładnie prostują, ale koszta po prostu przerażają. Za sam aparat zapłaciłam 3200 zł (1700zł za jeden łuk), cena wizyty - 130 zł. żałuję, że od początku nie zapisywałam ile już pieniędzy zostało wydane, ale na pewno powyżej 5 tysięcy, a przede mną jeszcze z 2 lata leczenia...
|
|
a jak jechała tam jeszcze jej siostra to jaki przypadek?
|
|
[*] przestańcie gadać głupoty i obwiniać i snuć domysły jak nie wiecie jak było naprawdę. My Polacy mamy tak do siebie że patrzymy zawsze na kogoś patrzcie za swój kołnierz. Tu zginęła młoda dziewczyna moja koleżanka bardzo dobra więc nie chce nawet czytać takich słów bo to się stało a się nie odstanie a chciała bym żeby się nie stało.... [*][*][*]
|
|
a co z jej siostrą wie ktoś coś??
|
|
To gówno czym prędzej powinno powiesić się w celi, nakładając na siebie odpowiedniej miary pokutę ...
|
|
dobre,dobre.niewiem czy nie najlepsze;)
|
|
ludzka podłość nie zna granic... Mam szczerą nadzieję, że te pieniądze przyniosą mu nieszczęście. Jeśli go spotkam, to nie omieszkam mu powiedzieć prosto w twarz kim dla mnie jest.
|
|
jak sama nazwa wskazuje Tytan ;)
|
|
podejscie typowo "biznesowe" - porcje male, bez smaku, bez polotu, tempa obsluga zwlaszcza ta dziewczynak ktora odbiera telefon i zamowienia niezgodne albo niekopletne pozniej sa... salatka to faktycznie salatka bo procz salaty lodowej ktora teraz jest tania jak barszcz bo bez wartosci odzywczych nic wiecj tam nie ma np. grecka - fety lacnzie bylo, bo mierzylem, 1cm szescienny !!! ogorka 3 plasterski pociete na swiarki, pomidora 5 malych kawaleczkow - powaznie tak to wyglada!!!! weic sami ocencie.
|
|
ten na leionów to mocny typ brudas on takie ceny wali że sie w głowie nie mieści nie polecam wystarczy wejsc na allero i juz o polowe taniej zestaw cb mozna kupic
|
|
Tytan jest przereklamowany , nazwa to nie wszsytko HAHAHAHA
|
|
Nie wiem jak działa Tytan, nigdy nie korzystałam z ich usług, ale kupowałam mieszkanie przez PÓŁNOC i załatwili mi wszystko łącznie z kredytem. Młodzi ludzie i bardzo profesjonalni ! HAHAHAHA
|
|
Tu znalazłem zdjęcie tego typa: http://superlomza.pl/Community/64350,Blog_Wpis,Henryk_Korolczuk_lekarz_z_Lomzy_zwyciezca_telewizyjnego_show_Milion_od_zaraz_Nie_mam_jeszcze_ani_zlo.html
|
|
moje zdanie: -frytki w miarę -kurczak tłusty to mało powiedziane,on jest przetłusty -panierka przesadzona z przyprawami.słyszałem,że robi się tak,żeby zniwelować smród kurczaka jak już jest nieświeży -czas oczekiwania może to nie tempo ekspresowe,ale nie jest źle -po posiłku moja laska ledwo dobiegła do domu a spodnie ściągała w powietrzu i bała się,że nie doleci do klopa,po czym elegancko wysikała się dupencją -nie jest to nawet namiastką KFC,ale może wcale nie miało być Raczej minie sporo czasu zanim się tam drugi raz wybiorę o ile się wybiorę. Kto jednak nie spróbuje myślę,że nie ma co się sugerować komentarzami innych,bo o smakach i gustach się nie dyskutuje a opnie ludzi co do tego czy zje się tam smacznie czy nie są podzielone.
|
|
Inspekcja weterynaryjna na Nowogrodzkiej? Może jakiś weterynarz? Nie wiem, ale w PIWecie na pewno pokierują.
|
|
|
mój mail drausiekgsm@gmail.com
|
|
Pytanie głównie do kobiet :) Podpowiedzcie mi proszę, drogie Panie, gdzie w Łomży kupię damskie spodnie typu "bojówki" z materiału, najlepiej granatowe. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |