Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan nie posiada najmniejszych kwalifikacji |
Szanowny Panie K. Niech Pan przyjdzie na Stary Rynek po godzinie 18-19 i spojrzy na to miejsce okiem nie działacza partyjnego czy radnego, ale człowieka. Jak Pan widzi to miejsce ? Powiem wprost - bo Pan tam nie bywa - żal dupę ściska !!!!! Zmieńmy to miejsce w coś co będzie dla ludzi, z usługami, gastronomią, bo sklepiki i tak się zamkną o g.18. i nikt nie przyjdzie tam po zakupy. To jest wizytówka miasta, a Pan jako Radny tego nie widział przez te kilka lat swojej "pracy" dla miasta ? Problem takich miasteczek jak Łomża tkwi w tym, że wiele osób kupuje wódę, mocne piwo i tanie wino w sklepie - i chla w domu. Do oporu !! A można wyjść do miasta na kolację, lampkę wina lub piwo - posiedzieć w ogródku pod parasolem i nie urżnąc się. Ale Pan tego nie rozumie, bo pewnie nigdzie Pan nie jeździ, poza Łomżę. A jeśli już, to siedzi w domu z innymi i pije wódkę. TO MIASTO TRZEBA OTWORZYĆ DLA LUDZI NORMALNYCH !!!! A jeśli Pan K. uważa, że kawiarnia, bar, winiarnia, czy restauracja to zło, bo nie wychowuje w trzeźwości - niech pojedzie sobie w świat i poogląda takie miasta jak Ełk, Zamość, Przemyśl, Suwałki i inne podobne do naszego. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan nie posiada najmniejszych kwalifikacji |
ja jestem nauczycielem... pracować nie mam zamiaru w zawodzie, nie chcę mieć do czynienia z takimi jak wy, po drugie, skoro to taka świetna praca i płaca idź na studia, któż broni ci zostać nauczycielem, i użeraj się z rodzicami i dziećmi, którzy uważają nauczycieli za "0" a najlepiej załóż własny biznes, albo gospodarstwo sobie kup, bo ostatnio czytałam ile to gospodarz nie ma, dotacje itp , a nikt nie pomyślał o pracy w pocie czoła w piątek, świątek i .... żal mi was ... i co dalej??
|
|
W OSK Borawski ma Mickiewicza 19 jest promocja teraz kat.B za 770zł,kolega sie zapisał wczoraj.
|
|
Czy mundurowi są winni, że jakiś warszawski półgłówek wydaje takie dyrektywy? Wokół nas jest wiele głupich przepisów, a to jeden z nich. Policjanci mają teraz duuużo więcej pracy niż kilka lat temu, bo jest ich mniej, znacznie mniej, miasto się rozrasta i obowiązków tym samym przybywa. Z tego co wiem, to od kilku lat policjanci masowo odchodzą ze służby, a nikogo w to miejsce nie przyjmują, chyba czekają do 2012 roku, gdy zmienią się przepisy na mniej korzystne. Wówczas znów będą zatrudniać. A społeczeństwo robi się coraz bardziej agresywne i roszczeniowe. Rozejrzyjmy się wokół ileż to głupot istnieje wokół nas i cieszy władzę, bo plebs ma o czym rozmawiać. Nie wtrąca się w politykę i do spraw rządu, nie myśli o strajkach, tylko kąsa się miedzy sobą.
|
|
u lekarza prywatnego przy solarium na Bema,z ulicy widać napis Prywatni lekarze , 80zł tak jak wszędzie,
|
|
u jasia smietany dziefczyny mogom odplacic sie w natóże. a chlopakuf nie pszyjmujem bo nie umiejom jezdźić ... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
żyd
|
|
ktos - cos czesc mezu :*** rudy błazen z druhem
|
|
Froop bakasz sejm. THC odkład się w twojej mózgownicy :)
|
|
Średnia zarobków w Łomży to 5 tyś.Szkoda tylko ,że w 5 miesięcy!!!
|
|
miałam sztuczne rzęsy, wyglądały fajnie,byłam bardzo zadowolona efektem, wystarczają na jakieś 3 miesiące, ale trzeba je mniej więcej po ok 2, 5 tyg uzupełniać, gdyż trochę ich wypada, ogólnie nie polecam, po zdjęciu rzęs miałam swoje naturalne strasznie zniszczone w sumie w ogóle prawie ich nie miałam hehe, nie było mi wtedy do śmiechu ;), ale każdy musi przekonać się na "własnej skórze" zakładałam je na 3go maja u Pani Kasi można sobie poczytać http://kasiawizaz.blogspot.com
|
|
w drzwiach
|
|
byłam w niedzielę na mega wielkiej torlilli :) smaczna, ale niestety zimna;/ no i trochę powoli to wszystko robią;/ ale szansę dać trzeba:))
|
|
Nasz wódz wywodzi sie z plemienia czerwonego, z domieszką krwi filipińskiej, są szanse na rozwój i krzewienie rytuałów :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |