Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy MPEC bedzie spalal biomase |
A już otwarta jest? 24h jak konkurencja? Napisze ktoś ile czasu mycia jest za złotówkę? I jakie ciśnienie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy MPEC bedzie spalal biomase |
A ja polecam salon Sindrella w Grabowie pod Ostrołęką. Naprawdę miła i cierpliwa obsługa.
|
|
Co za procesja szła w piątek przez osiedle.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdyby te mleko spełniało parametry takie jakie wymagane są w OSM Piątnica,to nikt w te mlekomaty by się nie bawił.
|
|
Mam taki.Może chcesz podjechać i zobaczyć jak działa?Noce zimne,trzeba jeszcze palić.
|
|
Panowie, nie patrzyliście chyba do planów które można było zobaczyć na stronie BIPu Łomży. Tam będzie skrzyżowanie świetlne z wyspą centralną - czyli takie rondo z światłami. Żadnego krzyża tam nie zrobią. Jeżeli jeszcze ustawią światła tak, że będzie można przejechać całą długość Piłsudskiego bez zatrzymywania się, to moim zdaniem powinno się to sprawdzić
|
|
pytam o wiek, bo to przy odszkodowaniu tez ma spore znaczenie, poza tym jak to wplywa na twoja zdolnosc do pracy itp
|
|
to się chyba nazywało babski rynek pomysły na lokalizacje mam 2 albo na giełczyńskiej obok szkoły krawieckiej albo w okolicach sądu i teatru na polowej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |