Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz zapowiedział odebranie stopni generalskich Jaruzelskiemu i Kiszczakowi! |
....bo kto ma to jest inteligentny .... ----------------------------------------------------------------------------------------- "ciekawe-tematy " kierując się Twoim rozumowaniem, to musisz być strasznie ubogi (głupota i chamstwo aż razi). Więcej kultury w stosunku do innych (zacznij od swoich pracowników to może zaczną pisać lepiej).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz zapowiedział odebranie stopni generalskich Jaruzelskiemu i Kiszczakowi! |
O czym wy wogóle piszecie?? o jakiej zazdrosci??nie interesuje mnie kto co ma a ile zarabiaja piekarze bo to jest smiech. Piekarz powinien byc szanowany a nie trakty jak jakis biały murzyn do roboty bo bez piekarzy wszyscy co maja piekarnie by sie poplakali i ciekawe co byście jedli. Nie zmieniajcie tematu a widze ze ktos obstaje za ta Pania to chyba cos jest po rodzinie.
|
|
Re: Macierewicz zapowiedział odebranie stopni generalskich Jaruzelskiemu i Kiszczakowi! |
ZE ZDJĘCIA WYGLĄDA ŻE ALFA JECHAŁA POD PRĄD ( NIE WIEM MOŻE TAK TYLKO WYGLĄDA), POLICJANCI TEŻ POWINI ZACHOWAĆ OSTROŻNOŚĆ.OSTATNIO OGLĄDAŁEM PROGRAM ŻE NA POMORZU DLA POLICJANTÓ ZORGANIZOWANA KURS JAZDY, KTÓRY MIAŁ DOSZKOLIĆ ICH TECHNIKĘ JAZDY.W ŁOMŻY TEŻ Y BMOGLIBY COŚ TAKIEGO ZORGANIZOWAĆ. CZY KTOŚ WIDZIAŁ TE ZDARZENIE.
|
|
W nawiązaniu do sąsiedztwa rondo będzie imienia Byznesmenów Łomżyńskych
|
|
to chyba najlepsze rozwiązanie dla tego miejsca
|
|
Przepraszam, użyłem niewłaściwego imienia. Pani Basia nie ma z tym nic wspólnego.
|
|
Autor: ciekawe-tematy (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-04-11 10:40 Tak kto ma to jest inteligentny a kto nie to legat i tuman co liczy na drapnę. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pieniądze = inteligencja ? Ciekawe. Zapewne chcesz się dowartościować pisząc takie bzdury. Pieniądze może masz ale rozumu - NIE.
|
|
To najgorszy i najdroższy salon fryzjerski w całej Łomży, nie polecam
|
|
Bodent jest astronomicznie droga. O drugiej nic nie wiem.
|
|
oj chyba bardzo przesadzacie z tą krytyka policjantów. Popatrzcie jak kierowcy zachowują si.ę w przypadku karetek jadących na sygnale kiedy minuty decyduja o zdrowiu i zyciu innych. Mnie to wówczas szlag trafia i chetnie bym takiemu cymbałowi przywalił w ryja. HAHAHAHA
|
|
Demed - Kilkakrotnie leczyłam ząb, najpierw kanałowo. Za kilka tygodni wypadła mi z niego plomba - ponowne leczenie, za kilka tygodni to samo... Efekt jest taki, że wkońcu ząb pękł do tego stopnia, iż został z niego tylko kawałek korony i korzeń - Nie polecam Demedu! Bodent - kosmiczne sumy, podobno solidnie, nie wiem nie leczyłam, ale po kosultacji u P. doktora D. rozmyślam się z jego usług z powodu poprostu zaporowych cen. No, ale cóż, może czasem warto zaiwestować więcej, ale cieszyć się zębami dłużej!
|
|
Po pierwsze nie ma przepisu że dziecko nie wolno wozić samchodem służbowy. Po drugie po takim wypadku powinno być również dziecko zabrane do szpitala na badania czy nie ma obrażeń wewnętrznych a nie tylko osoby Uprzywilejowane. po trzecie ten kierowca jak widzi karetkę czy policję na sygnale to zjeżdża na bok i przepuszcza ich.
|
|
Nie jestem z rodziny myślisz, że każdy musi mieć takie zdanie jak ty?a jak ma inne to musi być z rodziny. ulcia0002 a ty pewnie żona piekarza co najzwyczajniej w świecie pracować się nie chcę i dlatego oczernia właściciela A w domu pewnie piątka dzieci i jak by tu zrobić żeby się nie narobić?Jak idę ulicą to widać jest tyle piekarni i w Łomży i okolicach i jakoś one funkcjonują.Przecież maszyny tam nie pieką tylko ludzie czyli są piekarze co praca im odpowiada i zarobki.A trafi się taki co mu nic nie odpowiada bo by pewnie poszedł na noc do pracy i najlepiej się położył spać i dupę obgaduję.Trzeba mówić w oczy pracodawcy a nie każdy tu mądry.Ale o inteligencję to cię nie posądzam.
|
|
Autor: ciekawe-tematy (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-04-11 10:18 Ja pracuję na służbowym stanowisku i nie narzekam ale studia kończę __________________________________________________________ widać ze nie pracowałeś nigdy u prywaciarza i tym bardziej na noc wie nie masz pojęcia o czym mówisz pracować trzeba wszedziej tylko tu chodzi o poszanowanie ludzkiej godności a z drugrj strony jak ma byc dobrze obojetnie w jakim zakładzie pracy jak w ludziach niema jedności pracuje pare osób na zmianie i jeden pod drugim kopie a pracodawcom to jest na rekę rudy błazen z druhem
|
|
mysle ze rondo to dobre wyjscie, moze i najtansze ale to chyba dobrze? lepiej przejechac przez rondo niz stac na swiatlach przy pustym skrzyzowaniu.
|
|
nie licz że ktoś ci odda ! zastrzeż dowód !
|
|
ja się pisze na dwa !
|
|
"ciekawy temat" przestan sie powtarzać bo juz to nudne sie robi ciagle piszesz o tych dzieciach moze ty sama tyle masz ja do twojej wiadomosci mam jedno i pracuje!!!! a ty widac wlasnie jak pracujesz chyba na forum heh
|
|
masz tutaj napisz czy działa powinna na 100 % działać... https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/video-downloader-player/
|
|
Do najnowszego softu ??? wgl po co ? przerabia się tego softa co masz żeby piraty chodziły a do najnowszego softu nie ma przeróbki . Więc jaki to jest ??
|
|
buahahaa zerknijcie na te auta, w alfie zbity lewy reflektor może delikatnie troche bok i tekst w artykule policjantów z obrażeniami (jakimi?)odwieziono do szpitala więc bedzie prowadzone postępowanie jak przy wypadku a nie jak przy stłuczce. Jak myślicie gdyby to nie był wóz policyjny paserzerów odwoziliby do szpitala?
|
|
Mleko jak mleko, ale roznica w smaku jest. polecam
|
|
No przecież na wyp[adek jechali. A jak faktycznie był korek na dwóch pasach to którędy mieli przejechać? Taki mądry jesteś, ale gdybyś to ty czekał na pomoc tych policjantów w rowie albo dziekolwiek indziej, to miał byś pretensje że jadą do ciebie tyle czasu.
|
|
na WZGS-ach masz pełen pakiet z tym że nie jest to myjnia bezdotykowa
|
|
Tucker: Weż się już nie wypowiadaj bo śmiać mi się chcę darma to dyskusja z takimi tępakami jak ty.Napisze po raz ostatni weź się do roboty,nie zazdrość innym samochodów,kasy,domów bo od marzeń to samochodu nie kupisz. ulcia0002: a jak twojemu mężowi się nie opłaca pracować to niech rowerem jeździ.I skończ swoje żale bo od tego podwyżki nie dostanie.
|
|
:))) ciekawe ,ktory plecak wsiad do alfy?:))))))))))))) aa... i czyj , b-stoku czy lomzy :)))))))))))))
|
|
składamy Ci hołd wiecej takich ludzi
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |