Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Upublicznienie wiadomości prywatnych... |
ulcia0002 Dla twojej wiadomości dzieci nie mam, a wy znajdźcie sobie wreście prace i nie obgadujcie innych z zazdrości to i wy vectre zamienicie może na coś innego... Widzisz jak się pracuję w biurze to i na forum można wchodzić kiedy się chce.Zazdrość ci nie pomoże dzieci wykarmić.Skończ to darmo dyskusję bo to wam nic nie da.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Upublicznienie wiadomości prywatnych... |
pewnie nie dotyczy dojazdu do posesji, czytaj składu
|
|
Byłem zobaczyłem kupiłem wypiłem Jutro zajdę znow
|
|
Tak czytając te posty zobaczyłem, że dopiero yorar zauważył że to będzie skrzyżowanie z centralną wyspą, czyli takie rondo ze światłami. Wszyscy chyba myśleli że to będzie zwykłe skrzyżowanie. Wracając do tematu, skrzyżowania tego typu są dobrym rozwiązaniem i większych miastach sprawdzają się bez problemów. Na co dzień jeżdżę po Olsztynie i tam również jest taki skrzyżowanie - rondo Bema. Sprawdza się ono bardzo dobrze i nie zauważyłem aby ktoś miał z nim jakieś problemy. Ale porównując kierowców, to muszę stwierdzić że w Łomży są oni bardzo kiepscy i często tamują ruch. W Olsztynie na większości dwupasmówek (poza centrum) ograniczenia prędkości zwiększone są do 70 km/h i wszyscy kierowcy jadą płynnie 70-90 km/h, a w Łomży niestety 40-50 km/h. Do tego dochodzi nieumiejętność włączenia się do ruchu i duża liczba elek. I według mnie to głównie generuje korki. HAHAHAHA
|
|
Rydzykowi możesz podprowadzić, jak skubniesz mu 1 milion ,to nawet tego nie zauwazy, codziennie babki mu tyle wplacają
|
|
ciekawe tematy posłuchaj paniusiu przestan tu pisac jakies głupoty bo zazdrosc to chyba ciebie zzera bo ja to pracowac nie musze bo mnie stac na wiecej niz ciebie i zegnam!!!!!!!!!!!
|
|
Jaki to ma napęd? Cena? Jeśli będzie mi odpowiadał nawet jutro kupię
|
|
No, na znaku widniały autobusy MZK, i żadnych innych, natomiast dlaczego mam płacić za niszczenie drogi i ignorowanie przepisów przez sprawce, i brak ich egzekwowania przez organy do tego powołane.
|
|
nie kupuj diory...diory były dobre ale dziesięć lat temu albo i więcej,Vestaxa nie kupuj jeżeli nie zamierzasz scratch'ować. jedynym sensnym rozwiązaniem Dla Ciebie jako dla poczatkującego słuchacza vinyli jest Technics i poszukuj gramofonu tej marki,aha i warto rozejrzeć się na allegro za całymi kolekcjami płyt...ludzie sprzedają po 100 sztuk winyli na przykład samego funku i soulu....więc bez pośpiechu z takimi rzeczami
|
|
to jeszcze raz napisze ze nie interesuja mnie zadne ich wille ani ich auta maja to maja i tyle chodzi mi o to jak bardzo zarobki spadły w Piekarni i ci ktorzy dojezdzaja z daleka to nie oplaca im sie tam pracowac
|
|
Odnośnie "Obaj policjanci zostali przewiezieni do szpitala"... Nie chcę być złośliwa ale, moim zdaniem, jakby każdy policjant z łomżyńskiej drogówki, po lekiej stłuczce, lądowałby w szpitalu, przestaliby załatwiać sobie zwolnienia z zapinania pasów bezpieczeństwa...
|
|
Ty zmień na Bin Laden, będziesz mial darmowe spanie i wikt
|
|
Materiał jak można przeczytać na portalu jest zaczerpnięty z książek i zapewne z opowiadań osób, które miały okazję być na pierwszych meczach ŁKSu czy też tworzyć tradycje tego klubu. Warto poczytać artykuł/ i dowiedzieć się nie co więcej :)
|
|
Miasto Łomża z przyległościami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |