sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Standardy PiS

dobrze ze nie zrobia ronda przy rondzie głupole

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Standardy PiS

najlepsze bo najtańsze

Nadajniki Siedlce i Białystok są daleko, czy ntc ma większą moc niż sygnał analogowy?

w końcu z tą alfą ktoś zrobił porządek :) Ale i tak niedługo cały przód wymienią jej pewnie na gwarancję i znów będzie śmigać po Łomży :)

kierowca opla mógł się bardziej postarać xD

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

tia niedługo jadąc po Łomży to się będzie w głowie kręcić od tych rond

rudy błazen z druhem

Tylko wiesz, jak Ci wpada rozpędzona karetka czy radiowóz na rondo, bez zwalniania, tylko dlatego, że ma sygnał to uwierz, że nie zdążysz wyhamować. Tym bardziej jeżeli już na nim jesteś. Nie raz byłem świadkiem sytuacji wymuszeń pierwszeństwa przez radiowozy itp. Tak samo muszą uważać i myśleć i to nawet podwójnie.

z tego jak były ustawione samochody wynikałoby, że policja wjeżdzała na rondo z drogi "pod prąd" więc chyba nikt się nie spodziewał i nie miał jak zahamować

Między Asajem a piekarnią.Graniczy z terenem byłej jednostki.

Ewidentna wina policjantów. To że ktoś jedzie samochodem uprzywilejowanym nie oznacza że mu wszystko wolno. Powinien zachować szczególna ostrożność. Istnieje możliwość ze ktoś nie zauważy lub nie usłyszy. Jak by nie patrzeć to opel był już na rondzie wiec miał pierwszeństwo.

znam pana który nieodpłatnie pomaga w uzyskiwaniu wynagrodzeń także jak jesteś zainteresowana to pisz

czy ktoś mi przegra w miare tanio 2 kasety VHS na DVD ?

Autor: Emilia Kowalczyk (---.elomza.pl)
Data: 16-04-11 18:47

Dzięki!!! Urodziłam również przez cc, bo "mały" ważył 4170 :) i w ostatniej chwili dr zmieniła zdanie. Szczerze to tamtego dnia już - wręcz- nie mogłam doczekać się cc ( o dziwo, bo zawsze blok operacyjny budził we mnie b. negatywne emocje;) skończyło się b. dobrze. Już doszlam do normy. Gdyby ktoś miał ewentualne pytania odnośnie porodu w klinice, proszę na mojego maila.

Gratuluję synka.
chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o porodzie w klinice. Ja jeszcze nie wiem gdzie będę rodziła z tych opisów co czytam to chciałabym u Arciszewskich.

mam firefox jak mam ściągnąć ten plugin i tak dalej tłumacz jak dziecku

Każdy salon jest zaopatrzony w tego typu rzeczy, wiec zamiast pytac na forum przejdz się po salonach i tam się prędzej dowiesz niż tu.

nie umawialismy sie przypadkiem na ich przegranie? Bo chyba z Toba. W piatek przyjezdzam i jestem do wtorku wlacznie, wiec napisz junior_2202@o2.pl. Jak bylo z umowa za friko, ewentualnie dobry tonik :p

Noo kto się urodził Biedakiem, bogaczem nie zdechnie :) i nie wzbogaci się na ludzkiej zawiści :) pozdrawiam wszystkich

a cos jest w tej cenie? czy tylko wejscie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org