Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Super PiS dotrzymuje obietnicy! |
Veneda ci da że aż ci bąble nosem wyjdą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Super PiS dotrzymuje obietnicy! |
Marcinpol nie ma co wnikać w szczegóły, nazwa jak nazwa, laicy tak mają, zobaczymy co prezydent zrobi dla klubu to jest najważniejsze.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w którymś z wywiadów z Mieczysławem usłyszałem, że on się cieszy, że Lato zgodził się na rozegranie meczu w Łomży, a jak wiadomo Lato związany jest z SLD bo był senatorem, a Pan Mietek był posłem z SLD. No i kolejna rzecz, że Pan Mietek od dawien dawna związany jest ze środowiskiem sportowym, więc ma chyba większe możliwości załatwiania takich rzeczy niż prezesi ŁKS-u Beton z Betonem zawsze się dogada, w tym przypadku na naszą korzyść. P.S. Nie poperam nikogo etc. wyrażam jedynie subiektywną opinię.
|
|
Pan prezydent zrobił miły gest w waszym kierunku, a wy zamiast odwdzięczyć się podobnym gestem, kwitujecie go w najbardziej sobie bliski - prostacki sposób.
|
|
blondloczek1 - nie wiadomo kto jest po drugiej stronie nicka więc nie wyzywaj wszystkich kibiców od prostaków. Do tej pory wypowiedziało się w tym temacie 6 nicków razem z Twoim, więc nie stawiaj pod jedną kreską pięciu czy sześciu set kibiców którzy regularnie chodzą na mecze. Co do wypowiedzi prezydenta. W jednym ze zdań napisał : "kibice mogą znakomicie PROMOWAĆ SWOJE MIASTO w kraju, NIE GORZEJ niż PIŁKARZE." - Tym samym jest to przyznanie że ŁKS to promocja dla miasta i z tego tytułu należą się dla Niego pieniądze na ten cel, więc czekamy panie prezydencie ;)
|
|
a ile wat moze miec ten L1?
|
|
Jeszcze jedno - do założyciela tematu - Nie wiem czy jesteś kibicem, czy tylko Go udajesz, ale Naszych kibiców nie zadowolą takie wypowiedzi po latach olewania ŁKS-u przez władze miasta. Wie o tym także i prezydent. Tym "orędziem" chciał po prostu tylko podziękować. Prezydent doskonale o tym wie, że tym ich nie kupi! Jedyną szansą na zdobycie zaufania kibiców i społeczeństwa piłkarskiego w Łomży, jest FINANSOWE wspieranie Klubu. --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
a gdzie jest osiedle BMC ??
|
|
Witam, orientuje się ktoś czy odbędą się jutro uroczystości z okazji rocznicy śmierci Jana Pawła II na ołtarzu przy kosciele Milosierdzia Bozego? jakaś msza ? bede wdzieczna za informacje
|
|
z tym kosciolem to super wyszlo ;d
|
|
naucz się czytać, wyraźnie zapytałam o ołtarz przy Milosierdziu Bozym..
|
|
Gdzie i za ile umyją i wyczyszcząw środku? Ile sie płaci za same czyszceznie wnętrza? Gdzie? Polecajcie! Zewnętzrnie mozna umyć w bezdotykowej ale z czyszczeniem w środku zawsze problem, czasu mało. Czekam na rady.
|
|
Mój wpis kierowany był do przedmówców. Nie miałem zamiaru odnosić się do ogółu. Sam chodzę na stadion od 1980 roku - pozdrawiam ludzi, którzy kochają i rozumieją istotę rywalizacji sportowej.
|
|
Miejscowy zboczeniec podglądacz, latał z gołą pałą i dobijał ocalałych w katastrofie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |