Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedświąteczne wyznanie Muchy :) |
No to kraska w takim razie j.w.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedświąteczne wyznanie Muchy :) |
fllix@wp.pl HAHAHAHA
|
|
masz gg 4898663 ale odezwij sie pilnie
|
|
Jak chcesz to napisz na priv. Mam gościa który wiem że dobrze robi kominki. Na forum nie będę pisał bo tu za dużo ludzi piszących głupoty
|
|
kup sobie Clavin czy jakoś tak:)
|
|
Szkoda, że nie będzie mnie w Łomży przez jakiś czas. Sam poszedłbym podczas mszy do tego kościoła i głośno podziękował dla doktora potwora. Ksiądz na pewno tego nie zrobi ,bo razem z doktorkiem w Kisielnicy balowali za ten chajsik
|
|
Witam chciałbym kupić QUADA 110cc ale nie wiem w jakim wieku i jakie uprawnienia trzeba posiadać by takim QUADEM jeździć. Mam jeszcze jedno pytanie czy w Łomży dam rade kupić do 1500zł
|
|
Ciekawe, że ludzie nadal wierzą w te żenujące brednie o tunelach pod Narwią... W dodatku jeszcze twierdzą, że je widzieli, że byli w nich. Mniej pijcie, to nie pomylicie kubła na śmieci z tunelem :P
|
|
Powiem szczerze, że wczoraj wcale nie było tak dużo ludzi. Bywa czasami i tak, że w czwartki jest dużo więcej. Nie ma co narzekać.
|
|
Ja mam quada tylko że ma pojemność 125ccm
|
|
Hej ja robiłam u Gocławskiej na Niemcewicza bardzo zadowolona byłam z niej 5 lat temu płaciłam po 1600 za jeden. Nie zdziera jak inni płaciłam co drugą wizyte 100. Polecam gorąco
|
|
trójka menedzerów i nic.
|
|
Polak potrafi...........żerować na cudzej krzywdzie. rudy błazen z druhem
|
|
[*]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
5 lat temu?! Teraz wizyta co miesiąc to koszt ok. 150zł. Ja nie polecam robienia aparatu w Łomży. Najlepiej jechać do Białego do Państwa Szarmach, ceny mają normalne, tak jak w Łomży w kwestii aparatów zwykłych, ale np. mają też innowacyjne leczenia, np. metodą Damona. Wizyty są co 2 miesiące, zaciski bolą mniej, o wiele szybciej naprawia się wady i da się zrobić taki uśmiech, jakiego nie da za pomocą normalnego aparatu. :) Sama z tego skorzystałam. Koszt takiego aparatu + wszystkie wizyty to 7 500zł, więc tak naprawdę na jedno wychodzi, bo zwykły to ok. 1700zł za łuk, czyli 3400zł za dwa + 24 wizytyx150zł. Jeden pies, a zdecydowanie polecam metodę Damona.
|
|
kto mądry wsiada z takim gówniarzem do auta dla mnie to jest śmieszne na dodatek pod wpływem alkoholu phi ludzie nigdy sie nie nauczą żeby nie prowadzić po spożyciu alkoholu też byłam młoda ale za moich czasów t5o co teraz wyprawia młodzież było nie do pomyślenia
|
|
Tak właśnie jesty jak gnojkowi da się auto HAHAHAHA
|
|
Wiesz, może wcale nie była taka sytuacja, że ona wsiadła i wiedziała, ze ten typ ma lat 16 i że był wstawiony. 04, promila to mało, nie widać po człowieku. Może wracała skądś, znajomi się zatrzymali i zaproponowali podwózkę? Kto wie. Nie wyciągajmy pochopnych wniosków.
|
|
Na ryku miał być flash mob
|
|
Lepiej kup se motor rudy błazen z druhem
|
|
ok moze tak było ale czy sama wracała żwirówko o tak puznej godz?dla mnie dziwne moze byc tak że malolat dorwał autko nie mieli czym jechać na impreze i pojechali razem a znać go zapewne znała bo tak sie sklada że również ich znam HAHAHAHA
|
|
posrany temat ehehe
|
|
Znając życie - nic w tej Łomży nie będzie.
|
|
Też ich znam...
|
|
Gdzie dziś można obejrzeć mecz ligi mistrzów i przy okazji coś wypić ?
|
|
czy można prosić o nr. telefonu w sprawie kota ? jakiś czas temu zaginął nam podobny kot.
|
|
Ja wyjeżdżam 2 maja jeżdżę już 10 sezon najpierw w maju na sadzenie truskawek a póżniej od początku czerwca jest zbiór naprawdę jest ciężko dużo ludzi, jeśli ktoś chce to może zarobić jak będzie ciężko pracował ja zazwyczaj jeżdżę tam na trzy i pół miesiąca można dużo zarobić. Nie chwaląc się zarabiam roczne pobory może ktoś w to nie uwierzyć ale naprawdę tak jest to jest praca na akord i każdy kto chce dobrze zarobić zapierdziela jak dzik u nas jest wyścig szczurów niektórzy nie wytrzymują tego tępa i siadają im nerwy że ktoś moze szybko pracować i dużo zarobić a inny nie. rudy błazen z druhem
|
|
qwety sam wiesz gdzie biegać i zapewne lepiej znasz okolice niż ja a ja narazie biegam do dnia wyjazdu a póżniej się zobaczy po przyjeździe co dalej ale napewno będę biegała bo nigdy nie rezygnuję z treningu nawet w święta i zawsze staram się trzymać formę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |