sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zero obiektywizmu portalu forlomza.?

Autor: iwona271089 (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 18-04-11 21:47

a co sądzicie o loku

snieżka185 W loku robią dobrze w kroku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zero obiektywizmu portalu forlomza.?

bedzie jak zawsze niewinny kierowca bedzie winny a..... beda nie winni a po co pojechali do szpitala na alkomat chyba pozdrawiam

DEROZKA.

co to jest centrum karolickie??

ta bo w temt ten co jest to pre oslow o czym inym piszo barany pojebalo sie niekturym o wilach samohodah a kto urodzil sie k...........o kanarkem nie zdechnie tyle natym zakonczymy o piekarni w sniadowie w kturej klado la....e na ich robote jak jo rozkrencili to niech sami robio a nie to buda do zamkniencia chyba ze ludzi bendo przekupywac zeby pieczywo brali odnich jak to wczesniej robili koniec

to cos kolego masz slaby internet :D

pamietaj ze wszystko co zassane z torrenta [zwlaszcza mojego] trzeba seedowac do ratio: 1.0 lub przez 48 godzin [wlaczonego komputera]

jak tego nie zrobisz poprostu wiecej nie pomoge...

i jeszcze mam jedno info dla ciebie

w biedronce na kazanskiej jest gooclever 5" w jeszcze nizszej cenie - bo rowne 2 stowki

i nie wiem co ty widziales ale ja widzialem tam caly komplet

do tego jest karta 4gb microsd za 29 zl

wiec masz caly komplecik za grosze to tymrazem bym odrzucil allegro na rzecz naszej poczciwej stonki hehe :DDDDD

Autor: inspekorka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-10-10 18:05

Nigdy się z tym nie pogodzę!!!!!Mam już tego dosyć i fizycznie i psychicznie!A jeszcze postawa współpracowników!Ludzie opamiętajcie się !Kaligulik co ty piep...sz!
vs

Autor: tajniak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-10-10 09:39

Można szukać innej pracy ale istnieje duże ryzyko ze trafię na takiego samego obywatela a prawo jest równe dla wszystkich i należy je szanować!W dodatku nie wytrzymuję fizycznie i psychicznie pracy na okrągło i niskich płac!Już sam nie wiem co robić !!!

to jedna i ta sama osoba!

oni mogą wszystko a my nic takie jest polskie prawo

Żeby 20zł płacić za remize to paranoja

1926 roku powstał. 1928 został zarejestrowany i wogóle.

1926!!!!

i bardzo dobrze zrobił

Na użycie sygnalizacji czyniącej radiowóz pojazdem uprzywilejowanym zgodę musi wydać oficer dyżurny komendy policji. Tylko w wyjątkowych przypadkach decyduje o tym dowódca patrolu, albo kierowca. Jeżeli oficer dyżurny skierował załogę alfy na miejsce kolizji, to pewnie również zdecydował o sposobie dojazdu tam radiowozu. Wszystkie decyzje są utrwalone: rozmowy i odpowiednie notki w systemie komputerowym. Jeśli załoga jechała do zwykłej kolizji, nie do wypadku, to nie sądzę , żeby mieli polecenie-zgodę włączenia sygnalizacji i poruszania się w tak nadzwyczajny sposób. Wydaje mi się, że jazda "pod prąd" z tak dużą prędkością to była samowola policyjnego kierowcy, który postanowił zabawić się szybkim autem nie spodziewając się o wczesnej porze dużego ruchu na rondzie.

PAWEŁ S. DĄBROWSKI

Za łeb Binladena, niezłą kasę dawali.

Tylko dr Maksimowicz!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org