Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezydentem będzie zwykły oszust? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezydentem będzie zwykły oszust? |
A ty mikro to kim jesteś ?? że takie informacje podajesz
|
|
JUŻ NIE DZWONIĄ!!!!!!!!!!!!! :-)
|
|
Łomża powina być większa to by było więcej takich sklepów nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A może ktoś wie kto niedrogo przekłuje warge??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak byś był mądrzejszy to byś odpowiedział Mi na pytanie
|
|
Zamiast jakieś narewki stawiać na tej bawełnie to bym zbudowali taki zakład jak kiedyś był na miare dzisiejszych czasów ,jedne centrum handlowe wystarczy a pracy jak nie było tak nie ma tu :)
|
|
Wiatr zerwał ?
|
|
do mała _eol - dziwię się trochę, że mimo tak przykrych doświadczeń w tutejszym szpitalu nadal chcesz tu urodzić (jest przecież wolność wyboru szpitala). Ale to jest Twoja decyzja. Wczoraj słyszałam w radiu, że pacjentki nie znają swoich praw - a zatem masz prawo do decydowania o pozycji, nacięciu, a przede wszytkim prawo do rzetelnej wyczerpującej informacji o postępie porodu. Trzeba się o swoje upominać, bo nikt tego za nas nie zrobi. Nie można godzić się na takie traktowanie, w takim momencie kobieta potrzebuje szczególnego wsparcia psychicznego. Już za tydzień będę miała z pewnością więcej do powiedzenia w tej kwestii - trzymajcie kciuki za nowego małego Łomżyniaka! :) Pozdr. rudy błazen z druhem
|
|
338
|
|
Buuuuuuuuu to znaczy, że zawieszą nowe :-(
|
|
witam, mam kilka toreb ubrań damskich używanych w różnych rozmiarach, wiecie może gdzie można je sprzedać???
|
|
ja znam dobrą fryzjerkę przyjmuje tylko w domu, płacisz połowę tego co w salonie ja płacę za malowanie włosów 40-50 , upięcia albo loki 40
|
|
nie zwracaj uwagi na debili!!! mogę ci polecić kosmetyczkę która przyjmuje na przeciwko dworca PKS taki żółty dom a za nim salon kosmetyczny
|
|
I dobrze że niema :):) Bo nam Łomżyniakom potrzebne są normalne kobiety:):) A NIE LALKI NA JEDEN RAZ :):):):) rudy błazen z druhem
|
|
a jakiej jakiości ma farby ? Żeby po 2 tyg się nie splukiwał
|
|
konkurencja :) rudy błazen z druhem
|
|
hahaha nie czytałem ale gnije :D
|
|
dobrze, że nie jestem łomżyniakiem :D
|
|
my nie ściągamy nic z artykułów sami piszemy.
|
|
uczyłem się w PG1 potem w ILO i wiem, że to był błąd. oczywiście PG1 to błąd. Szpital psychiatryczny bez klamek w oknach... PG6 i ILO to najlepsze szkoły w łomży i pod względem poziomu nauki jak i poziomu kultury uczniów. Pamiętaj, że opinie, a właściwie niestworzone historie wydają albo osoby które się tam same nie uczyły i nie mają bliskiego kontaktu z uczniami tej szkoły, bądź których dzieci koleżanki siostry jej sąsiadki chodzą tam i są "dręczone". Porozmawiaj z uczniami (tylko pamiętaj, że i uczniowie lubią sobie pożartować i postraszyć, sam tak robiłem) przyjdź na dni otwarte i poznaj szkołę i prawdę o niej.
|
|
Re: prezydentem bÄdzie zwykÅy oszust? |
kapitan bomba - żeby kobiete nazywać chu*em? no wiesz..
|
|
rozpoczęła sezon łowiecki :) http://englishrussia.com/index.php/2011/04/07/white-aprons-against-corruption/
|
|
,,Banda krzykaczy co każdemu coś nie pasuje, nie rozumiem tego..." czytaj ze zrozumieniem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |