Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZA pomówienia portal zaplaci duuzo kasy i za upublikowanie tresci wiadomosci? |
ciekawe-tematy ty w biurze pracujesz..? ciekawe w jakim biurze przyjmują takich analfabetów co w prostych słowach takie byki walą :D takim chamstwem zajeżdża że głowa mała
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZA pomówienia portal zaplaci duuzo kasy i za upublikowanie tresci wiadomosci? |
Jak tam kierunek kucharz w budowlance ?? Oplacalne?
|
|
Re: ZA pomówienia portal zaplaci duuzo kasy i za upublikowanie tresci wiadomosci? |
Pytaj; jak będę miała chwilę, to odpiszę ;) Mój mail - jak coś: evela22zb@wp.pl
|
|
Czyli że nie ma w gminie łomża producentów mleka tylko trzeba sprowadzac mleko z Stawisk? kiedy Pan Adam doji swoje krowyże już rano jest śiwerze mleko jak by nie było to prawie 30 km do Łomży
|
|
odradzam ogólnie szkołę, porażka.. serio mówię. zwłaszcza jeśli chodzi o poziom i nauczycieli
|
|
jak wcześniej pisałem jetem piekarzem z wieloletnim doświadczeniem i kilka lat temu pracowałem w tej piekarni i dalej twierdze że w małych piekarniach pieczywo jet lepsze .również uważam że młode pokolenie piekarzy nie podchodzi do zawodu poważnie .a jak traktuje się ludzi na tej największej piekarni .ci co tam robili to doskonale wiedzą . ja pracę w śniadowie wspominam dobrze .szefowa jest wymagająca ale zarobki nie były takie złe .tylko ze względów rodzinnych musiałem zrezygnować, kawa,herbata .czy woda bez ograniczeń nie w każdej piekarni jest za darmo a tam było .natomiast jak młodzi; piekarze -podchodzą do pracy ,i na innych piekarniach też to jest zadziwiające .oni nie zostawią po sobie dobrego zdania .do pracy przynoszą trunki olewają robotę i marzą ,marzą o dużej kasie o luksusowej furze itp taka jest prawda .i koniec na ten temat.
|
|
dzięki zainstalowałem już programik ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |