niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Smród na forum 4lomza

z tego co słyszałem policjanci nie mieli zapietych pasów, mozliwe ze podczas uderzenia troszke nimi porzucało w aucie i stąd ta karetka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Smród na forum 4lomza

"ciekawe tematy', zatrudnianie ludzi na czarno, niepłacenie zusu to nazywasz ciężką i uczciwą pracą?, ja bym to nazwał złodziejstwem bo okradani są ci ludzie, którzy nie mają żadnych świadczeń jak również budżet państwa.

HAHAHAHA

Re: Smród na forum 4lomza

Autor: słuchacz123456789 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-09-10 14:12

wiecie.co.sie.dzieje.z.pieczywem.z.kraski-ostatnio.się.popsuło.na.drugi.dżien.jest.zupełnie.inne.i.bochenki.coraz.mniejsze

Data: 02-09-10 14:34

do wczoraj duzo od wczoraj.zmieniłem.piekarnię.kupuję w juscie-z piekarni nie z łomży.jest tam kilku dostawców i pieczywo bardzo dobre./sprubować warto.polecam

Data: 02-09-10 17:42

właśnie/ bardzo dobre ze śniadowa a razowy pycha

Data: 07-09-10 09:02

do łomży dowożą chyba tylko jedna ze śniadowa

I po tych wypowiedziach sprzed jakiegoś czasu pojawia się "ciekawe-tematy". W takie zbiegi okoliczności chyba raczej nikt nie uwierzy , na uwagę zasługuje również znajomość topografii okolic Śniadowa przez "słuchacz123456789":

Data: 22-01-11 07:25

chłopie gdzie ty tam widziałeś drogę polną droga śniadowo -chojny łączonca łomżę -ostrołęka nigdy nie byla drogą polną

Nawet błędy ortograficzne podobne jak w wypowiedziach "ciekawe-tematy"

łączonca :) zaś "ciekawe-tematy" napisał "skończ TO marną dyskusję"
Jak słyszy , tak pisze niemniej zaraz oczywiście użyje konstruktywnych argumentów i udowodni wszystkim , że to nie ta sama osoba tylko zbieg okoliczności .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org