Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
merna sedzina członkiem TK bo z PiS |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: merna sedzina członkiem TK bo z PiS |
chyba nie posiadaja strony, ale pizze maja dosyc tanie. ja bym jednak wybrala inna pizzerie, bo niezbyt mi smakuje ta z osterii, no ale kazdy ma inny gust.
|
|
Tako legalną to na poznańskiej tam gdzie CB radia sprzedają, na Mickiewicza. A piracka to samemu se wgrać można.
|
|
No właśnie oponiak, przeczytałem, zaś ty widać chcesz tylko zaistnieć na forum. Co do przepisów to albo obowiązują wszystkich, albo nie powinny nikogo. Tak więc czyżby nasz szanowna policja umiała ścigać ową alfą. Może nastaje era bezkrólewia, a może to pan wójt tak dba.
|
|
Ewcia gdzie to błoto. Skąd wiesz kto kogo olał, skoro jak i nas tak i ciebie tam nie było. Ja piszę tylko to, że nie można jednoznacznie stwierdzić tu na forum kto był winny, bo wszyscy już z góry wiedzą że kierowca alfy. Ja i jkowalski pokazujemy że można i wskazywać drugą stronę bo mamy dokładnie taką samą wiedzę jak wszyscy tu obecni - czyli ŻADNĄ! A pojazd uprzywilejowany może jechać pod prąd, i jazda była wykonana dobrze, bo to co się stało stało się już na rondzie. Jak było? Wiedzą tylko zainteresowani i ewentualni świadkowie. I nikt tu przedstawicieli nie miesza z błotem. Jak wjeżdżaqsz na jakiekolwiek skrzyżowanie o trzeba obserwować całość ruchu na nim, a nie tylko spodziewany kierunek z któego mają nadjeżdżać samochody. Zapytasz dlaczego? Ano na przykłąd dla tego, bo może jechać pojazd uprzywilejowany, który musi przejechać niezgodnie z przepisami bo jedzie do wypadku. Czy to policja czy karetka czy straż pożarna. Obserwować drogę i sytuację twoim obowiązkiem jest. Nie mów więc, że patrzył tylko tam skąd wiedział że coś może jechać. Głupi argument. A co do prędkości. Piszesz o prędkości opla a co nie napsizesz o prędkości alfy? Bo nie pasuje do twojej teorii o tym że alfa gnała jak szalona? Nie gnała. Gdyby gnała to by z tego opla nic nie zostało.
|
|
http://www.slub.lomza.pl/content/blogsection/8/89/ Tutaj może coś znajdziesz ja korzystałam z tej strony i znalazłam tylko ze chryslera 300 C kośc słoniowa ale mają też mercedesa klasy S "BIAŁY"
|
|
wszystko na ten temat montują jakiś telebim? co to będzie konkurencja grzybka-ogródka czy coś jeszcze HAHAHAHA
|
|
jak już zostaniesz to miej tę świadomość że masz wypełniać misję Bożą!,bo jak nie to smoła w garach się gotuje!
|
|
Tylko Pamiętaj że ruchać nie możesz za bardzo haha
|
|
Podbijam. Temat nadal aktualny.
|
|
gdzie w łomży można zespawać plastik i jak przedstawiają się ceny??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |