sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O Polakach sobie przypomnieli.

lepsze pytanie gdzie ona nie biega? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O Polakach sobie przypomnieli.

No i czas. Od momentu niezgodności popierwsze musiałby rozpocząć spór w allegro. Potem allegro czeka na wynik sporu ( chyba ze dwa tygodnie jakoś, i samo allegro wysyła emaile, i jaks się spór nie zakńczy ugodą to potem dopiero można skłądac jakieś zawiadomienia na Policji. Kupa różnych terminów, nie pamiętam juz nawet, nie jest to tak hop siup. A gość na jakiegoś oszusta wygląda;)

HAHAHAHA

krzychy wiem jak on jest zorganizowany, ale to sie ma nijak do lekcji, jezeli ma sie koncerty, szkole itp poza miastem.

i dobrze, to był chyba najgorszy kebab jaki jadłam, nasypały kilo cebuli prażonej bez pytania,a mięso bezsmakowe z kurczaka. w cenniku i zapiekanka i hot-dog, a co do czego : "nie ma", tylko ten obleśny kebab. nic dziwnego, że zamknęli, jakby był smaczny, to by się obronił.

na lipowej juz na pewno lepszy

ja tego z Piątnicy nie polecam z Nowoprojektowanej. niestety wziął kasę a po tygodniu było to samo. on czasami nie wie, co jest, coś pogrzebie, kase weźmie, a się nie przyzna, ze nie wie

Witam, dostałem od allegro takie coś dzisiaj :

Witamy,

Skontaktował się z nami Użytkownik "***" i poinformował, że otrzymał zakupiony przedmiot:

Nokia 5300 XpressMusic +GRATISy ( *** )

Kupujący twierdzi, że przedmiot nie jest w pełni zgodny z opisem.

Allegro z zasady nie ingeruje w przebieg transakcji, ale w trosce o pełne bezpieczeństwo Użytkowników zdecydowaliśmy się wysłać taką informację. Zachęcamy do kontaktu e-mailowego lub telefonicznego z kontrahentem w celu wyjaśnienia wątpliwości.

Chcielibyśmy zaznaczyć, że zakończona aukcja w świetle prawa jest umową cywilną pomiędzy Sprzedającym a Kupującym. W przypadku naruszenia przez jedną ze stron warunków tej umowy, osoba poszkodowana ma prawo do zgłoszenia sprawy organom odpowiednim do rozpatrywania takich skarg (sądy powszechne lub Policja).

Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z kontrahentem "***".

Jeżeli sprawa została wyjaśniona, a spór jest zakończony, możesz uznać ten list za niebyły. Jeżeli jednak chcesz odpowiedzieć na ten e-mail, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego:

Trzymam maile jego i swoje na poczcie po tym jak mi napisał o tym uszkodzeniu to troche zle zrobiłem no ale napisałem jak jest czyli że telefon był sprawny dzwoniłem dzień przed wysyłką a jak coś sie uszkodziło to w wyniku transportu bo został wysłany w pudełku jako paczka pocztą polską owinięty w chusteczka :p bo nie miałem czym go owinąć i napisałem że na telefonie jestem stratny 50 zł bo dodałem mu gratis baterię karte i kabel który kupiłem miesiąc przed sprzedażą i że jak chce niech naprawia na własne ryzyko bo u mnie był sprawny i nic nie chce mieć wspólnego już . Wiem że zle napisałem ale byłem wnerwiony a tu mi dupe zawracał w nie odpowiednim momencie zamiast zadzwonić to piszę maile a do niego nie ma kontaktu tylko adres ,czekam teraz co odpiszę i czy zadzwoni do mnie bo za 70 zł tłumaczyć się na policji to ja nie chce :0 a ktoś miał podobny przypadek ? sprzedał używany ale sprawny telefon a później się okazało że nie sprawnym jest ?

Odpisz do allegro swoją wersję i już. Udowodnij zodność aukcji.

a ja bylam na imprezie w Rampie i wszystko ok, teraz robie tam komunię mojego dziecka, polecam Rampę nie ma sie co bac!

witam kto jedzie do pracy do niemiec i mugł by mnie zabrać? i pokierować w tej sytułacji dziękuję

Czy naprawdę na tym forum nie może być choć jednego wątku bez uszczypliwej uwagi bądź ironicznego stwierdzenia?

'cziki'. To moje życie, tak? Co Ty wiesz o moim życiu?;/

Nie odpowiada Wam temat topiku to się nie wpisujcie (oczywiście nie kieruję tych słów do osób, które odpowiedziały z sensem na temat ).

Wiecie, jestem jakiś przewrażliwiony na tle tych uwag.

Witam wszystkich czytelników tego forum chciał bym się z wami podzielić informacjami na temat multiselectu jest to test bardzo ciężki dla osób którzy chcą pracować w policji przede wszystkim decydując się na przystąpienie do rekrutacji do policji należy zadać sobie pytanie czy ja chce tam pracować a 2 pytanie trzeba postawić sobie czy ja mam znajomości ponieważ osoby które chcą się dostać są przyjmowane ale odpadają przeważnie testach psychologicznych tak było w moim przypadku i kolegów wszyscy 4 odpadliśmy na teście psychologicznym a dlaczego to już wam powiem bo byliśmy normalni a do policji nie potrzebują osób którzy są normalni. Pozdrawiam wszystkich oczekujących na multiselect i powodzenia.ps trzeba mniec plecy w policji

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org