niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy MPEC bedzie spalal biomase

A już otwarta jest? 24h jak konkurencja? Napisze ktoś ile czasu mycia jest za złotówkę? I jakie ciśnienie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy MPEC bedzie spalal biomase

A ja polecam salon Sindrella w Grabowie pod Ostrołęką. Naprawdę miła i cierpliwa obsługa.

Co za procesja szła w piątek przez osiedle.

Treść jest ukryta

Gdyby te mleko spełniało parametry takie jakie wymagane są w OSM Piątnica,to nikt w te mlekomaty by się nie bawił.

Mam taki.Może chcesz podjechać i zobaczyć jak działa?Noce zimne,trzeba jeszcze palić.

Panowie, nie patrzyliście chyba do planów które można było zobaczyć na stronie BIPu Łomży. Tam będzie skrzyżowanie świetlne z wyspą centralną - czyli takie rondo z światłami. Żadnego krzyża tam nie zrobią. Jeżeli jeszcze ustawią światła tak, że będzie można przejechać całą długość Piłsudskiego bez zatrzymywania się, to moim zdaniem powinno się to sprawdzić

pytam o wiek, bo to przy odszkodowaniu tez ma spore znaczenie, poza tym jak to wplywa na twoja zdolnosc do pracy itp

to się chyba nazywało babski rynek pomysły na lokalizacje mam 2 albo na giełczyńskiej obok szkoły krawieckiej albo w okolicach sądu i teatru na polowej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org