sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wycie małp, bo zabrał katom a dał ofiarom.

O proszę. Tak to miało być??????????

Lekarz nie wywiązał się z obietnicy! Mańczakowie proszą o wsparcie
http://mylomza.pl/home/lomza/item/694-lekarz.html

Adrian, starszy syn państwa Mańczak, ma już wyznaczony zabieg usunięcia przerośniętego naskórka. Operacja odbędzie się 15. maja w klinice w Austrii. Rodzina prosi o pieniądze, bo tych ciągle brakuje. Tymczasem Henryk Korolczuk, lekarz, który w styczniu wygrał dla dzieci pieniądze w programie "Milion od zaraz" w Telewizji Polsat, do tej pory nie przekazał państwu Mańczak nawet złotówki!

- Widujemy pana doktora na ulicy, w sklepie. W kościele siedzi na nabożeństwach w pierwszej ławce. Przystępuje do komunii - mówi jednemu z łomżyńskich portali Krystyna Mańczak, mama chłopców.

Lekarz udaje jednak, że nie zauważa rodziny, której w styczniu deklarował pomoc. Na leczenie chłopców do tej pory nie przeznaczył nawet złotówki. Chociaż na początku cała wygrana (330 tys. złotych) miała być przeznaczona dla Adriana i Kuby, lekarz zmienił kwotę na 50 tys. Dla rodziny byłaby to i tak ogromna pomoc. Ostatecznie jednak Korolczuk nie dał rodzinie nawet grosza.

Majowa operacja Adriana w austriackiej klinice będzie kosztowała 8 tys. euro. Rodzina ciągle nie ma jeszcze wszystkich pieniędzy, bo po zabiegu nastolatek będzie musiał zostać na co najmniej dwutygodniową rehabilitację.

Osoby, które chcą pomóc państwu Mańczak, moga wpłacić pieniądze na konto utworzone specjalnie na zabieg dla Adriana: 41 1240 1037 1111 0010 1321 9362 Bank Pekao S.A., Oddział I w Warszawie,z dopiskiem „Adrian Mańczak, nr ewidencyjny 3168”.

< wieczne im odpoczywanie >

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wycie małp, bo zabrał katom a dał ofiarom.

Całe szczęście, że zabrał tylko siebie
Nie wiem jak było, nie przesadzam.
Szkoda każdego, życia, ale wielu jeździ jak wariaci i całe szczęście jak tylko siebie zabiorą na cmentarz.
Gorzej jak zabije, okaleczy innych, wyjdzie z auta i uważa, ze "przepraszam" załatwi sprawę, a w sądzie płacze, że ma dzieci.

rudy błazen z druhem

gdzie w Lomzy mozna kupic viagre?

< wieczne im odpoczywanie >

Witam Chciałbym wam uświadomić co nie którym że małą jeszcze wiedzą o naszej kochanej Łomży:) Tunele o których właśnie mowa istnieją łączą fort1 z kościołem kapucynków. (tunel pod Narwio został zalany) od kościoła kapucynków idzie tunel do katedry pod Halo dalej to moja własna tajemnica chociaż mało osób te tunele zna i lepiej niech tak zostanie:)

Grzegorz

Nie masz znajomych, którzy mogliby Ci coś polecić?
Ja jadę, już drugi rok na truskawki, dużo znajomych moich jezdzi i nie narzekamy. Praca, pracą, luskusów nie ma jak wszędzie, ale warunki godziwe jak na taka pracę, jak pracujesz możesz zarobić sporo (zależy od roku jaka pogoda ) fajni młodzi ludzie, zabawić po pracy też się można ze znajomymi, fajny wyrozumiały polski szef, ale wydaje mi się, że jest trochę późno, zapisywałam się jakoś w styczniu. Jadę dopiero od sierpnia normalnie na umowe i legalnie i to jest tzw umowa studencka czyli zaczynam prace w sierpniu i we wrzesniu bede pracować, zostaje się wtedy kilkanaście osób, prawie sami młodzi, praca nie jest tak ciężka jak np umowa która zaczyna sie w czerwcu.
Pozdrawiam :)

a na krasce dobrze Borawski robi ?

Są tunele większość jednak jest zalana lub zamknięta np. tunel z fortu 3 do Kapucynów . 3/4 długości tego tunelu jest w wodzie. Zbudowali je ruscy razem z fortami. Inne tunele krótsze zostały zablokowanie po wojnie w celach bezpieczeństwa. Mój znajomy pracował kiedyś właśnie przy oczyszczeniu , renowacji i zamknięciu tunelów. Ma gdzieś zdjęcie pokazujące napisy po rosyjsku które były na łączeniach dróg . Informowały o kierunku tunelu. Ktoś chce więcej informacji to zapraszam do biblioteki jest o budowach fortów przez Rosjan na terenie ziemi Łomżyńskiej dużo informacji .

Chce ktoś zwiedzić tunele ? Życzę miłej i bolesnej śmierci , bo po pierwsze im dalej tym mniej powietrza , im dalej tym bardziej śmierdzi stęchlizną i rozłożonymi ciałami . Do tego tunele są wąskie i bardzo wolno się je pokonuje.

na fortach za bykownia sam widziałem ze 2 metry pod ziemią wejście brama z czerwonej cegły było to z 15 lat temu teraz jest to zasypane smieciami i ziemią ale wiem w którym miejscu

rudy błazen z druhem

krwawyedwardzie ,jak CI pyrdek nie staje to cienko z Tobą,wielkie wspołczucie

witam,może ktoś się orientuję ile kosztuje wypolerowanie samochodu i kogo polecacie,samochód sedan

jestes jeszcze zainteresowany szczeniakami?
jest 6 szczeniaków wkrótce do odbioru w Jeziorku, oboje rodziców na miejscu

znam fachowca, który zrobi kominek, jak jesteś zainteresowany to zapraszam do mnie zobaczyć jego robotę... kontakt gg 3065391

Szukam osoby która jeździ często do Wawy. Wszystko jedno czy w tygodniu czy w weekend. Teraz musze tam często podróżować a jazda autem zaoszczędziłaby mi czasu. Oczywiście dokładam do paliwka :).

Pisać na priv i podawać nr telefonu-zadzwonie.

HAHAHAHA

yama w święta to porażka ludzi tyle że niema czym odpychać (spęd bydła) żeby dostać się do baru trzeba stać pół godziny albo mieć silne łokcie i się rozpychać co większość robi o toalety podobnie a po za tym w toaletach straszny syf !!!!

Chciałbym się dowiedzieć, który ortodonta w Łomży jest najlepszy, jak długo trzeba czekać na wizytę i cenowo w jakich granicach, waha się koszt aparatu stałego, góra i dół. Z góry będę wdzięczny za kontakt do polecanych przez was ortodontów.

Autor: cxz3 (87.119.10.---)
Data: 26-04-11 07:46

Chce ktoś zwiedzić tunele ? Życzę miłej i bolesnej śmierci , bo po pierwsze im dalej tym mniej powietrza , im dalej tym bardziej śmierdzi stęchlizną i rozłożonymi ciałami . Do tego tunele są wąskie i bardzo wolno się je pokonuje.

Jakimi ciałami? Skąd te ciała, napisz że zwierzęce co najniej bo tak wprowadzsz element..kryminalny:)

Czy organizują jakąś majówkę w tym roku w Łomży?
A może w okolichach Łomży?(Białystok,Zambrów,itp) ?

HAHAHAHA

Treść jest ukryta

No wczoraj kiepsko było

HAHAHAHA

Jak tak można, wzbogacił się na chorych dzieciach a teraz ma ich gdzieś...

http://superlomza.pl/Community/69414,Blog_Wpis,Rodzina_Manczakow_z_Lomzy_nie_ma_pieniedzy_na_zabieg_Adriana_w_klinice_w_Austrii__Panie_doktorze_pom.html

Witam,
znalazłam dwie martwe sikorki ul Ks.Janusza
gdzie mozna je zanieść może ktoś by zbadał jaka była przyczyna śmierci?

bezrobotny

Jedźcie jedźcie, więcej pracy będzie dla nas tutaj...

No i 3maj maile...

Nic Tobie nie grozi. Policja nie zajmuje się takimi sprawami. Musial by zgłośić sprawe o owszustwo polegające na celowym wysłaniu wadliwego towaru. Ale najpierw musiałby wykazać, że sprzedający nie wyraża chęci polubownego załatwienia sprawy. Ale tym zajmuje się allegro nie policja. Nawet złotówki mu nie wysyłaj. Nawet jak przedstawi tobie ów paragon, no chyba że twoim zdaniem będzie to kwota jaką realnie mógł zapłacić za naprawę uszkodzenia. Pamietaj takie rzeczy padają w transporcie więc trudno byłoby wykazac, że zrobiłeś to celowo. Ponadto takie rzeczy pisze się na początku jak tylko otrzyma się towar. A jak potraktuje Cie negatywem to również mu wystaw stosowną opinie.

może jakieś wiejskie festyny w okolicy? no co, lepsze to niż nic

Samochód z niewiadomych przyczyn nie odpala, pali tylko na samostart a potem gaśnie.

jak mial gaz to masz przyczyne po stronie wtrysku. Podejedz do Czarnocina, do Szybkiego, jak wjedziesz juz do Czrnocina za remiza niedaleko masz wjazd, zapytasz kazdy Ci powie. W okolicy do mechanicznych wtryskow nie znajdziesz nikogo innego, przerabialem to w mercedesie. Niestety numeru do niego aktualnie nie mam, ale podjechac 5km to nie tragedia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org