Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„To był Piotrowicz, jestem pewien” |
ten twój kolega który tak narzekał że szefową że zmniejszyła mu pobory mówił mnie też piekarzowi -że pracuje tam 5 lat do tej chwili nie narzekał. .koledzy brać się do roboty i nie narzekać bo ludzie w hurtowniach robią za 800 i nie narzekają a wśród nas też są cwaniaki którzy uważają się za fachowców a daleko im-.jestem piekarzem z 35 letnim doświadczeniem w piekarnictwie i wstyd mi za tych co tak opisują pod chwilą emocji/ gdybyś ty ;piekarzu; stanął do stołu i wykonywał swoją pracę solidnie to nie byłoby tych głupich uwag.,podejrzewam że jesteś młodym stażem i dlatego nie panujesz nad sobą -ja pracowałem w tej piekarni kilka lat temu i miło wspominam tam pracę a muszę ci powiedzieć że zarobki były tam większe niż nie jednej piekarni w łomży z tego co słyszałem są tam dalej powyżej średniej ale ta pani jest wymagająca po prostu np;stołowy nie może podawać sie za ciastowego lub za piecowego trzeba coś umieć i koniec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „To był Piotrowicz, jestem pewien” |
dokładnie tak będzie rondo z sygnalizacją świetlną tak jak jest to w innych więszych miastach rondo nr. 11 tak będzie http://www.prawko-kwartnik.info/ronda.html
|
|
to na srednie włosy szykuj tak ok 200zł albo i ponad ja ok 2 lat temu zaplaciłam 180zł za malowanie
|
|
mama zapłaciła 140zł za krótkie włosy takie na chłopaka a siostra za czesanie 160zł
|
|
dooobry koleś:)
|
|
Wyżej w temacie znajdziesz wszystko! Przeczytaj od początku, a wszystko będzie jasne jak słoneczko :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
masakra skad oni te ceny biora ZDZIERSTWO !!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak jak napisał poprzednik, takie rondo jest w każdym większym mieście. Jest w Białymstoku (Hetmańska z Jana Pawła II), Warszawie (rondo im. Zesłańców Sybyrskich) itd. To jest rzut tego "skrzyżowania". http://um.lomza.pl/bip/zalaczniki/art/100315190144.pdf
|
|
Przejdź się do sklepu LAKIERNIK na Al.Legionów.Krzysiek,sprzedawca w tym sklepie ma kilka obiektywów Minolta wraz z aparatem na sprzedaż za niewielką kwotę. Nie pamiętam ile chciał dokładnie ale to była niewielka kwota. Powołaj się na Lak-Meb.
|
|
Witam. Wiem że sporo po czasie ale może... Dnia 13 IV zgubiłem dowód osobisty w okolicach szpitala na Piłsudskiego lub ZUS na Szosie Zambrowskiej. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr. tel 503089775. Z góry dziękuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |