niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy w Łomzy możliwy jest kult jednostki?

jeżeli prywaciaż jest na dorobku to na pewno będzie sępił ale ten co już się nieźle dorobił to i da zarobić, takich jest mało ale co to zrobić, większość na dorobku, z poloneza na mercedesa w ciągu roku by chcieli się przesiąść heheh

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy w Łomzy możliwy jest kult jednostki?

jeżeli chcesz dobrze wyprać tapicerkę proponuje Vanish +odkurzacz +starą podkoszulkę, jeżeli chcesz oddać komuś to zależy od zabrudzeń w dużej mierze, wiec cieżko ci podać czy 80 czy 150, ja prałem ze 2 razy tapicerkę to zapłaciłem za 1 i 2 raz po 80 zł bo była w miarę czysta i dużo roboty nie mieli

płyty z taką muzyką były kiedyś w komisie sympatia na krótkiej,gramofon w dobrym stanie technicsa można kupić za sensne pieniądze na allegro a jeszcze jak trafisz na dobrą licytacje to możesz wyczesać za grosze.

Autor: a.b.c (82.139.164.---)
Data: 17-04-11 21:42
Jedne są lepsze, drugie gorsze, jednak najlepsze i najbezpieczniejsze jest najstarsze rondo na pl. Kościuszki.

Bo jest największe i jest sporo miejsca by BEZPIECZNIE wykonać manewr zjazdu na pas zewnętrzny/wewnętrzny.

Autor: kukulka (---.lomza.mm.pl)
Data: 18-04-11 06:31
Najbezpieczniejsze przy rondzie Kościuszki? Przecież tam dochodzi najczęściej do potrąceń pieszych.

No tak, przedwczoraj tak nas zblokowała pewna kobieta na WN, że musieliśmy się ratować ucieczką praktycznie na sam przystanek... Ale po co ludziom kierunkowskazy...

Mlekomat to dobry sposób na sprzedaż mleka marnej jakości w dobrej cenie.Polak potrafi:)

A po co Ci ten kot w worku? ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org