Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
Muzyka będzie na pewno inna, niż ta, którą można zwykle usłyszeć w łomżyńskich lokalach. :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
To jest właśnie - jeden z symboli Łomży, a nie żaden potwór. Możnaby go odnowić, ale NIE ZMIENIAĆ kształtu w znaczący sposób. W jednej z łomżyńskich gazet widziałam swego czasu projekt, jak miałaby ta wieża wyglądać w przyszłości, po przebudowie. Przeraziłam się. Jestem na NIE.
|
|
Ale jesteś upierdliwy nadal się czepiasz,odpuść sobie i zejdź z mojego tematu.Są inne tematy do wyczerpania na które możesz wypowiadać się do woli.Zobaczymy jak długo wytrzymasz bez wypowiedzi!!!
|
|
pewnie ze sa
|
|
Mogą być starsze.
|
|
Tu wcale nie chodzi o urazy,po prostu przyczepiłeś się jednej osoby,a poza tym to nie biegacze się przyczepili tylko ty sam. Tu nie ma za co przepraszać tylko bądźmy rozsądni jak poważni ludzie a nie jak małe dzieci które siedzą w piaskownicy.
|
|
Dzięki za wszystkie sugestie. Pozdrawiam.
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Nie umiesz napisać swoich słów tylko kopiujesz moje? i ciągle te same zdjęcia tylko na to cię stać?
|
|
a chce je pomalować i sciac
|
|
Jakie to miejsce w Łomży ?
|