niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk i Kopacz powinni przeprosić Polaków

Nie porównujmy mleka kupowanego bezpośrednio od mleka z mleczarni, które bardziej przypomina roztwór mleka niż prawdziwe mleko. Jest mleko z mlekomatu jest w postaci takiej jakie przyjmowane jest od rolników to tylko kupować i cieszyć się naturalnym produktem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk i Kopacz powinni przeprosić Polaków

znowu temat o fryzjerach... K** jak nie fryzjer to ginekolog, tylko to juz w tym miescie jest. Przejrzyj sobie stare tamty, nawet sprzed 2-3 dni i wszystko tam masz.

Autor: yorar (---.internetia.net.pl)
Data: 17-04-11 21:23

Panowie, nie patrzyliście chyba do planów które można było zobaczyć na stronie BIPu Łomży. Tam będzie skrzyżowanie świetlne z wyspą centralną - czyli takie rondo z światłami. Żadnego krzyża tam nie zrobią. Jeżeli jeszcze ustawią światła tak, że będzie można przejechać całą długość Piłsudskiego bez zatrzymywania się, to moim zdaniem powinno się to sprawdzić

ot przyjezdni beda mieli teraz zagadkę jak tu jezdzic :D jak masz te plany to daj linka do nich

a gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców

nie wiem co Was boli, to że ludziom dobrze sie powodzi? czy może poprostu szefowa piekarni zaszła ci w jakis inny sposob delikatniej za skore i teraz wypisujesz tu glupoty, ale widac kto jest legatem ktorego nie stac na wille i wpi***rdala suchy chleb z masłem, a kto pomyślał założyl firme i teraz żyje jak Pan w swojej dużej willi i ma na wszystko a takich tumanow jak wy ma w dupce :) wiec bierzcie sie do roboty bo nikt Wam tego nie zabrania i nikt wam nie da luksusowych samochod i innych dobroci za darmo. Fajnie tak poczytac ludzka glupote i zazdrość, bo nigdy nie beda mieć takiej willi i luksusowych samochod jak właścicielka tej piekarni bo przezywacie o tym jak by wam naprawde nie chodzilo o jakos tam robote tylko byscie zazdroscili jej kasy i głowyy ze daje rade to wszystko ogarniac z takimi tumanami jak ta osoba ktora zalozyla ten temat. wiec dooo robooty i wtedy zobaczymy jak ludzie beda o Tobie pisać pozdrawiam :)

O rany, weź sie chłopie zastanów co robisz. Uwierz mi!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org