Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
superszpieg z kozikiem na grzyby i strzykawką |
OGÓLNIE nie widzę żadnej różnicy w kulturze jazdy między BKL, BLM, BL. Ostatnio na drodze Wizna Łomża obserwowałem jednego BI. Wyprzedzał po trzy pojazdy naraz, w ostatnim momencie zjeżdżając przed nadjeżdżającymi z przeciwka, zmuszając ich oczywiście do hamowania. Na polskich drogach ogólnie BURACTWO przeważa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: superszpieg z kozikiem na grzyby i strzykawką |
za duzo jarasz chlopie i mozg ci wypala.
|
|
[*]
|
|
11 Kwietnia :)))))
|
|
******to
|
|
Marcinpol zgadzam się z Tobą. Od siebie dodam jeszcze: W lokalu śmierdzi olejem tak, że aż zatyka - przydałby się lepszy wyciąg w kuchni szanowni właściciele. Poza tym...byłam świadkiem kiedy to Panie tam pracujące były proszone dwukrotnie o podgrzanie bułki w kanapce. Przy tortilli - rozkładają książke i czytają jak ją przyrządzić :) Zestawy meal dostaje się na raty...bułka, za kilka (naście) minut frytki a o cole trzeba się upomnieć kilkakrotnie :) Inna sprawa: CENY Szczerze powiedziawszy w KFC jest dużo taniej. I lepiej. Choćby kubełki. 20 nuggetsów miniaturowej wielkości i frytki 17.90 - sorry - lekkie przegięcie. Szczerze - za 2 dychy mam świetnie przyprawionego, pieczonego calego kurczaka od Łepkowskich. Reasumując...ktoś chciał zrobić KFC w Łomży...tylko mu nie wyszło.
|
|
Empek, a Jelcz M11 #146 zostanie jako zabytkowy czy nie?
|
|
Co to wogole ma byc chce wstawic tam ogloszenie na Sprzedarz a jego tam wogole nie widac juz 3 raz wysylalem i nie ma nic. Co to za popiepszony portal i kto nim operuje ? Trzymajcie mnie bo nie moge!
|
|
galeria nie jest zawsze otwarta ;P bo w święta jest zamknięta ;P
|
|
na alei legionów przy office center, naprzeciwko parku.
|
|
no własnie wiec dlaczego robi sie indukcie po terminie???? po to własnie by wywołać poród ;P Liczę się z tym że cc to poważna operacj, mi akurat zrobiono ja w warunkach komfortowych ;p i licze sie z tym ze wystepuja czasem jakies komplikacje po cc, ale tak jak wspomniałam ZYJEMY W XXI W. I JEZELI JEST MOZLIWOŚĆ UŁATWIENIA DZIECKU PRZYJSCIA NA SWIAT METODA CC I OSZCZĘDZIC MATCE BOLU TO DLACZEGO NIE SKORZYTAC. JEZELI CESARKA JEST TAKIM BAAAARDZO POWAZNA OPERACJA TO DLACZEGO JA WYKONUJA????? OT PYTANIE!
|
|
mała _eol - Czytałam Twoje wpisy 2 razy - mówisz, że Twój mąż zarzuca Ci, że wyolbrzymiasz itd ... otóż pozwolę sobie napisać, że to chyba z nim coś nie tak, skoro pisałaś, że był przy porodzie i tylko "obserwował", zamiast zwrócić uwagę położnej lub jakkolwiek zareagować na Twoje cierpienie i wogóle na taką sytuację, o czym pisałaś wcześniej. Życzę pozytywnego nastawienia. W każdym bądź razie trzymam kciuki za Ciebie i napisz, jak będzie już po wszystkim.
|
|
Witam Znacie może jakieś ciekawe miejsca w promieniu ok. 60km od Łomży ? Chodzi mi o takie miejsca gdzie można coś ciekawego zobaczyć, czy porostu spędzić miło czas przy ognisku, czy coś w tym. Oczywiście po za Drozdowem, czy Nowogrodem.
|
|
Brzeczyszczykiewicz a co ty ginekologiem jesteś?
|
|
Jelczem będzie jeździł Miliszkiewicz.
|
|
Mam w rodzinie;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Pojeździć szlakami rowerowymi, które wychodzą z Łomży np. z lasku jednaczewskiego.
|
|
no tak, brak konkurencji dlatego taka cena;/
|
|
nad rzeką
|
|
tak to troche nie kulturalnie przy niedzieli
|
|
Najlepiej jest tam gdzie dużo pokrzyw lub na tłuczonym szkle :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |