sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Upublicznienie wiadomości prywatnych...

ulcia0002 Dla twojej wiadomości dzieci nie mam, a wy znajdźcie sobie wreście prace i nie obgadujcie innych z zazdrości to i wy vectre zamienicie może na coś innego... Widzisz jak się pracuję w biurze to i na forum można wchodzić kiedy się chce.Zazdrość ci nie pomoże dzieci wykarmić.Skończ to darmo dyskusję bo to wam nic nie da.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Upublicznienie wiadomości prywatnych...

pewnie nie dotyczy dojazdu do posesji, czytaj składu

Byłem zobaczyłem kupiłem wypiłem Jutro zajdę znow

Tak czytając te posty zobaczyłem, że dopiero yorar zauważył że to będzie skrzyżowanie z centralną wyspą, czyli takie rondo ze światłami. Wszyscy chyba myśleli że to będzie zwykłe skrzyżowanie. Wracając do tematu, skrzyżowania tego typu są dobrym rozwiązaniem i większych miastach sprawdzają się bez problemów. Na co dzień jeżdżę po Olsztynie i tam również jest taki skrzyżowanie - rondo Bema. Sprawdza się ono bardzo dobrze i nie zauważyłem aby ktoś miał z nim jakieś problemy. Ale porównując kierowców, to muszę stwierdzić że w Łomży są oni bardzo kiepscy i często tamują ruch. W Olsztynie na większości dwupasmówek (poza centrum) ograniczenia prędkości zwiększone są do 70 km/h i wszyscy kierowcy jadą płynnie 70-90 km/h, a w Łomży niestety 40-50 km/h. Do tego dochodzi nieumiejętność włączenia się do ruchu i duża liczba elek. I według mnie to głównie generuje korki.

HAHAHAHA

Rydzykowi możesz podprowadzić, jak skubniesz mu 1 milion ,to nawet tego nie zauwazy, codziennie babki mu tyle wplacają

ciekawe tematy posłuchaj paniusiu przestan tu pisac jakies głupoty bo zazdrosc to chyba ciebie zzera bo ja to pracowac nie musze bo mnie stac na wiecej niz ciebie i zegnam!!!!!!!!!!!

Jaki to ma napęd? Cena? Jeśli będzie mi odpowiadał nawet jutro kupię

No, na znaku widniały autobusy MZK, i żadnych innych, natomiast dlaczego mam płacić za niszczenie drogi i ignorowanie przepisów przez sprawce, i brak ich egzekwowania przez organy do tego powołane.

nie kupuj diory...diory były dobre ale dziesięć lat temu albo i więcej,Vestaxa nie kupuj jeżeli nie zamierzasz scratch'ować. jedynym sensnym rozwiązaniem Dla Ciebie jako dla poczatkującego słuchacza vinyli jest Technics i poszukuj gramofonu tej marki,aha i warto rozejrzeć się na allegro za całymi kolekcjami płyt...ludzie sprzedają po 100 sztuk winyli na przykład samego funku i soulu....więc bez pośpiechu z takimi rzeczami

to jeszcze raz napisze ze nie interesuja mnie zadne ich wille ani ich auta maja to maja i tyle chodzi mi o to jak bardzo zarobki spadły w Piekarni i ci ktorzy dojezdzaja z daleka to nie oplaca im sie tam pracowac

Odnośnie "Obaj policjanci zostali przewiezieni do szpitala"...
Nie chcę być złośliwa ale, moim zdaniem, jakby każdy policjant z łomżyńskiej drogówki, po lekiej stłuczce, lądowałby w szpitalu, przestaliby załatwiać sobie zwolnienia z zapinania pasów bezpieczeństwa...

Ty zmień na Bin Laden, będziesz mial darmowe spanie i wikt

Materiał jak można przeczytać na portalu jest zaczerpnięty z książek i zapewne z opowiadań osób, które miały okazję być na pierwszych meczach ŁKSu czy też tworzyć tradycje tego klubu.
Warto poczytać artykuł/ i dowiedzieć się nie co więcej :)

Miasto Łomża z przyległościami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org